Superpopulair twitteraccount @mauromagblijven werkt voor = bedrijf dat twittervolgers verkoopt

Denk je braaf op het juiste accountje geklikt te hebben als brave tweep zit er een ordinaire spamhoer achter. Althans daar ga ik vanuit want op diverse vragen of dit klopt geeft het account geen antwoord. Lekker meesurfen op het succes van Mauro. Nu is dit overigens een verschijnsel wat we al vaker hebben mogen waarnemen op Twitter.

(Overigens gaat de credit voor deze “scoop” naar @petrakramer)

Update: oh ze geloven het niet. Nou kijk bv eens hier.

50 gedachten over “Superpopulair twitteraccount @mauromagblijven werkt voor = bedrijf dat twittervolgers verkoopt”

 1. Er werd op andere vragen ook geen antwoord gegeven, gelukkig dat iemand het uitgezocht heeft.

 2. Enneh … waar is deze ongelofelijk negatieve verdachtmaking op gebaseerd? Op het feit dat de persoon achter dit twitteraccount vragen niet zou hebben beantwoord????? Ben jij wel helemaal goed bij je hoofd om mensen die Mauro een warm hart toedragen, en doen wat tot één van de weinige mogelijkheden behoord, namelijk zoveel mogelijk stemmen tegen Mauro’s vertrek verzamelen, zo in een negatief daglicht te plaatsen????? Wat is jouw belang eigenlijk, vraag ik me af …. :-S

 3. Dit is weer echt zo’n negatieve nederlander zonder leven..

  Iemand zet zich in voor een persoon die het zwaar heeft en meteen wordt het weer negatief opgevat en wordt het slechtste erachter gezocht. Triest hoor..

 4. Wat een destructieve onzin weer. Iemand probeert een bijdrage te leveren aan een goede zaak. Neem zelf eens een positief initiatief ipv afbreken.

 5. O, ik zie het al. Monsieu kan niet geloven dat de account zoveel mensen mobiliseert. Gut, daar hebben de machthebbers in het MO ook last van…

 6. Heb jij niks beter te doen?
  Als het je stoort, volg dan gewoon niet!
  Zielig gezeur! Iemand die zijn best doet zo afzeiken zonder ECHT bewijs…. Ga toch werken!

 7. Je volgt het niet ? Dus je mening is nog ongefundeerder dan hij op het eerste gezicht leek.

 8. jezus kunnen jullie even een leven zoeken deze jongen(of meisje) probeert alleen maar mensen te helpen en dat is zijn recht hij doet niks verkeerd en als jullie denken dat hij wel iets verkeerd doet, ga dan asjeblieft een hobby zoeken en vrienden zoeken…

 9. Echt raar je volgt het niet maar maakt de persoon
  Die deze actie met goed hart start
  Wel zwart !
  Zielig ben je ! Of wil jij mee profiteren 😉
  Nu heb je de aandacht
  En ja ik vond dat mauro mag blijven
  En ik volg het 🙂

 10. Wat een fucking bullshit. Wat ben je jaloers dat iemand zoveel volgers heeft? Als iemand nu over iemands rug heen beroemd wil worden, ben jij het wel! Gelukkig zijn er weinig mensen die in deze onzin geloven.

 11. ach jvdheuvel heb je tegen zere benen geschopt? 😀

  In een tijd als deze zijn er altijd aasgieren die dit soort zaken doen. Waarom zou het niet waar zijn? Het is ook de taak van Krapuul om dit soort onoirbare praktijken aan de kaak te stellen. Wees er blij mee.

 12. valt weer onder het kopje mensen en organisaties die wat voor anderen en hun wereld doen met de grond gelijk maken. zie je de laatste tijd steeds vaker, als iemand iets positiefs voor andere doet zal het wel niet te vertrouwen zijn.
  wat een misselijk ventje ben je om mensen die zich inzetten af te branden. wat heb je zelf in je leven voor je medemens of omgeving betekend.

 13. @20 Meer dan jij kunt bedenken of nog doen. En ik snap die blinde verdediging van dat account niet. Als het waar is, is het toch prima dat iemand dat meldt? Of willen jullie allemaal graag voor het goede doel vern****t worden? Wassen jullie allemaal je zieltjes wit met een tweetje doorsturen? Zo van, zo ik heb mijn bijdrage gedaan, NEXT!

 14. Als het Richard Boogert werkelijk niet om volgers sparen te doen was, waarom roept hij dan niet op om @mauromanuel10 te gaan volgen? En waarom maakt hij dan reclame voor z’n eigen commerciële sites?

 15. knol Schreef:

  valt weer onder het kopje mensen en organisaties die wat voor anderen en hun wereld doen met de grond gelijk maken. zie je de laatste tijd steeds vaker, als iemand iets positiefs voor andere doet zal het wel niet te vertrouwen zijn.
  wat een misselijk ventje ben je om mensen die zich inzetten af te branden. wat heb je zelf in je leven voor je medemens of omgeving betekend.

  Nee, deze site is inderdaad helemaal uit eigenbelang opgericht, en wij typen onze berichtjes dan ook dagelijks in vanuit een strandstoel op de Bahamas.

 16. Jeetje zeg, als al die nieuwe namen hier een beeeetje zouden volgen wat er hier geschreven wordt…het is juist bij uitstek de plaats waar we opkomen voor mensen als Mauro. Dat niet alleen, maar heel fundamenteel zelfs om die smerige zooi politci weg te krijgen.

