Wilders in 2012 alsnog minister van negertjeszaken?

Uit de tips, dank DarkSkywise;

CDA, VVD en PVV gaan komend voorjaar opnieuw onderhandelen. Het regeerakkoord wordt opengebroken en voor een deel zal de kabinetsformatie worden overgedaan.

Door de eurocrisis en de haperende economie zijn vanaf 2013 nog zo’n 3 a 4 miljard euro extra aan bezuinigingen nodig. Het kabinet en de coalitiepartijen zijn er van overtuigd dat een aantal heilige huisjes (behalve ongetwijfeld de HRA en de JSF, dus het zal wel opnieuw ten koste gaan van zorg, onderwijs, cultuur, milieu, ontwikkelingshulp, sociale zekerheid, chronisch zieken, gehandicapten en de overige minima) eraan zal moeten geloven. Geert Wilders liet eerder weten dat het kabinet bij verdere bezuinigingen aan de PVV “een hele harde dobber” zal hebben (maar in ruil voor het met veel bombarie uitzetten van minimaal 10 kleine negertjes in principe overal mee akkoord gaat).

http://www.rtl.nl/%28/actueel/rtlnieuws/%29/components/actueel/rtlnieuws/2011/11_november/10/binnenland/kabinet-moet-miljarden-bezuinigen-nieuwe-onderhandelingen-regeerakkoord.xml

4 gedachten over “Wilders in 2012 alsnog minister van negertjeszaken?”

 1. Ik denk dat in ieder geval Leers en Atsma gaan sneuvelen… Leers wordt door links én rechts (inclusief de eigen achterban) als te onberekenbaar gezien en Atsma heeft iets te vaak geweigerd subsidies in te trekken van instituten die het oneens waren met onze eigen prof. dr. mr. ir. Richard de Mos. Waarschijnlijk komen hier à la LPF twee “partijlozen” voor in de plaats die rechtstreeks onder Geert, Mark en Maxime (in die volgorde) staan en niet door het parlement op hun beleid kunnen worden aangesproken.

  Een officiële kandidatenlijst is nog niet bekend, maar volgens een anonieme bron zou het gaan om Ferry Hoogendijk (geen familie), Winny de Jong (geen familie), Gonny van Oudenallen (geen familie), Joost Eerdmans (geen familie), Rita Verdonk (geen familie), Gerard Joling en Hilbrand Nawijn (geen familie).

  Volgens dezelfde bron mogen Rutte, Verhagen, Bleker & Rosenthal vermoedelijk aanblijven, over de rest van het huidige kabinet wordt achter de schermen nog druk onderhandeld.

  Een andere optie die mogelijk op tafel komt is de hier al eerder bespeculeerde herschikking van ministeries, waardoor we naast een Ministerie voor Veiligheid ook Ministeries voor Gastvrijheid, Gerechtigheid, Gelijkheid, Gezelligheid, Creativiteit, Feest, Openheid, Groente, Schone Lucht en Morgen Gezond Weer Op zullen krijgen en Nederland in het Guinness Book of Records zal worden opgenomen als “Land of natie met de meeste overheden waar vlag en lading zo ver mogelijk van elkaar verwijderd zijn”.

 2. ik zag net een spotje van de Gristenunie: een rappende neger, Maurolike, de piano staat zo hard dat je geen woord kan verstaan wat hij te zeggen heeft, totdat de camera inzoomt op zijn badge: Gristenunie staat er op.
  Dan komt Slob: ineens is de piano zcht (pianissimo) en is Arie wèl helder en duidelijk te verstaan.

  Wilders zal blij zijn met dit negerfilmpje dat doet denken aan dat knikkende nikkertje op de collectebus voor de Zending dat vroeger rondging in de klas van De School met den Bijbel als je er een cent in schoof.

 3. “dus het zal wel opnieuw ten koste gaan van zorg”

  Het misverstand is dat er in de zorg bezuinigd is, maar niets is minder waar. De kosten zijn dit jaar weer 3 miljard gestegen doordat er dit jaar weer zo’n 30.000 man personeel is bijgekomen.

Reacties zijn gesloten.