ALLES wat je ALTIJD al hebt willen weten over de super-animal cops van Dion Graus (PVV)

Het blijft verrassend stil over die mega-overwinning van de PVV waar ze het allemaal voor doen, die “animal cops”, een uitvinding van Dion Graus, die alles wat hij aanraakt verandert in puur goud:

DEN BOSCH – De komst van 500 animal cops was een van de voorwaarden waaronder de PVV het huidige kabinet wilde gedogen. Nu blijkt echter dat er maar weinig animo onder Brabantse agenten is om fulltime als animal cop aan de slag te gaan.
Zo moet het korps Brabant-Noord nog dit jaar vier dierenpolitieagenten afleveren. Tot nu toe volgt echter maar één persoon de opleiding.

Elf feitjes over de animal cops:
Tweede Kamerlid Dion Graus (PVV) kwam met het idee voor de animal cops. Op de dag van het regeerakkoord legde hij zelf de domeinnaam 114redeendier.nl vast. (En lees verder bij omroepbrabant)

6 gedachten over “ALLES wat je ALTIJD al hebt willen weten over de super-animal cops van Dion Graus (PVV)”

 1. let op mensen,as zondag is het slachtfeest…moslims gaan dan een dier slachten…..tettuuutettuuuu daar komen de animalcops controleren ahaaaaa daar zijn ze dus voor

 2. hilarisch
  één persoon
  dat is vast dion g. zelf
  doet ie er gewoon naast of bij…
  ook hier gaat hij voor goud: die eerste en enige animal cop onder de homo sapiens ooit

  we moeten zeker ook niet vergeten die andere, wellicht aanstaande grandioze overwinning: gratis in de belrij!!!!!!!!!
  speciaal in het leven geroepen (de mos’ ideacenter???) voor alle intelligentsia die rustig een half uur, vloekend en tierend blijven luisteren naar muzak onderbroken door een helaas zijn allle..-bericht en die na het verbreken van de verbinding roodaangelopen nog een keer bellen….

 3. DarkSkywise Schreef:

  Burgemeester Eberhard van der Laan is niet blij met de 59 ‘animal cops’ die de stad moet aanstellen. “Moet ik die agenten de huizen langs sturen om te kijken of de hond wordt mishandeld of de goudvissen in een te kleine kom zitten?”
  http://www.at5.nl/artikelen/70977/ook-van-der-laan-niet-blij-met-dierenpolitie

  Je zou natuurlijk die dienst natuurlijk ook kunnen gebruiken om eindelijk eens wat meer inzicht te krijgen in de steeds maar voortwoekerende islamisering (Zie http://is.gd/hY6zEG )

 4. Mooiste is natuurlijk de zin: ” Niemand wordt hier erg enthousiast van tenzij je woont in dierenmisbruik-provincies maar dat wonen wij geloof ik niet.”

Reacties zijn gesloten.