Politieman deelt stroomstoot uit (voor de grap)

Na een onschuldig persoon de hand te hebben gebroken bij een arrestatie was de grap volgens een politieman nog niet compleet. Hij gaf de arrestant een stroomstoot. Een woordvoerder van de politie meldt “het is een grap”:

Het is een grap die absoluut niet door de beugel kan en die niet past bij de professionaliteit van een politieagent. (Telegraaf)

Misschien kan iemand mij eens uitleggen wat “professionaliteit van een politieagent” is.

25 gedachten over “Politieman deelt stroomstoot uit (voor de grap)”

 1. Een nederlandse politieagent die iets teveel geinspireerd is door z’n amerikaanse collega’s?

 2. Posting #6 van ene 14-5-1948. Gelet op je nick bedoel je kennelijk de NSB mei `40 op Jodenjacht? Of het IDF in jouw land op Palestijnenrazzia omdat Hamas 25-01-06 de Palestijnse verkiezingen won?

 3. @7: Jij lijkt soms te redeneren in de trend van: “Ik kijk uit het raam, de straat is nat, “dus” heeft het geregend”.
  Jouw nick kan ik ook gaan interpreteren gelijk een woeste Wilders. Jouw Grüne Polizei is dan de Hamas die op andersdenkendenjacht is, etc. Je hebt een hoog “dus”-gehalte, en ik verdenk je er soms van dmv deze absurde redeneringsmanier links in discrediet te willen brengen. Maar ik kan het niet hard maken, en daarom blijft het bij een verdenking. Doch je hebt het wel erg vaak over je “dusdingen” richting mij persoonlijk.

  Je lijkt of schijnt te denken dat het bestaanrecht respecteren van de staat Israël uitsluitend iets is dat door hysterische ultrarechts denkende medemensen omarmd wordt. Wel, laat ik je uit de droom helpen: ook binnen linkse kringen is er diversiteit van denken en discussie in dit opzicht. Je hoge Godwingebruik doet me vermoeden dat je een oud-linkse babyboomer bent, en die staan niet bekend om hun genuanceerde denken.

  Razzia’s houden is niet voorbehouden aan rechts of nationaal-socialisten, maar ook aan communisten en socialisten van verschillende snit. Racisme en fascisme zijn niet voorbehouden aan rechtse machtshebbers, maar maakten ook deel uit van linkse onderdrukkers. Xenofobie is geen eigenschap die slechts aan rechts toebehoort, ook links over de planeet is ermee behept. Alsook reli’s en niet-reli’s.

  Het gaat helemaal niet om links of rechts! Er zijn óók linkse kapitalisten geweest! Het gaat om ratio, om uitbannen van geweld (van wie dan ook!!), om een nivellerender manier van welvaartsverdeling wereldwijd (en niet alleen in de EU of Nederland!), om de beschikbaarheid van onderwijs, om laagdrempelige zorg, om recht op eigendom, op vrijheid van keuze van ontwikkeling, en om wat dan ook.
  Ja, dat geldt ook voor Palestijnen. Maar ook voor Israëlies. Jij liet eerder weten dat je geweld een goed middel vindt om doelen die jou aanstaan te bereiken. Wel, ik vind dat niet.

  Iedereen die geweld gebruikt, onder welke “goede” noemer dan ook is niet anders dan een ander die dat doet onder zijn “goede” noemer.
  Zo zie ik dat. Daar heeft de NSB niets mee te maken, die bestaat al een tijd niet meer. Wake up, het is 2011!

 4. Je hoge Godwingebruik doet me vermoeden dat je een oud-linkse babyboomer bent, en die staan niet bekend om hun genuanceerde denken.

  Een diagnose die uiteraard zeer genuanceerd is.

 5. 14-5-1948 Schreef:

  Jij liet eerder weten dat je geweld een goed middel vindt om doelen die jou aanstaan te bereiken. Wel, ik vind dat niet.

  Hap, hap, alleen al dat je zoveel tekst nodig hebt om een #7 van mij te beantwoorden.

  Je fulmineert: `Jij liet eerder weten dat je geweld een goed middel vindt om doelen die jou aanstaan te bereiken. Wel, ik vind dat niet.’

