PVV-fractielijder Machiel de Graaf “hekelt nevenfuncties” – LOL

Zojuist toespraakje in Eerste Kamer gezien van PVV-fractievoorzitter Machiel de Graaf, ook wel bekend van zijn rol in de gemeenteraad van Den Haag, alwaar hij een nevenfunctie heeft als raadslid en als fractievoorzitter. Dit had hij dan gemeen met PVV-tweede kamerlid Fritsma, die bij een nevenfunctie in de gemeenteraad van Den Haag €263 per minuut verdiende. Net als Grote Goeroe Geert Wilders, de fractielijder van de PVV in de Tweede Kamer, die ook een tijdje een nevenfunctie in de Haagse gemeenteraad heeft vervuld, iets waar hij bij nader inzien toch geen tijd voor bleek te hebben. Anyway misschien kwam dat door Geerts nevenfunctie als enig bestuurslid van de stichting vrienden van zichzelf, de rechtspersoon die nodig was om de PVV op te tuigen, de “partij” waar Geert diverse nevenfuncties vervult als penningmeester/secretaris/voorzitter. Anyway. Minder dan een dag nadat bekend werd dat het Ministerie van Binnenlandse zaken niet echt te spreken was van diverse nevenfuncties van diverse PVV’ers in de Provinciale Staten, die zichzelf blijken in te huren als fractiemedewerker…… van zichzelf, zien we dan nu de fractievoorzitter van de Partij van de Nevenfuncties, in de Eerste Kamer…………. nevenfuncties “hekelen“.

😆

Update: Wilders is “niet blij”

😆

Update: PVV Limburg: dubbelfuncties niet wenselijk

😆

5 gedachten over “PVV-fractielijder Machiel de Graaf “hekelt nevenfuncties” – LOL”

  1. Hahahaaaaa, wat een sukkels! Maar ja, ze lopen nog wel achter bij andere partijen natuurlijk. Een inhaalslag is hard onderweg blijkt dan wel maar weer!

  2. Hmm de man heeft nog steeds geen geld voor een fatsoenlijke spiegel, want kan zich nog steeds niet helemaal scheren. Slaat nog steeds een stukje over, zeker een blinde hoek in gebroken spiegel.

  3. Volgens mij zijn ze met een domheidstest van hun electoraat bezig. Geleidelijk steeds onwaarschijnlijker dingen beweren en kijken wanneer het zelfs hun eigen electoraat op begint te vallen.

  4. We hoeven geen Comedy Channel meer op de televisie, nu dat de we PVV in de politiek hebben gekregen. 😛

Reacties zijn gesloten.