Moet proces Wilders opnieuw?

Er zijn mogelijk nieuwe abjectheden en infamiteiten opgedoken in de zaak Wilders. President mr. Carla Eradus van de Amsterdamse Rechtbank verwijt Bram Moszkowicz ’spionage’ in het Wilders-proces. Moszkowicz liet zich tijdens het proces vergezellen door een medewerkster die eerder bij de rechtbank als griffier had gewerkt en die, nadat ze al gesolliciteerd had bij Moszkowicz, nog navraag bij een collega over het dossier Wilders heeft gedaan.

Geheel conform PVV-gebruik heeft Moszkowicz inmiddels ‘woedend’ gereageerd op deze beschuldiging, wat Eradus er echter niet van weerhouden heeft de beschuldiging bij de deken van de Orde van Advocaten te melden, die de zaak zal onderzoeken.

Hierna zal de hele zaak opnieuw gedaan moeten worden, waarna Wilders alsnog met pek en veren de grens over gezet wordt.

7 gedachten over “Moet proces Wilders opnieuw?”

 1. ” …door een medewerkster die eerder bij de rechtbank als griffier had gewerkt en die, nadat ze al gesolliciteerd had bij Moszkowicz, nog navraag bij een collega over het dossier Wilders heeft gedaan.”

  Dit is een heel ernstig feit die de hele proces met de vonnis over Wilders in dubio plaatst.
  Nu is het afwachten hoeveel lef de Orde van Advocaten en bijhorende hebben om de strijd met de corruptie binnen de rechtspraak en de maffia aan te gaan.

 2. De orde van advocaten kan alleen de zaak Moszkowicz voor de tuchtrechter brengen, deze kan advocaten vier sancties opleggen: een waarschuwing, berisping, schorsing van maximaal een jaar en schrapping. Dat laatste houdt in dat hij niet langer als advocaat mag werken.
  Of de zaak Wilders over- of opnieuw moet is niet aan de orde van advocaten.

 3. Verbaast me geen seconde. Hij laat geen middel onbeproefd om zijn narcistische persoonlijkheid weer met veel poeha en theater naar voren te brengen. RTL-boulevard zal hem vanavond zeker weer op dat krukje zetten en Pauw en Witteman bellen de vingers blauw om hem in HUN uitzending te krijgen. Het voelt heel fijn tegen hem aan te schurken. Deze publiciteitsgeile nepadvocaat – kan iemand aantonen welke zaak hij voor dat maffiawereldje heeft gewonnen – zal die ex-griffier wel eerst op speciale wijze met zijn specialiteit hebben verwend. Hoe? Lees de laatste Quote. De strafpleiter kan boven zijn bef meer met zijn mond dan u en ik voor mogelijk hielden.

 4. Als het gaat zoals ik een keer meemaakte in een proces tegen de gemeente [bestuursrecht] dan !mag! je op advies van de Deken vd Orde v Advocaten in hoger beroep zonder bijgestaan te worden door een advocaat, als je een klacht tegen je advocaat bij de Deken heb ingediend. Maar hoe het gaat als de voorzitter van de rechtbank een klacht indient is dat nog even iets anders. Volgens mij wordt dat showproces nog wat opgerekt voor in het geval dat er verkiezingen komen. Kan het toch weer mooi worden gecombineerd voor de publiciteit. Nou ja, mooi? Een zaak zonder advocaat is nog te doen als je een rechter treft die uit het goeie hout gesneden is. In mijn geval dus niet. Maar een zaak zonder voorzitter bij een meervoudige Rechtbank? Het zal het verschil wel zijn dat ik een linksmench ben en G.W. een nazionist.

 5. @JoeyRamone
  Verwacht maar geen vuurwerk vanavond, Bram trekt de spuitbus met mist open en komt met gewoon met een wollig lulverhaal. Hij is niet voor niets een advocaat voor kwaaie zaken, van wie je vooral geen tweedehands auto moet kopen.

Reacties zijn gesloten.