Marcial Hernandez (PVV) wil dat defensie investeert in…… robots

De PVV; B-film of spannend jongensboek?
Hou je vast voor de laatste schokkende brainwave van onze kopstoot uitdelende en enthousiast Quest lezende uniform-fetisjist Marcial Hernandez.

Defensie moet namelijk de komende vier jaar 1 miljard euro structureel besparen en daardoor verdwijnen twaalfduizend arbeidsplaatsen en moeten 6.000 van de 69.000 medewerkers (militairen en burgers) de organisatie gedwongen verlaten maar dat scoort natuurlijk niet bij Henk en Ingrid dus wat doe je dan?

Juist ja:

De PVV wil dat Defensie meer gaat investeren in robots. Tweede Kamerlid Marcial Hernandez pleit ervoor dat bij de aanschaf van materieel voortaan altijd wordt gekeken of het mogelijk is om voor robots te kiezen. (Telegraaf)

Ook houdt Marcial Hernandez zich bezig met oplossingen voor andere verschrikkelijke problemen, zoals waterzuivering en natuurlijk de bij de PVV lingo immer aanwezige pis & poep:

„Denk maar eens aan de waterzuivering”, stelt Hernandez. „Als die systemen uitvallen, heeft heel Nederland binnen 3 dagen diarree.”

Wij krijgen er inmiddels ook het schijt van.

Rechts Nederland likt hier de vingers bij af.

9 gedachten over “Marcial Hernandez (PVV) wil dat defensie investeert in…… robots”

 1. Het moet toch niet zo moeilijk zijn 23 robots te programmeren die na een druk op de knop van Geert Wilders hun arm opsteken op een manier die het midden houdt tussen een stem vóór bij een door Wilders goedgekeurde motie en de Hitlergroet.

 2. oh oh wat kunnen we een grote speler worden op cybergebied

  kijk maar naar de beveiliging van de websites van diverse gemeentes en de toestanden rond Diginotar

  als we de lijn Hernandez doortrekken (budget voor mensen met verstand van zaken) dan komt de hele PVV fractie onder de armoedegrens

 3. Laurent Schreef:

  Het moet toch niet zo moeilijk zijn 23 robots te programmeren die na een druk op de knop van Geert Wilders hun arm opsteken op een manier die het midden houdt tussen een stem vóór bij een door Wilders goedgekeurde motie en de Hitlergroet.

  😛

 4. Israël lobby ;). Want een groot leverancier van die dingen is Israël en de VS. Iran en Turkije maken ze ook, maar als jze ze daar van koopt gaat gekke Geert kamervragen stellen ;).

 5. Robots bedienen met twitter, en tegelijk in je neus peuteren dat is pas oorlog voeren en natuurlijk je land dienen door er nog meer miljarden doorheen te jagen, de nieuwe rechtse hobby 24 man bliep bliep bliep bliep bliep bliep bliep bliep bliep bliep bliep bliep bliep bliep. Hoeraaaaaaaaaaaaaaa a aaa aaa aa…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..trek de stekker er maar uit, licht uit , pijp uit, PVV uit , alles uit……bliebbbb,

  Wat een rust.

 6. esto peet Schreef:

  Robots bedienen met twitter, en tegelijk in je neus peuteren dat is pas oorlog voeren…

  Dat is precies het grote gevaar. Als bv de VS dan toch oorlog wil voeren moeten ze ook maar fijn ter plekke gaan zodat er ook gewoon op ze geschoten kan worden. Maar nu vliegen de drones vanaf grote afstand bestuurd door puisterige gamers die gezellig burgers afschieten om de punten. Ik keur geweld af, maar als je familie op zo’n laffe manier word afgeslacht gun je ze eigenlijk nog een 9/11

Reacties zijn gesloten.