  Haha, braak. 😥 Waar staat dat dan? Waar heb ik dat óóit hier geschreven? Nou? Ik vind dit een bláártrekkende insinuatie. Belachelijk! Bewijs dat even! Doe je toch niet. Maak me er ook niet druk om. Ken dat soort gifspuierij van de Hasbara sjekeltekstneukers wel.
  Wat ik echt een Jiddisch zwaktebod vind is dat je schrijft: `Je hoge Godwingebruik doet me vermoeden dat je een oud-linkse babyboomer bent, en die staan niet bekend om hun genuanceerde denken.’

  Pardon? Sinds wanneer mogen we als linksmenschen niet meer godwinnen? De Israëlfanaten doen niks anders dan Godwinnen door te appeleren aan `40-`45 om critici op de apartheidpolitiek van de Joodse Staat als antisemiet in het schandblok te zetten.
  De rooien waren de eersten om Joden onderduikfaciliteiten te verschaffen onder het Nederland van Seyss Inquart, Rost van Tonningen en Mussert en moesten netzogoed naar het concentratiekamp.
  Je moet je, vind ik, kapotschamen dat je uitkraamt: `doet me vermoeden dat je een oud-linkse babyboomer bent’. Wat een volslagen nonsens. Wat heeft dàt er nou mee te maken? Je redeneertrant staat bol van niksigheden. Je raaskalt als een gollem die geen poot heeft om op te staan.
  Volgens mij ben je gewoon een Klaas Kibboetsfiguur onder een nieuw alias.

  `Je hebt een hoog “dus”-gehalte, en ik verdenk je er soms van dmv deze absurde redeneringsmanier links in discrediet te willen brengen.’

  O ja? Kun je dat even verduidelijken? Waar staat dat? Waaruit blijkt dat? Eerder al vroeg ik je om onderbouwing van je gutturaal uitgegorgeld geneuzel. Iets emotioneel bevlogen úitbrallen voor eigen politieke zaakjes kunnen we allemaal wel. Chinezen die hier wonen komen toch ook niet zaniken over kritiek op hun land?

 6. #11 Yes, ik zal dat doen. Stroomstoten geven met een electrische knuppel is zelfs serieus bedoeld al verwerpelijk.

 7. # 13 J. Net nagelezen. Ja als je dat voor je kiezen krijgt is je kakement niet zo kosher meer. 🙂

 8. @15 ik heb wat voor ± maandag 😉 (is al bijna klaar, moet het éven laten liggen om die paar zinnetjes die nog niet 100% zijn beter te kunnen “zien”)

  ja, ik ben en blijf een pietlut 😛

  PS. het gaat over “wetenschapstaal”, dus heeeeeeeeeel interessant! 😎

 9. #18 Je liègt!! Ik keur niks goed.
  Er staat als mijbn reactie op Kaaskops: `Een volk generatie na generatie het perspectief op een beter leven ontnemen is net zo erg als moord.’ :
  `Ik ben het volledig met je gedachte eens.’
  Ik eis dat jij je verontschuldigen aanbiedt voor je smerige insinuatie! Ik hoop dat de hoofdredacteur het met me eens is, je hebt hiermee je vrijheid van brallen dermate verkwanseld dat je wat mij betreft in de vuilbak mag en een ban voor altijd. Bah!

 10. jvdheuvel Schreef:

  Wanneer schrijf je weer eens wat? We zitten omhoog.

  Is al gepiept, vond een aardig onderwerp in de Telegraaf van heute. 🙂

 11. Abdul Alhazred Schreef:

  vond een aardig onderwerp in de Telegraaf van heute.

  Zoiet zou ik nu nooit durven te bekennen. Ik moet er niet aan denken dat iemand er mij van verdenkt de Telegraaf te lezen.

 12. Henk Veldman Schreef:

  Zoiet zou ik nu nooit durven te bekennen. Ik moet er niet aan denken dat iemand er mij van verdenkt de Telegraaf te lezen.

  Dienstonderzoek om vijandelijk gedachtengoed door te vlooien, anders kan je nooit een stuk erover schrijven.

 13. Abdul Alhazred Schreef:

  Henk Veldman Schreef:
  Zoiet zou ik nu nooit durven te bekennen. Ik moet er niet aan denken dat iemand er mij van verdenkt de Telegraaf te lezen.
  Dienstonderzoek om vijandelijk gedachtengoed door te vlooien, anders kan je nooit een stuk erover schrijven.

  Ik weet het. Je hebt een klotenbaantje 😛

 14. Henk Veldman Schreef:

  k weet het. Je hebt een klotenbaantje

  Nee hoor, mits in een steriele omgeving is baggeren in bruine beerputten niet bijster bezwaarlijk.

Reacties zijn gesloten.