PVV: Integreren tot de dood erop volgt

De PVV is verbolgen over verstrekking van rijkssubsidie aan het islamitisch verzorgingshuis Zorghuis Şefkat in Boxtel. ‘Verbolgen’,  die hadden we nog niet, mooi woord. Maar terzake:

“Het streven is een land waar iedereen zich aanpast aan de normen en waarden zoals die hier gebruikelijk zijn. Daar past geen verzorgingshuis bij waar geen Nederlands wordt gesproken, alleen halalvoedsel wordt bereid en waarvan de inrichting op een moskee lijkt”, aldus Ronald Dol, fractievoorzitter van de PVV Noord-Brabant.

De PVV wil dus dat men tot aan zijn dood blijft integreren, ook op hoogbejaarde leeftijd, na een keihard leven van werken in slachterijen en de zware industrie in het verzorgingstehuis.

23 gedachten over “PVV: Integreren tot de dood erop volgt”

 1. Dol

  nomen est omen

  wellicht kan de PVV meteen ageren tegen verzorgingsflats van joodse signatuur waar men koosjer voedsel serveert, bepaald niet bevorderlijk voor de integratie van een minderheid die zich al eeuwenlang niet wil aanpassen in de beleving van de PVV

 2. In Rotterdam heb je een wooncentrum speciaal voor chinese ouderen en een voor surinaamse ouderen…niks mis mee,dus kan er ook een wooncentrum voor de bejaarde moslim/ma komen toch?gewoon doenn!

  Aantal jaren geleden wilde gemeente rotterdam al een wooncentrum voor islamitische ouderen opzetten in een oud pand waar kruiden werden gemaakt in rdam west.
  Toen was er een vrouw met een zoon die een handycap had verstandelijk en zich zo boos maakte,omdat er geen wooncentrum even bij haar in de buurt voor haar zon werd gebouwd……er zijn honderden zorgcentra voor gehandycapte mensen.

  het stond in de krant zelfs met een zielig verhaal erbij en,de reaccties telegraaftype,ze werd overspoeld met kado’s geld.giften enzovoort van allerlei mensen die zich boos maakten over de plannen van de gemeente,en dat dat hollandse vrouwtje en haar zoon misdeeld werden.
  De vrouw heeft een uitkering zo ook haar zoon,ze hebben nu twee gerenoveerde benedenhuizen naast elkaar gekregen,allebei de huizen zijn ingericht met gratis giften nieuwe spullen enzovoort..en nu claimed ze al weer jaren dat ze kanker heeft en weeeeeer komen de giften spullen enz dooor haar zielig gedoe in de krant.

  Off topic…maar ik bedoel laat je niet wegtreiteren door de jaloerse PVVer als je een zorgcentrum voor allochtone ouderen wil opzetten,laat de gemeente niet dwarsgezeten worden door de jaloerse valse PVVer

 3. PVV kotst gewoon bruine haat uit op een matras van giftige leugens.
  Autistisch-racistisch spektakel.

  Kennen we ze anders?

 4. nexus m. Schreef:

  PVV kotst gewoon bruine haat uit op een matras van giftige leugens.
  Autistisch-racistisch spektakel.
  Kennen we ze anders?

  wil je de term autistisch en racistisch niet zo bij elkaar gebruiken , Sociopathie ( waar het PVV tuig vaak aan lijd ) en Autisme zijn héél verschillende dingen ….

 5. joey wil later wel heel erg graag werken in een speciaal verzorgingshuis voor ex-pvv’ers…

 6. @3 Kevin: Ik heb ook kanker, net als die mevrouw, en ook diabetis en een chronische zenuwontsteking in rechterarm. Weliswaar geen gehandicapte zoon (die is goddank gezond en werkt) maar is een man met artrose in rugwervels ook goed? Waar kan ik me aanmelden voor geld en cadeau’s? Zouden de “gulle gevers” worden afgeschrikt door het feit dat wij geen uitkering hebben maar een pensioen?

  Natuurlijk off topic, maar ik wil die te ontvangen goede gaven wel doorsturen naar degene die een permanente opname in een centrum voor psychopaten voor een zekere patient met gebleekte harses (zowel in – als uitwendig) kan regelen.

 7. @ nada niente:
  Nada,iemand die kanker heeft is erg,en een gehandycapte zoon is ook niet altijd makkelijk…maar deze vrouw “gebruikt”haar zoon om gal te spuwen tegen een zorgcentrum,en dat mensen in haar PVV trap vallen vind ik stuitend.
  De mevrouw is een soort aandachtstrekker die met zielige verhalen in de buurt vele giften en cadeaubonnen in ontvangsy heeft genomen geen geld nemt ze aan zo zegt zij,omdat dat van de sociale dienst niet mag.maar cadeaubonnen enzo wel..en zon triefel waar de PVV voornamelijk uitbestaat buit gehandycapten en ziekten uit om allochtonenhaat te creeren en zo de PVvstememr cadeaus te laten bezorgen…met haar geklaag heeft ze dus twee volledig gerenoveerde woningen begane grond gekregen,plus alles kosteloos ingericht en daarbij de vele vele giften cheques en cadeus van meelevende lezers uit de krant,en het zorgcentrum?die is er niet gekomen

