PVV/VVD/SGP: Mauro is een ondankbare hond

Afgezien het woord “negertje” (en de laatste alinea natuurlijk) geeft deze column van Jan Dijkgraaf een vrij aardig beeld van wat voor walm er bij een groot deel van de Nederlanders in het verrotte brein rondwasemt. Afgezien van “hullie krijgen alles en ik krijg niks” natuurlijk, dat mis ik nog in deze column. Verder lijkt hij het CDA een veer in de reet te steken en dat is natuurlijk ook volkomen misplaatst.

6 gedachten over “PVV/VVD/SGP: Mauro is een ondankbare hond”

 1. Quote: `vrij aardig beeld van wat voor walm er bij een groot deel van de Nederlanders in het verrotte brein rondwasemt’.

  En die Ingrids tegen 5 december maar weer hun stupide koppen inwijven met kachelpoets om zwarte Piet te spelen. `Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht 😥

  Overigens vond ik die Ayaan Hirsi Ali uit Somalië ècht een ondankbare trien maar omdat ze zielig deed over haar onderbuik en joodsgristelijk Nederland dat goed uitkwam mocht ze een partijtje meeblazen.

 2. wel weer erg zielig hoe sommige mensen de indruk geven dat ze het echt serieus nemen in het commentaar van dat stuk #ironietentop

 3. Meesterwerk van Jan Dijkgraaf.
  De laatste alinea wordt voor de genoemde 2eKkamer fracties elke ochtend voor aanvang van de werkzaamheden hoog gelezen.

  Oftewel het credo van VVD,PVV en SGP.

 4. Wél weer het bekende foutje “Wat mevrouw Albayrak van de PvdA in 2007 al zei: terug naar je eigen land!”

  Okee, dat kan ze in uitgelekte brieven wel gevonden hebben, maar niet hardop en niet als staatssecretaris omdat de asielaanvraag toen al was afgewezen. Ze zei het officieel pas in 2009 en kreeg hiervoor in 2010 ongenadig van de meervoudige rechtbank op haar mieter.

 5. Leuk satirisch stukje.
  Mauro is alleen geen klein ‘negertje’ natuurlijk, hij is nu gewoon een volwassen neger.

 6. Nicky is natuurlijk geen blauwogige autochtoon! Nicky is gewoon een volwassen blauogige nazi!!

Reacties zijn gesloten.