Gebral PVV rond weigerambtenaar plotseling verstomd

Reuzenwoorden had Geert Wilders er voor over om met de inmiddels traditionele poeha aan te kondigen hoe zijn “vrijheid”-sekte wel even korte metten zou maken met de gewetensvrijheid van zogenaamde weigerambtenaren. Maar wat blijkt, dan komt hij opeens in de knoei met zijn collegagedogers van de SGP-poldertalibanners. Nou, en dan bindt de PVV bij nader inzien toch maar in en kunnen de homo’s ineens plotseling het gewoon weer lekker zelf uitzoeken zonder de superhulp van Geert.

5 gedachten over “Gebral PVV rond weigerambtenaar plotseling verstomd”

 1. De tijdlijn voor dit ongetwijfeld doorwrochte stukje wetgeving is al op voorhand zodanig ruim opgezet dat het begrip weigerwetgever op z’n plaats is

 2. Prediker 3: 1-15: Er is een tijd om de SGP te vervloeken en er is een tijd om de SGP te behagen. Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. De tijd van gaan is voor de PVV langzamerhand wel gekomen.

 3. de SGP-man
  de SGP-man
  de SGP-man regelt alles bij u thuis
  door de week strikt deugdzaamheid
  ’s zondags naar het kruis
  door de week strikt deugdzaamheid
  ’s zondags naar het kruis
  leve de man van de SGP
  van je één twee diarrhee!

 4. Andreas Schreef:

  Prediker 3: 1-15: Er is een tijd om de SGP te vervloeken en er is een tijd om de SGP te behagen. Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. De tijd van gaan is voor de PVV langzamerhand wel gekomen.

  ” er is een tiet om te komen, en er is een tiet om te gaan” 😛

 5. Wahahaha, de PVV die een wetsvoorstel gaat schrijven. Dat krijgen ze nooit af vóór het einde van dit kabinet.

Reacties zijn gesloten.