Zakkenvullerij PVV-profiteur @monica___nunes op schema

Gaat lekker met die nevenfuncties bij de PVV. En maar vullen die zakken holadijee. Rechts Nederland likt hier zijn vingers bij af (inoverheid).

Check ook deze geinige column van Luuk Koelman:

Er is nogal wat kritiek op mij omdat ik mezelf heb benoemd tot mijn eigen fractiemedewerker, waardoor ik extra salaris opstrijk. En straks dubbel wachtgeld.
Wat is daar vreemd aan? Ik begrijp de ophef niet. Oké, het Ministerie van Binnenlandse Zaken raadt mijn dubbelfunctie af om “redenen van integriteit” – maar het is toch niet verboden! Bovendien verliep de sollicitatieprocedure juist heel integer en transparant. Maar liefst 54 personen reageerden op de vacature voor ‘persoonlijk fractiemede­werker.’ Zes zijn bij mij op gesprek geweest. De eerste vijf sollicitanten waren redelijk geschikt, maar eerlijk is eerlijk, kandidaat nummer zes (dat was ik dus) stak er met kop en schouders bovenuit. Ze zeggen wel eens dat bij een sollicitatiegesprek de eerste indruk het belangrijkst is. Welnu, ik had direct een prima eerste indruk van mijzelf. Het klikte! Ik vond het dan ook niet meer dan logisch dat ik, als enig overgebleven kandidaat, mocht doorgaan naar de volgende ronde: de salarisonderhandelingen. (metro)

16 gedachten over “Zakkenvullerij PVV-profiteur @monica___nunes op schema”

 1. Dan was het natuurlijk de fractiemedewerkster van Nunes die die site gehackt heeft :mrgreen:

 2. Ja de PVV weet alles van zakken vullen en weinig van banen scheppen. Ze scheppen liever alleen het eigen bord vol en laten anderen zonder bord (werk) zitten.

 3. Dat die PVV figuren meerdere functies gingen vervullen was volgens Wilders logisch omdat het allemaal wel meeviel met dat werk. Hij bracht het toen alsof ze het er ‘gewoon’ bij deden en er maar één salaris voor zouden krijgen. Dat is niet waar, ze hebben meerdere functies met bijbehorend salaris en bijbehorend wachtgeld! Allemaal van onze belastingcenten. De PVV’ers zijn zo asociaal om zichzelf te verrijken en niet de banen die er zijn te delen met anderen, zodat andere mensen ook werk hebben. Ben benieuwd wanneer iemand van die PVV-aanhangsekte dat eens gaat opvallen.

 4. @3

  Ze hopen waarschijnlijk wachtgeld en WW te krijgen als ze het politieke toneel (linkse hobby alert :-)) moeten verlaten.

 5. Ik vond het dan ook niet meer dan logisch dat ik, als enig overgebleven kandidaat, mocht doorgaan naar de volgende ronde: de salarisonderhandelingen.

  Ik kan Luuk Koelman nu alvast wat tips meegeven.
  Mij is kort geleden overkomen dat me gevraagd werd of ik zin had in een baantje bij een grote bank. Ik weet niet meer welke. DSB, AMRO of Nederlandse bank.
  De functie was President Directeur. Niet al te moeilijk dus, maar wel met een zware verantwoordelijkheid.
  Ik zie ze nog bij me binnenkomen.
  6 Man waaronder 1 vrouw.
  Tikje verlegen uiteraard maar verder wel goed gekleed. De vrouw had heel wat minder aan.
  Ik heb gevraagd of ze een borrel wilden en wat het werk zoal inhield, maar dat is eigenlijk vragen naar de bekende weg die iedereen ook wel bekend is, dus ik zal die vragen en antwoorden hier niet herhalen.
  Uiteindelijk vroegen ze me welk salaris ik in gedachten had.
  Ik zei € 1.000.000,-! (maar dan natuurlijk in woorden). Eén miljoen! dus.
  Teleurgesteld stonden ze op. Ze hadden de drank nog niet eens aangeraakt.
  Ze verweten me dat ik hun niet serieus nam met m’n idiote salariseis omdat ik wel wist dat ze met zo’n belachelijk bedrag niet bij hun bestuur konden aankomen.
  Ik haaste me daarop te zeggen: “Per maand!” Nog haastiger gingen ze weer zitten.
  Toen begonnen de onderhandeling. Sommigen vonden het teveel anderen veel. Je kent dat wel. Het is altijd een heel hoop gezeik bij dat soort onderhandelingen. De vrouw is toen even gaan plassen. Ze hield het niet meer.
  Toen ze terugkwam waren we er uit. Ik zou 9 miljoen per jaar krijgen + de vrouw erbij. Ik kreeg die vrouw erbij omdat zij niet meegedaan had aan de onderhandelingen. De 3 miljoen die ze door hard te onderhandelen die bank hadden bespaard incasseerden ze als éénmalige bonus. 3 miljoen gedeeld door 5 dus. Toch nog gauw 6 ton. Als die vrouw niet zo hoognodig naar de wc moest hadden ze maar een half miljoen kunnnen vangen.
  Zo zie je maar hoe alert je moet zijn als je met mij onderhandeld.
  En die bonus is uiteraard terecht. Immers elk jaar sinds ik voor die bank werk hoeven ze mij 3 miljoen minder betalen dan ik aanvankelijk vroeg.
  Tel uit je winst.
  Als je me nu vraagt om welke bank het gaat weet ik het nog steeds niet.
  En wat er met die vrouw is gebeurd?
  Die heeft uiteraard dit verhaal zitten te verzinnen en uitgetypt bij die bank waar ik haar naar toe heb gestuurd om mijn werk te doen.
  Je denkt toch niet dat ik voor zo’n flutsalaris van € 750.000,- per maand ook maar iets uitvreet en zelfs dus ook van míjn bank af kom?

