Moslims in Almere hebben zogenaamd niks te vrezen

it-clown4-150x150Geert Wilders stelt de moslims “gerust”;

„Als zij zich aan de wetten houden, zijn ze gelijk aan ieder ander en hebben ze geen enkele reden om bang te zijn” (Telegraaf)

Met andere woorden: als zij zich niet aan de wetten houden zijn ze niet gelijk aan ieder ander en dan hebben ze wel reden om bang te zijn.

Wetten en regels kunnen veranderen. Zo heeft bijvoorbeeld 1 op 5 Almeerders op een partij gestemd die hoofddoekjes willen verbieden in instellingen die subsidie krijgen. Dus zo “gelijk” zijn die moslims nou ook weer niet.

De moslims in Almere kunnen dus maar beter Geerts “geruststelling” naast zich neerleggen en aktie ondernemen. Dit geldt trouwens ook voor niet-moslims, en niet alleen in Almere.

6 gedachten over “Moslims in Almere hebben zogenaamd niks te vrezen”

  1. Nou, dat is toch aardig van de Verschrikkelijke Sneeuwman.
    Voor een partij die de ambitie heeft heel Nederland op de kop te gaan zetten, vind ik het resultaat in Almere nou ook weer niet echt om over naar huis te schrijven.

  2. men is bang en gaat zich verzetten. het aanatal hoofddoekjes zal toenemen door Wilders.

    “I don’t wear a headscarf normally, but I have decided to start doing so now out of protest. Other people in my community are planning to do the same; we will protest until Wilders is gone.”

  3. Dit artikeltje was trouwens door RonMVV op NuJij geplaatst maar die hebben het voor de verandering maar eens in zijn geheel gewist.

  4. Jonge moslimvrouwen gaan meer en meer hoofdbedekking dragen als een soort geuzendaad. Niet omdat ze orthodoxer zouden worden, maar om te laten zien dat zij zelf wel bepalen wat ze met hun uiterlijk doen (en waarom).

Reacties zijn gesloten.