  En ik vind het echt _fout_ als er mensen geld willen verdienen aan een andermans leed . Doe het dan gfrdomme gratis, zonder daar ruchtbaarheid aan te geven, in stilte.

  zo zijn er ook al bedrijven die Occupy gaan uitmeeken met verkoop van dure buttons, Tshirts, blablabla.
  Zelfde laken een pak: weg met de graaiers !

 17. Beetje rare logica hoor: account Y wordt gehost bij X, X is domeinboer ergo Y is een spamhoer. Maar ja er moest een sappig stukje worden geschreven zeker. Wie is hier nou de hoer? Maakt wel gelijk duidelijk waar de naam Krapuul nou echt op slaat… 😉

 18. @29 Ach ja, sommige mensen wensen zich niet ergens in te verdiepen, dus roepen gelijk maar wat. Heb je wel goed gekeken hier en bij die twitteraccount? Vervelend hoor als jvdh gewoon gelijk heeft.

 19. Site A waar het populaire tweepje reclame voor maakt is een initiatief van site B die twittervolgers verkoopt. Meer zeg ik ook niet in mijn “sappige” stukje. Zie je het is helemaal niet zo ingewikkeld.

 20. Dames en heren, waarom dit gezeur..? ALS dit waar zou zijn, laat het toch lekker. Ik vind dat de initiatiefnemer van mauromagblijven super goed bezig is. Net als die 40.000 volgers..

 21. @31 en @32 zijn gewoon een stelletje stemmingsmakers die wat snel conclusies trekken. Laatste tweet:

  mauromagblijven mauromagblijven
  @MauroManuel10 Hoi Mauro, ik ben de initiatiefnemer van @mauromagblijven . Ik wil je toezeggen dat het genoemde account voor jou is.

  😉

 22. auw… ik heb al hoofdpijn genoeg. Gefeliciflapstaart met je constatering. Ik ga gewoon nog eens re-tweeten want Mauro MOET gewoon blijven!

 23. Nu weet iedereen hoe jij zelf in het leven staat. Wat triest dat jij dit soort goede dingen niet kent en dus durft te vertrouwen. Succes verder.

 24. In de tijd van #saharmoetblijven doken er ook meteen allerlei spamprostituees bovenop… waarom is het zo moeilijk te begrijpen dat er mensen zijn die zich ten koste van dit soort gevallen proberen te verrijken?

  Bytheway, dames en heren spambedrijven: het mobiliseren van je volgers om druk uit te oefenen op mensen die je foeigedrag publiceren is een misdrijf. Dus niet doen he? 😛

 25. De eigenaar van het account @mauromagblijven geeft tekst en uitleg:
  http://www.tweetdeck.com/twitter/mauromagblijven/~2Yjo6

  “Ik stuur dit bericht om even iets duidelijk te maken, ik heb geen enkel persoonlijk of professioneel belang bij het twitter-account @mauromagblijven Ik vind gewoon echt dat Mauro mag en moet blijven.”

  verwarrend allemaal, vond de actie wel leuk, vooral omdat het zo aansloeg, Ik hoop verder niet dat ik nu als volger verkocht wordt of zo.

 26. @40 Het probleem is dat iemand die wél belang heeft, exact hetzelfde zou zeggen.

  En probleem twee is natuurlijk dat iemand die géén belang heeft, zou uitleggen hoe die connectie met “dat bedrijf” in elkaar zit. Hee, daar zegt-ie niks over….

 27. de commotie heeft wel als gevolg dat de account nu aan Mauro aan is toegezegd. (voor wat het waard is)

 28. Ik hoorde al een hele cynische grap; dat account kan Mauro gebruiken om de 35K bij elkaar te spammen die hij moet verdienen van die brievenbuspisvingerlikkers.

 29. @vdheuvel: Ja dat was mijn grap.
  En het niet antwoorden waar ik aan refereerde was dat wij van Maurosvrienden (inmiddels 5 echte mensen begonnen als 2) een uitnodiging kregen om in een bepaald teeveeprogramma te komen en of wij wilden laten weten wie die @…magblijven was.
  Een aantal malen aangesproken, een aantal malen gedmd (want het volgt wel een van onze mensen) en geen antwoord gekregen zelfs niet van o nee ik hoef niet op teevee. En dat vonden we een beetje raar. Meer niet.

 30. Wat een vertoning, dit. Omdat iemand geen zin heeft om dialogen te gaan voeren maar gewoon wil dat Mauro mag blijven, is het krapuul beledigd. Ga wat leuks doen en bemoei je niet met mensen die zich nog ergens voor inzetten. Of weet je niks leukers dan dit? Dan ben je nog zieliger dan je al leek.

 31. @47 ga maar weer terug naar twitter en de twietjes van deze twittervolgerverkoper rietwieten want dat noem jij “je ergens voor inzetten”. 😀

 32. Fien Schreef:

  Wat een vertoning, dit. Omdat iemand geen zin heeft om dialogen te gaan voeren maar gewoon wil dat Mauro mag blijven, is het krapuul beledigd. Ga wat leuks doen en bemoei je niet met mensen die zich nog ergens voor inzetten. Of weet je niks leukers dan dit? Dan ben je nog zieliger dan je al leek.

  Ach gut, alweer een gefrustreerde sneue PVV-trolle die denkt hier wat te vertellen te hebben.

Reacties zijn gesloten.