3 gedachten over “Verbod op ritueel slachten wankelt wegens waardeloze wetgeving”

 1. Het is altijd leuk, om over zulk soort onderwerpen DDS, De Dagelijksche Standaard te raadplegen. De Bende van Livestro heeft “Esther” afgevaardigd om dit voor hen tricky onderwerp te behandelen.
  Waarom tricky?
  Wel, omdat de neocon-ideologie bepaalt, dat je nooit tegen religieuze gebruiken mag ingaan, want je moet de fundis te vriend houden. En meer in het bijzonder, de Joodse fundis. Maar DDS moet ook Wilders te vriend houden.
  Goede raad is duur.
  Daarom schrijft “Esther” een stuk met goede argumenten tegen het ritueel slachtverbod en tegen het halfbakken D66-PvdA compromis. Maar ze valt niet de de PVV van Graus aan. Die blijft helendal buiten schot. Nee, ze valt D66 en Groen Links aan. Terwijl D66 niets anders doet dan de VVD, namelijk terugkomen op een onzalig idee van de Tweede- in de Eerste Kamer.
  Dan zie je, hoe het “format” dat door de ex-Trotskisten van het Neoconsevatisme is ontwikkeld voor de Amerikaanse situatie niet werkt voor Nederland. De Neocons werken in op de GOP, de Amerikaanse Republikeinen. De methode is die van de “intrede-politiek”: Eigen sektarische discipline behouden, maar naar buiten net doen alsof je de braafste Republikein bent.
  In Nederland hebben de Neocons de VVD uitgekozen als werkterrein. Maar de VVD maakt geen deel uit van een twee-partijenstelsel zoals dat in de VS bestaat. Daarom zullen Livestro c.s. steeds onbegrijpelijker worden. Want in Nederland bestaat niet de mogelijkheid, dat een VVD samen met fundamentalistisch rechts een meerderheid behaalt, zoals die in de VS ten tijde van Bush (G.W.) bestond.
  Ook in dit geval weer, wordt DDS uit zijn dilemma gered door de incompetentie van de Dierenpartij en de PVV. Althans, dat lijkt zo. Afwachten.

 2. #1
  Het voorstel komt niet van de PVV maar van de PvdD. Wat een idioot argument dat het alemaal ter ere van het anti-moslim beleid van Wilders is.

 3. pvv’er, het is nog vroeg en ik moet nog koffie hou daar even rekening mee.
  Ik heb de reaktie van Huib nu 6x gelezen, en vervolgens jouw reactie er op. Weet je zeker dat je in het juiste topic geantwoord hebt?

Reacties zijn gesloten.