 8. ik wil wel zeggen dat een zorgcentrum al dan niet voor allochtonen..wel huur en andere nutsbedrijkosten moet betalen,en er komen dan weer verpleging wat werk oplevert en dergelijke,triest dat een pvv bacterie zo jaloers is

 9. @ nada niente:
  ik zal je een tip geven voor de gratis giften en geld….Zorg dat je met je verhaal in de Telegraaf komt of buurtkrant,of schrijf een brief naar de pvv….dan komt jou verhaal in de krant

  Zeg: Tis toch nie normaal hiero? ik ben een hollands vrouwtje ik ben diabetisch heb kanker erbij ook nog plus een uitkering,en die buitenlanders krijgen alles voormekaar die rijden in mercedessen en hebbn villas in hun eigen land en ik heb niks……….En de cadeaus giften en vele vele steunbetuigingen in de telegraaf komen je tegemoet

 10. Tuip Bratael Schreef:

  De enige die non stop bruine kost uitstort is deze lachwekkend website.

  Inderdaad we lachen de hele dag en dat is omdat wij allemaal hier de dag met een lachje beginnen.
  Vrolijk zijn is ander dan geblondeerd zijn, toch?

 11. @13
  Lieve Kevin,
  Bedankt voor de tip, maar ik ben een “allochtoon vrouwtje”dus de geblondeerde c.s. zal mij dan terugsturen naar mijn veronderstelde villa in “thuisland” (waar ik nauwelijks meer de straat van mijn voormalig ouderlijk huis zou kunnen vinden, na 42 jaar) en ik zou het advies krijgen de vliegreis te betalen door mijn veronderstelde mercedes te verkopen.
  Ik heb nog even overwogen mijn Hollandse schoonzoon als woordvoerder af te vaardigen, maar die arme jongen maakt geen kans: Hij heeft “ter lering ende vermaak”geprobeerd de vragen van het inburgeringsexamen te beantwoorden, Hij had een 2.
  Dus helaas geen cadeautjes etc.

 12. nada niente Schreef:

  @13
  Lieve Kevin,
  Bedankt voor de tip, maar ik ben een “allochtoon vrouwtje”dus de geblondeerde c.s. zal mij dan terugsturen naar mijn veronderstelde villa in “thuisland” (waar ik nauwelijks meer de straat van mijn voormalig ouderlijk huis zou kunnen vinden, na 42 jaar) en ik zou het advies krijgen de vliegreis te betalen door mijn veronderstelde mercedes te verkopen.
  Ik heb nog even overwogen mijn Hollandse schoonzoon als woordvoerder af te vaardigen, maar die arme jongen maakt geen kans: Hij heeft “ter lering ende vermaak”geprobeerd de vragen van het inburgeringsexamen te beantwoorden, Hij had een 2.
  Dus helaas geen cadeautjes etc.

  Ons supergoedwerkende maar niet onfeilbare spamfilter had plotseling bovenstaande reactie als “spam” geclassificeerd en aldus niet geplaatst, waarvoor excuses.

 13. #7 deze site maakt vast het een en ander bij u los.
  en zo hoort het.
  ga maar es nadenken ipv wat wegkijkend voor u uit te grinneken om niets
  betreft het hier overigens een artiestennaam?

 14. Ina Dijstelberge Schreef:

  “waarvan de inrichting op een moskee lijkt”
  Bedoelen ze nu dat er helemaal geen meubilair aanwezig is?
  Het zit ze natuurlijk dwars dat het zorghuis een prijs gekregen heeft.
  http://www.zge.nl/index.php?pagina=nieuws&id=282
  Nog steeds verbolgen dat de EP hun grote voorganger de Sacharovprijs niet gunde.

  De PVV zal het ook wel niet eens zijn met een prijs die naar een beroemd Moslim geneesheer (en grondlegger van de moderne geneeskunde ) is vernoemd , in hun Universum komt er niets goeds bij Moslims vandaan … “Avicenna (voluit Abu Ali Al-Hoessein Ibn Abdoellah Ibn Sina, Balkh, 980 – Hamedan, 1037) was een Perzisch medicus, geoloog, paleontoloog, natuurkundige, psycholoog, wiskundige, wetenschapper, filosoof en alchemist. Hij was vooral bekend om zijn bijdragen op het gebied van de aristotelische filosofie en de geneeskunde en schreef naar schatting 100 à 250 verhandelingen,[1] de meeste hiervan in het Perzisch en Arabisch. Zijn beroemdste werk is de Canon van de geneeskunde (Al-Qanun fi al-Tibb), die uit meer dan een miljoen woorden bestaat en die lange tijd ook in Europa een standaardwerk zou blijven. Toen hij 10 jaar was kende hij de Koran en een groot deel van de Perzische poëzie uit zijn hoofd. Hierdoor stond hij bekend als een wonderkind.” Da’s wel wat anders dan Eshan Jami of Afzien de Alien ….

