Geert Wilders kan altijd nog uitwijken naar Zuid-Afrika

Daar zal hij door de blanken als een verlosser worden binnengehaald. Bewaking zoveel hij wil, volgers zo veel hij wil (misschien wel 4,5 miljoen, 3 keer zoveel als in Nederland).

Kortom voor Nederland en Wilders een win/win situatie. Helaas moet ik toch tegen stemmen, ik wil het Zuid-Afrika niet aandoen. Wij Nederlanders hebben daar, sinds 1647, al genoeg ellende en problemen veroorzaakt. Helaas krijgen de blanken een koekje van eigen deeg, niet goed, maar wel te begrijpen.

14 gedachten over “Geert Wilders kan altijd nog uitwijken naar Zuid-Afrika”

 1. Er is vast niet genoeg beveiliging om 35 miljoen boze zwarte Afrikanen tegen te houden als hij daar zijn scheur eens opentrekt. Zullen we een gironummer openen voor de vliegtickets? 🙂

 2. 🙂 Waar kan ik storten? En dan laten tekenen dat ze met zijn allen nóóit meer terugkomen hè?

 3. Correctie voor @2 Waar kan ek stort? En dan laat tekens dat hulle met sy almal nooit meer terugkom hè?

 4. Keira Schreef:

  DSW helemaal in stijl! 🙂

  En het zal nog best wel redelijk kloppen omdat die zinsbouw nie veel verskil nie. 😉

 5. @ Keira:

  Ons stort natuurlik net genoeg vir die heenreis. En uiteraard maar economy class, ’n bietjie soos die plan vir Mauro

 6. Dat zal wel niet gebeuren. In Zuid Afrika hebben ze de Apartheid afgeschaft. Hij wil hem hier met hulp van de VVD, CDA en SGP juist invoeren en is al een eind op weg.

 7. De niche van Wilders, althans de hoofdmoot is de oorlog tegen de Islam. Nou moet ik zeggen dat er moslims zijn, meestal uit India in ZA. Maar die zijn doorgaans hoogopgeleid en runnen zaken. Dus ik ben benieuwd wat Wilders dan zou moeten zeggen.

 8. Als Geert Wilders zich in Z-Afrika wil wonen,wordt hij afgeknald net als Terreblanche destijds. Hij wordt in de eerste de beste Township neergeknald, nog niet eens vanwege zijn ideeen, maar meer vanwege zijn absurde niet-Afrikaanse kapsel. Hij is iemand die niet in Zuid-afrika zou kunnen wonen zonder zich af te schermen in een met bewaking afgeschermd condominium, hij kan zich namelijk niet aanpassen, zoals hij dat wel van anderen eist. Capetown Times (of zoiets): “Dutch politician robbed, raped and killed in Alexandria”.

 9. Ja, stuur m er maar heen, niet omdat hij er met open armen ontvangen wordt, maar omdat zijn levensverwachting er niet super hoog is.
  Even tussendoor: ik ben blanke Zuid-Afrikaan, en woon in NL. Als die mafketel aan de macht komt, ben ik weg uit dit land; ik hoef niet nog een keer te zien wat er gebeurt. Ik ga liever mijn bijdrage leveren aan een land dat niet wettelijk discrimineert.
  Koekje van eigen deeg? Man, ik spreek je wel als je zelf wettelijk tweederangs burger bent; niet echt welkom in eigen land, alleen om je huidskleur, en zonder dat je ooit zelf hebt bijgedragen aan Apartheid. Mijn ouders ook niet (ben niet opgevoed met die ideeen), en mijn opa was zelfs op zijn manier actief met verzet bezig. Maar dat boeit niet, volgens de wereld ben ik racist he, en verdien ik het om gediscrimineerd, verkracht en vermoord te worden , alleen maar gebaseerd op mijn huidskleur en nationaliteit. Kom op zeg, jij weet echt fokkol.

 10. “Helaas krijgen de blanken een koekje van eigen deeg, niet goed, maar wel te begrijpen”

  Wat is er zo begrijpelijk aan het zogenaamde koekje van eigen deeg? De Apartheid is toch reeds in 1990 afgeschaft… nu 21 jaar later wordt het omgekeerd weer ingevoerd. Begrijpelijk? Hoe ziek kan je zijn…

 11. Chris Schreef:

  De Apartheid is toch reeds in 1990 afgeschaft… nu 21 jaar later wordt het omgekeerd weer ingevoerd. Begrijpelijk? Hoe ziek kan je zijn…

  Wat een sneu gejammer. Eerst feiten, dan brallen. En dat woord `ziek’ is een cliché van x-treemrechts
  om links aan te duiden, daar trappen we niet in! Laat je nakijken op inteelt!

Reacties zijn gesloten.