Kijktip: the roast of Dion Graus (PVV)

Nu de enquêtecommissie Financieel Stelsel opstapklucht van PVV-parvenu Dion Graus op diverse sites (waaronder deze natuurlijk) op zeer deskundige wijze is gefileerd en professioneel van commentaar voorzien, is het aan Pauw en Witteman de eer om vanavond met chirurgische precisie de Witte Kat batterij uit Duracellkonijn Graus te Endlösen.

Stelt u zich voor; een zwetende Graus, oudgermaanse leuzen hakkelend en dierenanalogieën prevelend. Ten slotte huilend.

Ja het zou het zomaar hét TV-moment van de eeuw kunnen zijn wanneer Graus samen met zijn pluizige kapsel zachtjes schreiend uit de studio zou wegmurmelen, de horizon tegemoet.

Alle tools liggen klaar voor Pauw en Witteman om dit historische super-TV moment te realiseren.

Echter hebben wij helaas inmiddels Pauw en Witteman leren kennen als een zielig aftrekseltje van de schaduw van Knevel en Van de Brink, zeker waar het de PVV betreft. Dat is ook de reden dat we nooit meer naar ze kijken.

Ik vermoed namelijk dat Pauw en Witteman vanavond op grootsche wijze de Rehabilitatie van Ridder Dion Graus zullen gaan verzorgen.

Álles, echt alles, hebben ze er namelijk voor over om ooit die Grote Prijs, een heusch gesprek met Den Lijder, in de wacht te kunnen slepen.

Hopelijk heb ik het mis.

UPDATE: Graus heeft afgezegd. Had zeker ergens nog wat ridderdaden te verrichten of zaken in goud te veranderen.

Update 14 november: de Graus komt! Dit keer echt. Update 15 nov: verslag.

33 gedachten over “Kijktip: the roast of Dion Graus (PVV)”

 1. Graus meldt zich overal voor aan en meldt zich vervolgens weer af.
  Zelfs Wilders zal zich inmiddels wel afvragen wat die malloot in zijn fractie doet.
  Maar hij heeft niet zo veel alternatieven vrees ik.

 2. Dion Graus ontkent inmiddels in alle toonaarden dat hij niet bij de uitzending aanwezig is en noemt het “schaamteloze lasterpraktijken van de linkse media”. De dienstdoende arts heeft toegezegd dat het PVV-Kamerlid vanavond nog een extra prikje krijgt, maar dat het geen pijn zal doen (i.v.m. de REGELS).

 3. “Wat mij natuurlijk wel gebeurt, is dat de NOS het verhoor zo lullig monteert dat het lijkt alsof ik een of andere halve gare idioot ben die niet weet waar het over gaat”
  “Ik ga de NOS daar ook nog op aanspreken, die is nog niet van mij af”

  aaach, zielig jongetje >:-) Die naarlingen van de NOS toch. Ik heb toch echt een niet gemonteerd stuk gezien en ook daar leek hij een of andere halve gare idioot die niet weet waar het over gaat. Het zal toch niet aan hemzelf liggen?

 4. Gert Kok Schreef:

  De compilatie van de NOS is zodanig gemonteerd dat het genie van Graus niet goed uit de verf komt, aldus Grau

  Ja, en ze hebben een groothoeklens op de camera gezet zodat zijn dikke kop extra vet in beeld kwam.

 5. Wat een ongelooflijke zeikerd is die Graus zeg. Krijgt commentaar en neemt de kuierlatten, want zijn vragen werden niet in goede aarde ontvangen. Wat een loser! #PENW #ROSTGRAUS

 6. Het is gewoon een jankerd. Iedereen heeft het fout gedaan en Graus is hartstikke goed. #PENW #ROSTGRAUS

 7. “Het is de schuld van de media” typisch PVV reflexje. En daar heeft ie een week op moeten studeren. En het werd hem niet in dank afgenomen en leverde een hoop trammelant op maar wie of wat mag niemand weten.

 8. Nee heeft geen karakter die man. Als ik in mijn leven de eerste de beste keer dat ik te horen kreeg dat iemand iets niet zo leuk vond wat ik deed, gestopt was, was ik niet ver gekomen.
  Trouwens, die baas van hem kan er anders ook wat van. Dat mag dan wel en anderen mogen niet zeggen dat iets er niet toe doet of gewoon onzin is. Want dan is het gelijk stampvoeten en janken.

 9. Ahum … kuch …..Dit is het treurige van het verhaal, jaren aan ’t werk en 3 meter van de finish mag je wel iets vragen wat dan door iemand weer niet in dank wordt afgenomen, maar je mag dan niet zeggen door wie maar die mogen dan wel met hun volgevreten koppen achter een laptop het een beetje verknipt in de wereld slingeren enneh …… Gaat ’t zo goed Geert? Ja hoor Dion, dit zal ze leren!!

 10. En dan die vriendin van hem met haar gigantische groothoeklens ( ach ja lekker gevoel misschien bij gebrek aan..) in de Tweede Kamer, om mischien ooit een boek of film van Dionneke te kunnen maken.
  Leek me wel een aardige meid, vroeg me eigenlijk af wat ze doet bij zo’n “klotskop”. Word niet zwanger kind! Ik begrijp nog steeds niet waarom het OM hem niet vervolgt.

  Die verheerlijking van Wilders is ook ziekelijk, “wat staat zijn portretje mooi op een Gulden hè”. Stel je voor, geld met de Lijder erop, en ze stijgen ook nog in de peilingen, ik snap er echt geen reet van, is NL nou echt steeds stommer aan het worden? Wat een dom land, tis zonde dat ik het zeg.

 11. LeRoiDanse Schreef:

  En dan die vriendin van hem met haar gigantische groothoeklens ( ach ja lekker gevoel misschien bij gebrek aan..) in de Tweede Kamer, om mischien ooit een boek of film van Dionneke te kunnen maken.
  Leek me wel een aardige meid, vroeg me eigenlijk af wat ze doet bij zo’n “klotskop”. Word niet zwanger kind! Ik begrijp nog steeds niet waarom het OM hem niet vervolgt.

  Ja, ik dacht ook al dat die toch iets beters moet kunnen vinden dan zo’n Graus.

 12. Eerlijk is eerlijk ik heb goed gekeken maar ze had geen zichtbare blauwe plekkken, dat mag ook weleens gezegd.

 13. @33 Een gevorderde mishandelaar weet waar en hoe moet slaan zonder sporen achter te laten en toch optimaal effect te hebben.

Reacties zijn gesloten.