 15. Het is natuurlijk krankjorum dat PVV haar speerpunt, zorg voor de oudjes niet waar maakt maar wel zich media uitspreekt over verzorgings tehuis omdat de bewoners niet zouden inburgeren.
  Het ontbreek deze PVeer in ieder geval aan zorg inzicht dat alle ouderen op een gegeven moment uitburgeren.

  De klacht zou er verder om gaan dat er te weinig bewoners , maar 4 , zouden zijn terwijl verhouding subsidie /aantal beschikbare zorg plaatsen niet genoemd wordt.Het valt dus niet te traceren of hier onevenredig veel subsidie of naar prognose aantal zorg behoevenden naar toe is gegaan het geen op zich m.i wel een punt zou zijn.

  Het lijkt me dat we allemaal wel weten, eigen ervaring of niet dat ouderen zorg nodig wordt als het korte termijn geheugen steeds verder wegvalt , alzheimer/ dementia en dit zover als terug naar de beleving en geest,het er zijn van het nog ongestorven kind.

  In het einde en begin
  was weer wie ik was
  toen jij mijn billen was

  #20

  Al Bakrastani
  5 nov 2011 – 7:32 am

  Mooi dat je Avicenna naar voren brengt, het verongelijkt gedoe erbij als niets zeggend dan de vraag of je daar zelf niet moe van wordt.
  Tip,kom eensmet Het is waarschijnlijk maar weinig bekend dat dat Avicenna etc .
  Ik heb wat verder gezocht en kwam hem tegen als komend of geboren in Helmond of all places.
  Ik heb geen enkel verstands om maar iets over persische arabische oorsprong van gedichten./ kunstvormen ervan, maar genoeg geintereseerd om ook de bundel: Karavaan Persische Poezie, tegen te komen.
  Op een van de links :

  http://www.wijblijvenhier.nl/4438/recensie-panorama-van-de-perzische-poezie/
  De wereld is niet anders dan een droom
  Wie wakker is, wordt dit al gauw gewaar
  Wat hier goed lijkt, is slecht in werkelijkheid
  Waar vreugde heerst, wordt droefheid openbaar
  Dichter Roedaki

  Ik kwam in mijn zoeken naar gedichten uit deze culturen oo tegen dat het drinken van alcohol/wijn als god lof en zegen werd verwoord .
  Ik noem dit slechts omdat het one up manship dat hier te pas en onpas te berde als agrument wordt gebracht, moslims deugen meer omdat zij geen alcoholol drinken als een deugelijk wapen tegen niet moslims wordt gebruikt.
  Het komt over dat deze heilige deugd niets met het geloof zelf , maar met veronderderstelde leef regels daarover,cq politieke drooglegging te maken heeft.

 16. In onze zoektocht naar details vergeten we soms het grote beeld.
  Waar het hier om gaat is respect voor de ouderen, maakt niet uit wat hun achtergrond is.
  In het geval dat ze door jarenlang hard werken ze geen tijd hebben gehad om de taal te leren is het niet anders dan volkomen normaal dat ze een kans krijgen in een vertrouwd omgeving hun laatste jaren, momenten door te brengen.

  Het kan me geen ene moer schelen wat een of andere PVV leeghoofd die geen respect voor de medemens vertoont, daar over zou denken.

  Als hij niet tevreden is, dan moet ie maar de Gestapo oproepen.

 17. Als je slechts weerklank aan een PVV vat geeft , komt daar een PVV gelijk geluid uit.
  Hoe harder je er op slaat des te harder weerklinkt dit geluid.
  De Gestapo erbij roepen doet m.i. ook niet anders :er lopen managers in verpleeghuizen rond die duur betaald worden om gestapo achtige bezuinigingen in te voeren , zoals hoe vaak men nog naar de toilet of met bedpo geholpen mag worden, dat wel.
  Dit verpleeghuis hoeft daar geen uitzondering op te zijn.
  Onze overheid subisidieert instellingen op religieuze grondslag maar weert on topic geen uitburgerende oudjes vanwege hun godsdienst.
  .
  Een bijkomend pleidooi voor al onze oudjes om goed verzorgd te worden, in de leer bij ook oude moslim wijzen gaan zodat verpleeghuizen er een Brusselse prijs mee in de wacht kunnen slepen, zou meer op een concert lijken dat ik zou willen horen.
  Vermeende islamisering met alle onwaarheden, oorlogsretoriek en platte kreten vandien is core business voor de PVV , ik hoef niet dezelfde retoriek pro moslim of de Islam als ook core business zonder meer aan te horen om de PVV mee te beslechten.
  Zucht…alsof ik niet weet dat de PVV een gevaarlijke beweging is …

Reacties zijn gesloten.