Anne Mulder (VVD) bewijst dat je niet in isoleer hoeft te zitten om gestoorde gek te zijn

Het klinkt zo lekker daadkrachtig en probleemoplossend; wangedrag van patiënten beboeten. Mensen die niet komen opdagen op een afspraak enzo. Je zou haast gaan geloven dat VVD hier een serieus probleem te pakken hebben. Combineer dat met dat andere plan; agressieve mensen niet behandelen;

‘Als patiënten schelden of slaan, dan is het einde behandeling. Natuurlijk niet direct in acute gevallen. Je laat geen mensen doodbloeden. Maar afgezien daarvan is het einde oefening.’

aldus VVD kamerlid Anne Mulder. Oh wat klinkt dat weer lekker back to basic.

VVD kamerlid Anne Mulder vergeet overigens dat agressieve patiënten veelal agressief zijn omdat ze patiënt zijn. Maar dankzij de VVD kunnen die mensen het tegenwoordig toch al zelf uitzoeken. Die kun je dus juist maar beter wél laten doodbloeden aangezien je toch al besloten hebt ze te laten kreperen.

Tenslotte nog een klein aandachtspuntje wat de telegraaf niet haalt; rollators en gehoorapparaten kunnen ook wel uit het zorgpakket, vinden ze bij de VVD want zwakke bejaarden zijn een lekker makkelijke prooi voor deze VVD aasgieren.

De (blessures in die) gipsvluchten blijven wel in het zorgpakket want succes is een keuze 4 uur cup a soup willen is kunnen.

Rechts Nederland likt hier zijn vingers bij af.

7 gedachten over “Anne Mulder (VVD) bewijst dat je niet in isoleer hoeft te zitten om gestoorde gek te zijn”

 1. @1 Laat mij nou voor de verandering ook een keer fact-free brullen. Heb overigens (piepklein) aanpassingkje in tekst gedaan waardoor het alweer 100% klopt.

 2. en wat als je tijdens een operatie ernstig agressief wordt?
  (bijvoorbeeld als de kop van ene anne mulder toevallig ten tonele verschijnt in de ok)
  wordt de behandeling dan direct afgebroken?
  mag je het infuus meenemen?
  wordt het gat uiteindelijk wel eerst gedicht voor je uit het hospitaal wordt geslingerd ivm gevaar voor de volksgezondheid (niet die van jouw)?

 3. @ Paul:

  Gipsvluchten zitten in de reisverzekering, wel aangeven dat de reis een wintersportvakantie betreft i.v.m. de toeslag.

 4. Ik gellof niet dat ik er tegen zou zijn als rollators uit het zorgpakket zou gaan. Als je ziet hoeveel rollators bijna ongebruikt bij het vuil terecht komen. Gebruikte rollators vinden via marktplaats wel weer hun weg. Jonge ouders kopen toch ook zelf hun wandelwagen etc.

 5. En, Gerard, stuur ons meteen eens foto’s van AL die ongebruikte rollators bij het vuil?
  En hoeveel jonge ouders krijgen niet een wandelwagen van trotse oma’s en opa’s die vervolgens aldoor als gratis babysit worden ingeschakeld en op het moment dat ze een rollator nodig hebben, dus een kind blijken te hebbben verwekt wat zo redeneert als jij. Ik hoop dat je zelf nog eens diep ongelukkig oud en en kreupel bent. En alleen.

Reacties zijn gesloten.