Honkbalkampioenen geen echte Nederlanders volgens PVV

Hartstikke mooi dat Nederland nu wereldkampioen honkbal is. Wat alleen jammer is, is dat onze wereldkampioenen er niet echt bij horen, althans niet volgens onze nationale maffiasekte de PVV;

Als het aan de PVV ligt, moet in het paspoort duidelijk te zien zijn of iemand Antilliaan is. De bedoeling van dat omstreden voorstel als onderdeel van etnische registratie is dat deze bevolkingsgroep in de ogen van de partij voor veel problemen zorgt en het eigenlijk ook geen echte Nederlanders zijn. (bndestem)

8 gedachten over “Honkbalkampioenen geen echte Nederlanders volgens PVV”

 1. We moeten vrezen dat het bij de Autochtone Meute niet veel uitmaakt, wie ligt er wakker van honkbal? Een van de redenen waarom het met Janmaat niets is geworden is dat hij zat te klagen over de samenstelling van het Nederlandse voetbalelftal toen het in 1988 de EK won – kijk, daar lag men wel wakker van.
  Wilders en zijn adviseurs zijn veel slimmere racisten.

 2. Henk & Ingrid hebben niets tegen Antillianen zolang ze maar honkvast blijven 🙂

  voetbal is oorlog, de andere sporten verbroederen kennelijk

 3. Weet je dat wil ik nu met Limburgers, Zeelanders en Brabanders. Niks mis met de goeien, maar die slechten slopen zo je land naar de filistijnen ;). Gewoon duidelijk aangeven in het paspoort zodat we dat weten… en dan kunnen voorbereiden op mogelijk Brabo gedrag :).

 4. @Dehmus
  Gezien je post hierboven ben je een fanatiek PVV fan? Gewoonweg belachelijke opmerking naar mijn smaak maar goed. Lekker generaliseren bevalt je schijnbaar. Je uitspraken lijken erg op de uitspraken die ik van de (ook door jou) zo verfoeide gasten hoor.

 5. de aanwezigheid van twee smileys in een bericht heeft op soms een nuancerende werking, ironie en sarcasme is niet aan iedereen besteed

Reacties zijn gesloten.