26 gedachten over “PVV zoekt iets wat ze op hun CV kunnen zetten dat klopt”

 1. Hebben ze eens een zinnig dee, dan moet er meteen ook weer een idioterie achteraan:

  >>De Haagse PVV vindt dat kinderen zonder die diploma’s, niet van school af mogen. <<

 2. bij de borstcrawl zal de gemiddelde PVV zwemmer (m/v) onbedoeld een bocht naar links maken omdat de rechterarm sterker ontwikkeld is

  en van dat chloor in het zwembad krijg je bij voldoende dosering vast net zulke Arische haren als Geert

 3. Verrek, helemaal vergeten om m’n A & B zwemdiploma op m’n cv te zetten, gauw effe corrigeren 😉

 4. vergeet je verkeersdiploma niet

  en je veterstrikdiploma!

  mocht je geen veterstrikdiploma hebben, zet het dan toch gewoon op je CV want je zou hem gehaald kunnen hebben als je het had gewild

 5. kaaskop Schreef:

  vergeet je verkeersdiploma niet
  en je veterstrikdiploma!
  mocht je geen veterstrikdiploma hebben, zet het dan toch gewoon op je CV want je zou hem gehaald kunnen hebben als je het had gewild

  Ik vond dat best moeilijk destijds, dat veterstrikken.

 6. En welke groep leerlingen heeft geen zwemdiploma omdat ze van hun geloof niet met medeleerlingen van het andere geslacht tegelijk mogen zwemmen?

  Of gaat de PVV het gescheiden zwemmen nu wel toestaan?

  Clear case of “Moslimpje pesten” 😥

 7. Ik had mijn verkeersdiploma “met lof” (niet de groente, maar een extra gouden opdruk wegens 0 fouten. Had het niet verwacht, want ik had zelf 2 fouten geteld) en Russisch Voor Beginners bij Teleac, wat een examen van niks was, want het bleek alleen over de eerste 5 lessen te gaan.

  Russisch moest trouwens van het Arbeidsburo gewoon bij mijn diploma’s. Heb er overigens diverse keren lol en nut van gehad, o.a. een keer in een café met een Russisch meisje gedaan of we hele gesprekken zaten te voeren, terwijl ik eigenlijk alleen maar onzin zat te brabbelen (“Kijk daar loopt een hond. Deze egeltjes zijn niet lekker, gelukkig nieuwjaar!”) Maar iedereen natuurlijk zwaar onder de indruk en wij helemaal in een deuk. :mrgreen:

 8. @8

  in welk jaar was dat? Russisch voor beginners op je CV was ten tijde van de Koude Oorlog toch voldoende om een eigen dossiertje te krijgen bij de BVD?

 9. @9 Cursus was eind jaren 70, maar volgens mij zocht niemand er wat achter. Zinnen als “Hartelijk gefeliciteerd, je mag binnenshuis ijshockey spelen” of “Een eland is geen zon, zullen we een ijsje kopen?” of “Nietes! Welles! Nietes! Welles!” zijn niet echt geschikt voor spionagedoeleinden.
  Valt me eigenlijk nog mee hoeveel ik er nog van weet. 😆

  (“Welles! Nietes!” doe je fonetisch: “Mòh-zjnuh! Niel-zjaa!”)

 10. Jaap stb Schreef:

  En welke groep leerlingen heeft geen zwemdiploma omdat ze van hun geloof niet met medeleerlingen van het andere geslacht tegelijk mogen zwemmen?
  Of gaat de PVV het gescheiden zwemmen nu wel toestaan?
  Clear case of “Moslimpje pesten”

  Verdomd, daar had ik nog niet aan gedacht…

 11. @11

  Je acht de PVV toch te hoog. Binnenkort ook boerkini verbod en iedereen verplicht eindexamen in het vak varkensvlees eten en alcohol drinken. Speciale belasting op reizen naar Mekka, parkeerverbod rond moskeeën op vrijdagmiddag, baardverbod, jelebba accijns, etc

 12. @13
  Het zijn inderdaad gecodeerde berichten 😀 een eigen dossiertje bij de BVD is hiermee wel bewezen denk ik 😆

 13. Jaap stb Schreef:

  En welke groep leerlingen heeft geen zwemdiploma omdat ze van hun geloof niet met medeleerlingen van het andere geslacht tegelijk mogen zwemmen?
  Of gaat de PVV het gescheiden zwemmen nu wel toestaan?
  Clear case of “Moslimpje pesten”

  Leuk , zijn de Chasiddim uit Amsterdam zuid weer de lul , die zwemmen namelijk ook niet gemengd …. en volgens mij echte Grefo’s ook niet …

 14. @13 en @14 Alstublieft, waar is de autobus met soep van potloden? Het plein spreekt geen Nederlands, voetbal!

  (Allemaal zinnen die ik nog zó in het Russisch kan. Zeer nuttig als ik ooit op vakantie in het Oostblok permanent wil worden opgeborgen.)

 15. Operation Overlord, “wond mijn hart met een eentonige loomheid”, dit was de specifieke oproep tot actie.
  En wat betekent “Alstublieft, waar is de autobus met soep van potloden”??

