7 gedachten over “Waar blijven Geerts miljoenen?”

 1. Nou niet alleen de PVV hoor, waarom denk je dat de VVD ook niet vertelt wat ze met hun Subsidie gelden doen ;). Die hebben ook wat doorgesluisd naar hun fighterbrand ;). Welkom in Nederland waar de politiek net zo vies is als in Rusland en de VS :).

 2. Geerts reisjes moeten ook betaald worden, evenals de boeken en filmpjes die onderdeel zijn van het PVV-propaganda offensief.

 3. Om het shoppen met Krisztina niet te vergeten. De laatste mode is tenslotte een vorm van verzet tegen de tsunami aan boerka’s en oot koetuur is geen linkse hobby dus het bonnetje kan op de zaak. Geert heeft poep aan de B.V. Nederland, de B.V. Wilders heeft prioriteit.

  In Libië weten ze wel hoe je de despoot tot meer openheid dwingt

 4. kaaskop Schreef:

  Geert heeft poep aan de B.V. Nederland, de B.V. Wilders heeft prioriteit.

  Hij is een zuiver polderchauvinist. 🙂

 5. Als collega fractievoorzitters naar de Antillen gaan dan noemt Wilders dat een snoepreisje. Hoe noemt hij zijn eigen reisjes die worden gefinancieerd door onbekende geldschieters?

 6. Als de PVV zuiver op de graat zou zijn hoefde de PVV niks te verbergen. Toch?

  Wilders heeft een nobel motief hoor.
  Als hij het namelijk aan de belasting opgeeft moet hij meebetalen aan de subsidies van mensen die allemaal tot het laagste allooi behoren omdat het allemaal hand-ophouders zijn.
  Waarom denk je overigens dat de PVV geen leden heeft?
  Gewoon omdat een politieke partij met leden subsidie krijgt en hij wil de hardwerkende Nederlander geen poot uitdraaien door subsidie te vangen voor Kamerleden die de hele dag maar uit hun neus zitten te vreten en hun linkse zakken zitten te vullen.

Reacties zijn gesloten.