Frans Weekers vindt retourtje Nout Wellink van 13.000,– naar Tokyo niet te duur

Nee, Frans is VVD’er dus die weet wel hoe je moet declareren. Alleen is het wel weer geld van ONS!

Als ik even google dan kom ik economy prijzen tegen bij KLM (niet de goedkoopste) van euro 730,– tot euro 2.500,– en business class (wat Noutje natuurlijk heeft mogen vliegen) van bijna euro 3.900,–, dat maal twee vanwege zijn been maakt euro 7.800,–. Is nog lang geen 13.000,–. Dus waar was de rest van euro 5.200,– voor?

8 gedachten over “Frans Weekers vindt retourtje Nout Wellink van 13.000,– naar Tokyo niet te duur”

 1. Hij heeft voor zijn handicap 2 stoelen naast elkaar nodig zegt Weekers volgens de Volkskrant, begrijp dat toch.

  Ik heb zelf wel eens voor mijn werk wel eens upgrades naar de business class gehad en je zit in een stoel waar ik thuis alleen maar van kan dromen. Links en rechts gewoon “dicht” dus niet zo’n zielige armleuning. Wat heeft die man dan voor handicap aan zijn been?????? Zie echt niet wat hij voor voordeel zou kunnen hebben van 2 stoelen in de business class naast elkaar. Nee mijn fantasie laat het afweten.

  Ach ja de leugen regeert.

 2. Heb me suf gegoogeld, kan niks vinden over z’n handicap.

  Of die Wellink is gewoon een bandiet en moet in coma gemept worden of die Weekers liegt de kamer voor (euh, ook maar in coma meppen of is daar iets anders voor?).

 3. De KLM vraagt voor business class afhankelijk van de datum een tussen de 3900 en 8000 euro voor een retour. Zoals het artikel vermeldt wil Noud twee plaatsen hebben en dan klopt die 13.000 euro dus wel. Waarom hij twee plaatsen moet hebben begrijp ik echter niet zo goed.

 4. Buisiness class vliegen is meer dan enkel luxe. Vliegtuigen worden traditioneel overboekt omdat er altijd mensen zijn die niet komen opdagen. Komen ze wel allemaal opdagen dan zijn er dus mensen die niet mee mogen: een ticket geeft nou eenmaal nog geen recht om mee te vliegen. De enigen die zeker wel mogen vliegen zijn de businessclass klanten.
  Hetzelfde geld voor uitvallende vluchten. Businessclass klanten worden dan als mogelijk in een ander vliegtuig van een andere maatschappij gestopt. Ook daar ten koste van de economy.

  Als je een vergadering met veul hotemetoten hebt en er komt iemand een dag te laat vanwege een economy ticket kost dat altijd meer. En ook in veel andere gevallen is een business ticket wenselijk. Vaak word de business class, in het bedrijfsleven, ook voorgeschreven (en uiteraard betaald) door de klant. Dit vanwege de zekerheid dat je op tijd arriveert en om te voorkomen dat je drie dagen moet bijkomen omdat je opgevouwen op de economy class hebt gezeten.
  Die prijzen die Jos geeft kloppen wel ongeveer. Naar dat soort bestemmingen is de KLM de duurste, noch de goedkoopste. Een prijsvechtertje is geen optie naar Tokio.

 5. lijkt de pvv wel hier
  met dit verschil dat vanuit het bruine kamp hierover geen lastige vragen worden gesteld
  ach, misschien moet je deze kosten ook met de nodige voorzichtigheid interpreteren

  eens komt bijltjesdag.
  dan jaag ik het hele zootje politieke en zakelijke oplichters, profiteurs, graaiers, a-socialen, angsthazen en kontkruipers het land uit. en ze komen er nooit meer in!

 6. Nout Wellink heeft wel degelijk een handicap, door een ziekte in zijn studie jaren, heeft hij blijvende schade aan een been, die hij niet kan buigen. Zelf steekt hij daar de draak mee, omdat hij in een intervieuw heeft gezegd, dat door dat been, de voorste stoel van de dienstauto ingeklapt was en voorbijgangers dat puur asociaal vonden.

 7. @bettina
  Blijft alleen de vraag of hij daarom twee stoelen nodig heeft in het vliegtuig.
  Als je een stijf been hebt, heb je niet zoveel aan een lege plaats naast je.

 8. Klopt als een bus. Ik ben langer dan Wellink en kan op in de business class volledig gestrekt onderuit zakken. Op kortere vluchten (binnen Europa) kan ik me wel volledig strekken maar niet onderuitgezakt. Twee stoelen is volkomen onzin. Had ie misschien een vriendinnetje bij zich? Altijd handig als je met een stijf been zit.

Reacties zijn gesloten.