 16. Dat ik òf erg veel honger heb, òf de Russische keuken nog niet helemaal begrijp. 😛

 17. Zwemmen is ook als je het nog niet goed kan de beste lichamelijke oefening waarbij ook nog eens de minste kans op blessures is. Maar daar is wel zwemwater voor nodig. Maar:
  “‘Door veel gemeenten is in de afgelopen decennia ingezet op privatisering van gemeentelijke (sport)accommodaties, waaronder ook zwembaden. In 1988 werd nog 64% van alle zwembaden geëxploiteerd door gemeenten, in 2003 was dat al minder dan de helft (36%). Voorzieningen als peuterbad, een whirlpool, jetstreams, zonnebanken en sauna’s maken het verblijf in en om het water interessanter en aangenamer. Zwembaden ontwikkelen zich dan ook van accommodaties waarin gesport wordt, tot accommodaties waarin er ook recreatief ontspannen wordt.”‘ http://www.nisb.nl/projecten/volwassenen-senioren/menukaart-sport-en-bewegen/sportaccommodaties/zwembaden.html

  Door deze ont-ontwikkeling en het creëren van een andere markt voor –zogenaamde– sportiviteit op ouderen gericht, wat op mij overkomt als geld uit de zakken klopperij doordat het echte sportive alternatief dat al heel lang bestond, het gemeentebad, al voor meer dan de helft is afgebroken. Speciaal de sportiviteiten voor kinderen en de jeugd zijn daarmee verwaarloost. Op z’n best zijn de afstanden van school naar zwembad al te groot om er een aantal keren in de week een uurtje heen te gaan.

  In mijn gemeente, die pas 30 jaar bestaat, zijn 3 gemeentebaden gesloopt en daar is er 1 voor teruggekomen die kilometers buiten de bebouwdekom is geplaatst tegen een industriegebied aan, terwijl de gesloopte baden centraal in drie delen van de stad waren gesitueerd, dicht bij de woonwijken en scholen.

  Ik vind de PVV daar wel een punt hebben maar als zij het niet uitbreidt naar meer zwem-accomodatie dan is het ook weer zo’n loze verplichting voor nu weer de basisschool jeugd. Ach als ze maar iets kunnen verplichten of verbieden dan zijn ze alweer tevreden. Laten ze eerst die schijtleistermeeuw van hun leren zwemmen en dan ga ik ‘m verplichten koppieonder te gaan. :mrgreen:

 18. Prima idee van de PVV.
  Tenminste als de staat betaalt.
  Mijn kinderen hebben hun diploma behaald.
  Wat wij zelf moesten betalen.
  3 Kinderen met in totaal meer dan 1000 euro kosten.

 19. Theo Gerris Schreef:

  Prima idee van de PVV.
  Tenminste als de staat betaalt.
  Mijn kinderen hebben hun diploma behaald.
  Wat wij zelf moesten betalen.
  3 Kinderen met in totaal meer dan 1000 euro kosten.

  Heb ik anders gedaan , meer in met touw om z’n middel en bovenhalen als ie te ver zonk , na 3 dagen kon ie zwemmen ( nachtmerries en weer in bed plassen duurde maar even dus dat gaf amperan kosten))

 20. “VV zoekt iets wat ze op hun CV kunnen zetten dat klopt”

  Wordt het uiteindelijk een bruin drol? 😛

 21. Laat

  Zeker een goed idee maar zonder de nodige subsidie aan zwembaden voor schoolzwemmen te noemen, blijft dit in gebreke.
  Ik weet niet om hoeveel basis scholen het gaat maar wel dat op velen geen schoolzwemmen meer wordt gegeven.
  Wil de PVV met dit voorstel drijf hout snijden zal ze de subsisidie kranen mee moeten nemen zodat kinderen niet meer zonder zwem diploma de basis school verlaten.

  Wat betreft genoemde moslim problemen zie ik geen vuiltje te bekennen..
  In de bilble belt worden babies vaccinaties onthouden..Mocht men een probleem met gemengd school zwemmen hebben valt ook dat onder eigen verantwoordelijkheid.
  Moslim jongetjes mogen wel meedoen maar moslim meisjes misschien niet?
  Semi geliberaliseerde zwembaden delen voor een groot deel eigen uren naar vraag en aanbod in, dat is dus ook al geen probleem.
  Toegangs prijzen blijven maar stijgen als deel van dit liberale kopje op of onder zorg pakket..
  De centrale vraag is hoe het met subsidie voor schoolzwemmen en keuzes van betreffende gemeentes, zwemvaardigheid ipv verdrinkvaardigheid voor onze basis schoolkinderen zit om schoolzwemmen in zorgzame ere te kunnen herstellen..

 22. De zinloosheid van het een en ander: Een drol drijft boven water en adam zuid heeft een klein zwembadje met bovendrijvende schoolzwemmertjes , dat is ook balen 🙂 zeg…

 23. #12kaaskop

  Maakt u geen zorgen over de gastvrijkheid van mekka als ook een zwart geld belastings paradijs .
  Ik zit aan de foute kant want ik kom er als ongelovige al spaar ik me suf voor een dergelijke honour niet in !

Reacties zijn gesloten.