Slecht nieuws voor de PVV-Stasi

Het is voor de PVV helaas niet meer mogelijk om een geheim archief te onderhouden met burgerservicenummers van alle mensen waar ze wel eens wat mee te maken krijgen. Dat moet een grote tegenvaller voor ze zijn; dachten ze net utterly almachtig boven de wet te staan, staan ze nu weer met hun voetjes op aarde. De Dienst Koninklijke en Diplomatieke Bescherming (DKDB) (wtf?) gaat het nu super transparant op een geheime manier zelf doen, in ieder geval zonder bemoeienis van de PVV machtswellustelingetjes, wat me op zich wel een grote sprong voorwaarts lijkt.

6 gedachten over “Slecht nieuws voor de PVV-Stasi”

 1. Waarom krijgt Wilders bescherming van de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Bescherming? Hij is niet koninklijk en niet diplomatiek.

 2. Goed opgemerkt Laurent, het gaat om onze centjes, toch?

  ” De dienst gebruikte de gegevens om de risico’s voor de veiligheid van Wilders in te schatten.”

  Oftewel ter beoordeling van de geschikte voor PVV gebruik brievenbussen in de nabije omgeving.
  Prachtig. 😛

 3. Laurent Schreef:

  Waarom krijgt Wilders bescherming van de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Bescherming? Hij is niet koninklijk en niet diplomatiek.

  Precies de reden waarom ik er “wtf?” achter heb gezet.

 4. Alsof de PVV de beveiliging regelt. Wat een slap zielig gelul weer om de PVV hier de schuld van te geven. Laten we blij zijn dat het Krapuul fascistentuig niet in de buurt kunnen komen van de PVV en Wilders.

 5. @5

  de eerste de beste journaliste kan bij de PVV infiltreren, de beveiliging is gewoon een dure fopspeen om het ego van Geert te strelen

  als hij echt serieus bedreigd werd was hij allang dood of hadden we breed uitgemeten verhalen mogen vernemen hoe e.e.a. is voorkomen

Reacties zijn gesloten.