Dinsdag verhuizing krapuul naar nieuwe server

In verband met problemen op onze huidige server zal onze provider ons morgen (dinsdag) verhuizen naar een nieuw fris modelletje. Hou er rekening mee we dinsdag niet of slecht bereikbaar zijn per mail. Mensen die dinsdag een artikel willen achterlaten op de site, of een (lange) reactie, kunnen het beste even lokaal op hun pc een kopietje maken.

Update: verhuizing geslaagd. Als je dit kan zien kijk je al op de nieuwe server.

9 gedachten over “Dinsdag verhuizing krapuul naar nieuwe server”

 1. excellentie zwembad Schreef:

  eentje met nog meer reclame natuurlijk

  Je weet dat je met Google Chrome of IE nu eenmaal last van reclame hebt en je weet ook dat je die makkelijk kan vermijden.
  (Terzijde pas toen een paar dagen geleden er iets helemaal fout leek te lopen met de reclame hier op Krapuul ontdekt ik pas dát hier ook reclame op de site zit.)

 2. excellentie zwembad Schreef:

  eentje met nog meer reclame natuurlijk

  Nog eventjes ter aanvulling meneer Zwembad.
  Je weet dat een site als krapuul niet zonder centjes kan.
  Je weet ook dat je geld kan storten op de rekening van Krapuul. Maar omdat je dat niet doet moeten er inkomsten via reclame binnenkomen.
  Wilders heeft ook centjes nodig.
  Schenkingen aan andere politieke partijen zijn aftrekbaar bij de belastingen.
  Aan de PVV echter niet.
  Echter als je op mijn bankrekening stort dan kun je dat ook niet aftrekken, maar IK betaal je dat geld wat je anders zou terugkrijgen binnen een maand terug. Dat is heel wat sneller zelfs als je bijvoorbeeld stort op de PvdA, GroenLinks of SP. Dan moet je soms wel een jaar wachten.
  Dus als je op mijn bankrekening € 1000,- stort, krijg je binnen een maand € 300,- van me terug.
  En sterker nog. Als je meer dan € 118.400,- stort krijg je zelfs 40% ofwel minstens € 47.360,- terug. Eventueel “zwart” als als je er prijs op stelt.
  Ik ben er vrij zeker van dat je met de heer van der Heuvel vast ook wel een afspraak te maken is over schenkingen t.g.v. Krapuul.

 3. Die reclames zijn gewoon een leuke opvulling van loze ruimte. Ik vind ze wel interessant. Stel dat ik ze vreselijk zou vinden dan zou ik bijvoorbeeld met firefox surfen met adblocker er op.

 4. Thank you! :mrgreen:

  Gelukkig had ik mijn laatste reakties gebackupt met Kladblok, want die waren mysterieuzerwijze naar Internet-Limbo verhuisd. 😛

Reacties zijn gesloten.