Het krijmfijter dreamteam van de VVD

Om al uw belangen als VVD-stemmert te beschermen zijn Fred en Ivo het gedroomde team. Wilt u dat het gepeupel een toontje lager zingt? Ivo en Fred zijn uw man. Wilt u dat het geteisem dag en nacht in de gaten wordt gehouden met camera’s? Tuurlijk, regelen zij. Alle vingerafdrukken van gepeupel opslaan? Doen we!

Meer politie om echte misdaden op te lossen en echte misdadigers te pakken? Ai, dat is nou jammer, dat kunnen ze niet. Ze moesten caviapolitie regelen, was eis van Lijder Geert.

2 gedachten over “Het krijmfijter dreamteam van de VVD”

 1. fred t. heeft ‘laten uitzoeken’ dat er veel mensen zijn die als ze op de stoel van de rechter zouden zitten ze zwaardere straffen zouden uitdelen.

  joey heeft laten uitzoeken – in een laboratorium! – dat er talloos veel meer mensen die op de stoel van fred t. zouden zitten, gewoon hun werk zouden doen en zich niet zouden bezighouden met denkspelletjes die ver boven hun intellectuele niveau liggen.

 2. ” Beiden gelden als ambitieus en dominant. Dat schuurt soms, maar ze delen een missie: de VVD-agenda voor veiligheid uitvoeren – die ook de PVV-agenda is. ”

  Voor de duidelijkheid: de PVV agenda is er een Ultra-Rechtse agenda. Geen gematigde. Met extreme passie voor zware, overdreven straffen.
  Daarmee is denk ik alles over deze politiek gezegd.

  Bewijs: ” Het verhogen van de drempel voor toegang tot gefinancierde rechtshulp ..” waarbij de gewone burgers de klos zijn.

  Samenvatting: het is de Rechtse PolitieStaat in succesvolle wording.

Reacties zijn gesloten.