Er zijn nog enkele personen teveel die Veldhuijzen van Zanten goedkeuren

Ja, de staatssecretaris met dubbele nationaliteit, die echter geen enge Turk is en daarom toch lid van de regering mocht worden van Mark Rutte, heeft een tweede motie van afkeuring weer net niet aan haar broek gekregen. Vrijwel  de gehele oppositie, behalve natuurlijk weer de verkapte gedoogpartner SGP, steunde de motie van afkeuring die vandaag tegen haar ingediend werd vanwege haar vergaande plannen met betrekking tot inperking van het PGB, maar dat was dus geen meerderheid.

3 gedachten over “Er zijn nog enkele personen teveel die Veldhuijzen van Zanten goedkeuren”

  1. voor de SGP is iedere invalide een duivelse uiting van de erfzonde , tenzij het een kind van een SGP’r is , dan is het een test des heeres

  2. Het moet en het zal doorgaan, er zit een ongekende drive achter deze plannen. Ik heb nog nooit zo snel en adequaat iets er doorheen gejast zien worden. kadaverdiscipline.

  3. Jan Schreef:

    Het moet en het zal doorgaan, er zit een ongekende drive achter deze plannen. Ik heb nog nooit zo snel en adequaat iets er doorheen gejast zien worden. kadaverdiscipline.

    Het Groot Geld is de ZorgMarkt in rap tempo aan het overnemen en zal niet dulden dat er spaken dwars in de wielen worden geplaatst.

Reacties zijn gesloten.