VVD’ers voelen weinig voor uitvoeren anti-moslimwetje

Nu de internationale anti-moslim hysterie op een jammerlijke mislukking is uitgedraaid wordt het plotseling een tikkeltje minder interessant voor de brievenbuspissers van de VVD om de anti-moslim agenda van hun proletenvriendjes bij de PVV uit te voeren, in de vorm van het in de eerste kamer supporten van een brak anti-rituele slachtwetje waar werkelijk niet 1 zielig diertje blij van wordt.

Immers, de laatste mode qua hysterie is anti-EU en daar valt weinig te halen bij de PVV. Of de PVV zou plotseling uit de kast moeten komen als eurofiel en mogelijk zouden Henk & Ingrid dat opnieuw een Briljante Move van de Grote Lijder vinden, zoals ze elke hypocriete draai van Wilders tot op heden “geniaal” vonden, maar wat ook zomaar kan is dat ditmaal de bodem van Wilders’ krediet bij het plebs ver of misschien wel definitief tot 0 is gereduceerd.

Anyway waarom moslims (en als collateral damage de Joden) treiteren als je deze groep mensen hard nodig hebt voor het redden van je pet-project zijnde de internationale slavernij voor alle paupers in Europa getiteld De Europese Unie, zal de VVD in de Eerste Kamer wel denken.

“Moeten we nog doorgaan met moslimpje pesten? Of staat er inmiddels iets anders op de agenda?” klinkt het in de wandelgangen, “heeft iemand er een memo over gezien?”.

JA het is inderdaad over met de anti-moslim agenda, beste “liberalen”, check maar bij de PVV die hoor je er ook nooit meer over.

VVD gaat dit wetje dus niet steunen en hun woordvoerder heet trouwens Schaap. Lijkt me duidelijk dus.

2 gedachten over “VVD’ers voelen weinig voor uitvoeren anti-moslimwetje”

  1. Daarnaast is het 6 november as. offerfeest, het belangrijkste feest van het islamitische geloof. En zo vlak voor dat feest de rituele slacht verbieden zou wel heel cru zijn.
    Over een paar maanden zullen de senatoren van de VVD wel bij gedraaid zijn.

  2. @1

    waarschijnlijk wil Donner een dergelijk verbod ook met terugwerkende kracht invoeren…

Reacties zijn gesloten.