 6. Keira Schreef:

  Ben benieuwd wanneer iemand van die PVV-aanhangsekte dat eens gaat opvallen.

  Ik denk dat de kans groter is dat een kapucijneraapje de ABC-formule foutloos weet te hanteren Keira…:)

 7. HakanKapici Schreef:

  Keira Schreef:
  Ben benieuwd wanneer iemand van die PVV-aanhangsekte dat eens gaat opvallen.
  Ik denk dat de kans groter is dat een kapucijneraapje de ABC-formule foutloos weet te hanteren Keira…:)

  De werkloosheid onder allochtonen is groter dan onder autochtonen. Dat komt omdat ze lui zijn en liever hun hand ophouden ten koste van de hardwerkende Nederlanders Zou die gelijk zijn stijgt de werkloosheid onder autochtonen. Foute boel dus. Zouden allochtonen helemaal niet werkloos zijn, is daarmee het zoveelste bewijs geleverd dat ze hier alleen maar komen om de hardwerkende Nederlanders hun baantjes in te pikken.

 8. Dat er überhaupt 54 mensen voor die heks wilde werken… Daar kan dan idd niet veel soeps tussen gezeten hebben.

  Maar van een fractiemedewerker wordt toch net iets meer verwacht dan blind achter de leider aanhobbelen en zijn echo spelen.( Iets met werk en uitzoeken van feiten, geheel PVV vreemd.) Zou ze dat in haar eerste meervoudig persoonlijkheids functioneringsgesprek meenemen?

  Ik kon laatst gaan voor beleidsmedewerker bij Leefbaar Rotterdam, een uitgelezen mogelijkheid om zo´n organisatie van binnenuit uit te hollen, maar ik kon het gewoon niet verdragen om zoveel tijd door te brengen met dit soort. (Sorry ik kan het niet opbrengen om het mensen te noemen)

 9. @8

  aangezien Peter R. de Vries niet zo gecharmeerd is van de PVV kan hij wellicht een goede infiltrant leveren, al dan niet met verborgen camera

  bij een andere politieke partij zou ik er een politiek verslaggever op zetten, bij de PVV is een misdaadverslaggever gepast

 10. Zoals ik vorige week al twitterde…site is online en roosters zijn in te zien.
  Een beetje Googelen doet wonderen. pvv noord-holland ?

 11. Hoeveel moeite is het om een link naar dat rooster te zetten? “Even googelen” levert niks op. Voorlopig geloof ik er niks van dat er iets online staat. Een liegende graaister dus.

 12. Wij proberen met diverse mensen al een week diverse zoekopdrachten uit op google. Niet echt transparant dus. De PVV noord-holland site is volgens mij sinds februari al niet meer bijgewerkt.

 13. Ja duh, die website bijwerken paste niet meer in het rooster nu ze voor twee moet werken natuurlijk.

 14. Misschien is ze ook webmaster en heeft ze het rooster alleen lokaal op haar harde schijf en denkt ze dat het dan online staat. Heb ik wel eens meegemaakt met een webmaster.

Reacties zijn gesloten.