7 gedachten over “Occupiers moeten op hun tellen gaan passen”

 1. Die slijmballen die het nog opnemen voor de VVD, moet je ze horen als Zalm de rekening bij de taxpayer wil leggen…

  Occupy Tripoli was sowieso een succes

 2. Bij de Telegrafreacties staan hoe-is-het-mogelijk aanmerkelijk meer tegenstanders dan voorstanders van een ontruiming. Beginnen Hink en Engrid iets in hun portemonnee te voelen?

 3. Overigens zie ik: bepaald geen VVDer en nog minder PVVer zijnde, dit zooitje ongeregeld bepaald ook niet zitten. Heeft denkelijk iets te maken met dat ik al meer dan genoeg ellende heb van dat links geimporteerde of georienteerde tuig. Want meer is dit zooitje ongeregeld toch niet? En juist deze groep doet juist te grootste aanslag op onze portemonnee en/of veiligheid. Dit al met dank aan GroenSlinks en Bos..

 4. YAY! leuk.. ik mocht de 60’s niet meemaken … maar 60’s twee dus wel :). Jammer zijn sequels vaak veel minder leuk dan het origineel :(.

 5. Ik heb het eind van de 60’s nog net wél meegemaakt en eigenlijk is er nu best wel iets bij me aan het kriebelen… helaas heb ik momenteel “medisch huisarrest” en mag nét naast mijn fietsje naar huisarts, apotheek, bieb en winkelcentrum schuifelen (ligt gelukkig allemaal op 1 route),

  Op barricades enzo staan is er dit jaar dus niet meer voor me bij (ik heb verdorie nog meer gedaan voor Occupy Cairo dan Occupy Willekeurigeplaatsinnederland 😛 ), maar misschien staan ze er begin volgend jaar nog – en dan meteen wat strakke pics voor Krapuul maken natuurlijk.

  Volhouden dus, Occupyers, anders kan ik er niet bij zijn! 😉

Reacties zijn gesloten.