4 gedachten over “Grefo’s: Wilders valt door de mand als christenvriendje”

 1. Nou pas? Praat eens met jullie Joodse broeders over de bescherming van hun Joodse waarde van het ritueel slachten. Inderdaad: instrument van Wilders’ anti-Islam-agenda.

 2. Over waandenkbeelden gesproken: “Binnen orthodox-christelijke kring blijkt regelmatig dat een aantal ideeën van Wilders mensen aanspreekt.”

  Hieruit de conclusie – zolang Wilders lekker buitenlanders en moslims basht en vervloekt is hij een christelijk mannetje. (!!)

  Vervolg: “maar veel mensen geloofden toch dat hij dichter bij het christelijk denken stond dan de linkse politici.”

  Hieruit maar een conclusie mogelijk: onze christenvolk is massaal onderhavig aan haatgevoelens jegens buitenlanders, moslims en alles wat niet “eigen” is.

  En volgens hun (“christelijke”) geloofsovertuiging mag dat allemaal.

  De Pantokrator heeft het geloof zeker niet bedoeld als kweekplaats voor sociopaten!

 3. Nee hoor, ja tegen Grefos ;)..,. maar tegen Cathos is hij altijd de beste keuze ;). Al zal hij vaak zeggen van niet (het blijft een figtherbrand natuurlijk). Zijn plannen op abortus bijvoorbeeld, heeft hij al ook naar gehandeld, en dat zijn wat van de enige plannetjes die tegen de VVD ingaan waar hij ook heeft laten zien ze ook echt te willen handhaven. In vergelijk met zijn normale “Ik drop het omdat er zogenaamd onderhandelt is en ik deze regering wil laten zitten”.

 4. Ook de verdediging van homo-rechten door Wilders is koketteren om electorale redenen. De betrouwbaarheid van Wilders gaat niet ver. Hij heeft bij allerlei groeperingen stroop gesmeerd, inclusief zijn gedoogpartners, maar hij laat ze vallen zodra iets anders hem beter uitkomt en hij paait ze weer als dat opportuun is.
  Wanneer krijgen Henk en Ingrid door dat ze gebruikt worden?

Reacties zijn gesloten.