‘Wie trekt de stekker uit Verhagen?’

Deze regering haalt de eindstreep niet, zo voorspelt Thomas von der Dunk. Het CDA zal waarschijnlijk breken met het kabinet als de peilingen beroerd blijven en de volgende verkiezingen naderbij komen.

De kans dat dit kabinet de eindstreep haalt, wordt, ondanks alle bezweringen van VVD-zijde dat Rutterechts voor twee termijnen gaat, steeds onwaarschijnlijker. Niet dat het kabinet het meteen morgen begeeft, het zal er ergens tussenin zitten. Die voorspelling durf ik wel aan.

Als dat toch echt eens waar zou worden! Dan gaat hier de vlag uit en de slingers worden ook opgehangen!!!!!!!! Ik zuip me een stuk in mijn kraag en ga FEEST vieren!!!!!!!!!!!!!

5 gedachten over “‘Wie trekt de stekker uit Verhagen?’”

 1. Ach, die Thomas toch : “Maar daar noem je ook wat: Verhagen en fatsoen. Dat zijn twee onverenigbare grootheden.” 😛

 2. Er si geen ophouden: ” De macht van Verhagen is niet gebaseerd op enig moreel gezag, maar op machiavellistische bedrevenheid in het verbuigen van de waarheid…” 🙂

 3. maar welke vlag?…

  joey heeft al tijden vreselijk veel zin in zo’n wervelend themafeest. het dak gaat er he-le-maal af!

 4. Liggen ze al op de IC dan? Ik wist dat het slecht ging met ze, maar zover al… 😆
  Enne is het CDA niet tegen euthanasie, die gaan vast niet aan die stekker zitten.

 5. Het probleem is dat het CDA niet vooruit en niet achteruit meer kan. De beslissing om met de PVV te regeren is strategisch een misser gebleken, maar breken zal tot een nog groter debacle leiden omdat dan helemaal niet meer duidelijk is waar de partij voor staat.

  Daar komt bij dat het CDA door de ontkerkelijking sowieso een krimpende christelijke achterban heeft en daar is weinig aan te doen. Met een verplichte zondagsluiting en meer van dat soort christelijke stokpaarden trek je anno 2011 geen nieuwe kiezers meer. En een potentiele nieuwe bron van CDA-kiezers, moslims, zijn door de samenwerking met de PVV juist weggejaagd.

  Verhagen mist ieder charisma, maar of het bijv. een stemmentrekker als Camiel Eurlings heel veel beter zal gaan durf ik te betwijfelen. De problemen in het CDA zijn veel fundamenteler.

Reacties zijn gesloten.