Praatjes vullen geen gaatjes

wilders4Wilders mag dan door een panel van internetters gekozen zijn tot beste debater, wat op zich al discutabel is, want onwaar volgens mij, maar met gelul zullen we dit land nooit fatsoenlijk op de kaart zetten.

Het gaat er natuurlijk om wat de dames en heren politici van plan zijn en bij Wilders is het allerbelangrijkste standpunt dat hij de hoofddoekjes in Almere en Den Haag wil verbieden. Dat is zelfs een “breekpunt”.

Woont u in Den Haag of Almere en vind u net als Wilders dat ook het allerbelangrijkste wat uw stad nodig heeft dan moet u vooral op de PVV stemmen. 😥

9 gedachten over “Praatjes vullen geen gaatjes”

 1. wat een fout artikel is dit. als het publiek kiest en je bent het er niet mee eens, is dat net zo als het publiek die koos. zij vinden dit en dat is hun goed recht. daar doe je niks aan. dat te veroordelen is het afzeiken van de burger en een teken van zwakte. laat de andere, ook jvdheuvel, maar zien dat zij net zo goed zijn of beter. kom met argumentatie en zeik geen mensen af als je het er niet mee eens bent. typisch dom gedrag.

 2. Wat een zielige vertoning van D66 en SP.De arrogantie om te proberen andere partijen te bewegen om mensen die anders willen de mond te snoeren.Geen enkel respect voor de kiezer.
  Is dat de linkse democratie?Waar is de moed om toe te geven dat deze wedstrijd verloren is.Dat veel mensen anders willen maakte de winnaar van het debat wel duidelijk.

 3. @1: Volgens mij is dit een mening. Nog onderbouwd ook dus wat klets je uit je nek?

 4. Gelezen op Telegraaf.nl – Reactie door Bako uit Wezep:

  ik ben trots op je geert!! GEFELICITEERD!! PS IK STA OOK AL 3 KEER MET HEM OP DE FOTO, iets om trots op te zijn!! op naar de grote verkiezingen
  😥

  Overigens is de uitslag van deze verkiezing op zijn minst ongeloofwaardig en heeft totaal geen waarde. Wie heeft er op wie gestemd? Zijn die 32% allemaal PVV-ers die druk aan het stemmen geslagen zijn, of zitten daar ook D66-ers tussen? Dát lijkt mij het meest interessant: krijgt Wilders sympathie van andere kiezers dan die van zijn eigen partij?

  Ik vond persoonlijk (maar werd hiermee ook ondersteund door een -onafhankelijk- Debat instituut) Wouter Bos het sterkst, en Rutte ook wel aardig. Wilders kwam zoals wel vaker, niet veel verder dan een aantal oppervlakkige statements.

  Verder vind ik het wel verbazingwekkend dat de PVV zo weer 1/3e van de tijd een platform heeft gekregen om haar populistische standpunten nog eens te showen.

  Hoezo is de publieke omroep “links”?

 5. Ik vond Bos het sterkst en Rutte een paar keer heel ad rem. Kant leert zich beter te beheersen maar het zal echt nooit wat worden met die presentatie.

  Commentaar van Brammetje hierboven begrijp ik niet.

 6. #2. Ger

  ach het is een wedstrijd? wel in dat geval zie ik Wilders als de man op een schaats en dan nog een scheve ook.

  #4. Peter – mee eens.

  en ja, Bos kwam hier het sterkste over ik vond zijn reacties naar Wilders uitstekend. Wilders draaide zijn grijze grammofoonplaat af. daar heeft ie jaren op geoefend. maar het wordt een beetje ridicuul langzamerhand.

  Jammer dat Agnes Kant zoveel wil zeggen in weinig tijd. later werd ze wat rustiger en dan komt het ook duidelijk over wat ze kwijt wil. was het trouwens volledig met haar eens, dat de Stichting=Wilders, een bedreiging is voor Nederland.

 7. Ik ben het helemaal met de kop eens. Praatjes vullen geen gaatjes. We weten allemaal dat Wilders goed kan lullen maar ik heb wederom helemaal geen oplossingen gehoord of hoe Wilders de toekomst van Nederland ziet. Behalve de waanbeelden over Moslims, allochtonen en criminelen.

 8. Wouter Bos kwam als de sterkste naar voren alleen omwille van het feit dat hij ALLE Nederlanders aan elkaar wil binden in tegenstelling tot maffe Geert die wil dat we elkaar in de haren vliegen.

  Dat GW steeds naar aandacht nsmeekt is een voor narcisisten bekend feit en met hem moet je in discussie ingaan allen en enkel op de oplossingen van problemen.
  Die heeft hij dus niet, alleen kreten. (daardoor heet het kretenologie)

 9. Dat ‘panel van internetters’ is de extremistenmeute van EenVandaag. Delui mobiliseren elkaar altijd bij enquetes, om deze te beëinvloeden (net als GeenStijlers). EenVandaag (Tros & Avro) weet dat al heel lang, maar doet er niets aan omdat ze het wel okee vinden.
  Toen ik op hun forum bij de webmaster klaagde over het feit dat publiekelijk besproken werd hoe je een moslim het beste kon doden (om de bekende redenen), kreeg ik een IP-ban. Dit was 2005 (al):
  http://eindpunt.blogspot.com/2005/09/twee-vandaag.html

Reacties zijn gesloten.