Vrouwenonderdrukking in Israël, waarom tweet Geert Wilders niet?

Efraim Halevy, voormalig leider van de geheime dienst Mossad, zegt dat joodse extermisten een grotere bedreiging vormen voor Israël dan Iran. Laat ik hem daar gewoon helemaal gelijk in geven.

De extremistische fundamentalisten in Israël doen alles wat Geert Wilders zo haat in extremistische moslims. Let op wat ik schrijf! Hij haat alle moslims omdat hij gelooft dat alle moslims zo willen leven. Waarom haat hij dan geen joden die hetzelfde willen bewerkstelligen?
Of zou hij dit stiekem ook haten? Maar vanwege de financiering er maar even gemakkelijk de mond over houden.

Extremistische joden vinden dat vrouwen bedekt moeten zijn, hun eigen haar niet mogen tonen (alleen aan hun eigen man) – daarom moeten ze hun haar afscheren als ze trouwen en een pruik gaan dragen (wat is het verschil met een hoofddoek?); mannen en vrouwen moeten overal apart zijn; mannen mogen niet naar zingende vrouwen luisteren want dat zou die mannen op sexuele gedachten kunnen brengen (ben ik dan zo gek, dat ik denk dat die mannen zich maar moeten leren beheersen als ze dat niet willen?), nou ja zo zijn er nog wat dingen die die malloten niet willen. Mag van mij, maar zodra ze de gemeenschap gaan terroriseren met hun belachelijke gedrag, gaan ze bij mij een drempel te ver.

Kortom, Geert waar blijft je afkeurende tweet?

Om dan nog maar te zwijgen over deze extremistische fundamentalisten over homosexuele medeburgers denken, dood moeten die!

20 gedachten over “Vrouwenonderdrukking in Israël, waarom tweet Geert Wilders niet?”

 1. Geert is als een man die bij de uroloog op de snijtafel ligt terwijl hij al een tijdje weet dat dít de persoon is met wie zijn vrouw hem al jarenlang bedriegt.

  Op de een of andere manier ga je daar geen punt van maken, ook al ben je verzekerd van zijn volle aandacht.

 2. Als je in Amsterdam zuid een nogal bleke dame met een zwarte , aan de achterkant vastgekoopte hoofddoek zie is de kans groot dat dit een chassidische Jodin is , dus de vraag “wat is het verschil met een hoofddoek” is niet relevant er zijn ook Joodse vrouwen die een hoofdoek dragen…..

 3. Nou heel simpel, je bijt de hand niet die je voed.. tenzij afgesproken!

  Net als de VVD, die bijt hij ook niet.. tenzij afgesproken als plot om meer stemmen te krijgen.

  Lobbycratie, het heeft de Democratie al een jaar of 20 vervangen, begon al onder Paars.

 4. De Islam en het Judaisme hebben bijna dezelfde regels en dezelfde oorsprong. Je zou zelfs kunnen zeggen dat moslims eigenlijk gewoon joden zijn die het judaisme los hebben gekoppeld van het Joods (ras) zijn. De ene religie afkeuren vanwege de regels en de andere religie niet, terwijl het precies dezelfde regels heeft, is absurd.

  Ik vind het ook ontzettend vreemd dat Wilders bijvoorbeeld beweert dat er maar 1 soort islam is, namelijk de strengste vorm van de islam. Alle moslims die zich niet aan deze strenge regels houden zijn dan geen echte moslims en kunnen ook niet aangevoerd worden als bewijs dat het wel meevalt met het gevaar van de islam. Hij valt liberale moslims dus aan door ze of als afvallige, neppe moslims af te schilderen of als liegende, taqiyyah praktiserende moslims die heimelijk toch radicaal zijn. De enige echte moslim, volgens Wilders (en zijn handlangers, de radicale moslims) is de radicale, handen afhakkende, vrouwen stenigende moslim.

  Bij de Joden volgt hij echter niet dezelfde redenatie. Herhaaldelijk heeft hij gezegd dat Christenen en Joden zich onderscheiden doordat ze zich NIET aan het Oude testament houden. De Joden en Christenen die zich niet strikt aan de regels houden worden echter niet als afvalligen of nep bestempeld. Dit komt omdat het Wilders helemaal niet om religie, onderdrukking van vrouwen, homorechten of andere mogelijke problemen binnen de religie gaat. Het gaat Wilders om Israel en het zionisme.

  Wilders heeft er als zionist belang bij om arabieren, moslims en iedereen die tegen het zionisme is, als vijand van het westen af te schilderen. Dit is ook de reden waarom hij zo tegen links is. Hoewel het duidelijk mag zijn dat het grootste deel van links geen moslim is, haat Wilders “de linkse kerk” net zo erg als de moslims. Dit komt omdat links, net zoals de moslims, regelmatig kritiek heeft op Israel. Het gaat Wilders dus niet om de Islam als religie (die is immers bijna identiek aan het Judaisme) maar om de Islam als anti-Israelische, anti-Zionistische gemeenschap.

 5. [ mannen mogen niet naar zingende vrouwen luisteren want dat zou die mannen op sexuele gedachten kunnen brengen ]

  ow Keira, zingende vrouwen, ze maken me helemaal gek gewoon 🙂

 6. LeRoiDanse Schreef:

  [ mannen mogen niet naar zingende vrouwen luisteren want dat zou die mannen op sexuele gedachten kunnen brengen ]
  ow Keira, zingende vrouwen, ze maken me helemaal gek gewoon

  Raar , ooit bij New York naar een Chassidische vertolking van het hooglied in het Hebreeuws geweest , gezongen door heer met keppel en peyez (slaaplokken) en een dame met een zwarte hoofddoek .. Prachtig gewoon en geen enkele negatieve reactie van het overgrote deel Chassidische publiek .. Maar net zoals bij Moslims zijn het bij de Chassidim de fundamentalisten en de mystici die zich aan de kledingsvoorschriften houden ..

 7. LeRoiDanse Schreef:

  [ mannen mogen niet naar zingende vrouwen luisteren want dat zou die mannen op sexuele gedachten kunnen brengen ]
  ow Keira, zingende vrouwen, ze maken me helemaal gek gewoon

  Mijn buurvrouw zingt de hele dag door. Ik dacht dat het gewoon liefde voor de muziek was. 🙂

 8. ja je kan moeilijk over israel praten als je gefinancierd word door israel heh slimmerik je kan moeilijk over joden praten als je zelf een jood bent israel steunt geert wilders daarom maar ja als hij een kogel in nederland krijgt die geertje moet ie ook niet janken als je over iemand ze geloof begint wie de bal kaatst moet hem verwachten punt uit je mag zeggen wat je wilt maar ja als iemand je vermoord mag dat ook alleen hij moet paar jaar zitten maar ja alles mag heh vrijheid 🙂 wat wil je nog meer ik zou em graag paar kogels door ze rotkop schieten die vuile vieze racist nazi maar ja nazi holland vind het ok dus ja wat ga je doen net als hittler ok was in de jaren 40 en daar voor zo is geert ook ok

 9. Voorlopig doet Geert Wilders meer voor de vrouwen in Nederland dan alle 60er en 70er jaren emancipatie mina’s bij elkaar…
  Waar zijn onze tuinbroeken nu? Als het er echt op aan komt om vrouwenrechten te beschermen ??? Die zitten waarschijnlijk bibberend in een hoekje te roepen dat ze de boze baardmannen niet willen discrimineren….
  Dus doet onze enig overgebleven volksheld Geert Wilders het maar, voor al diegene van jullie die te schijterig zijn om tegen de moslims in te gaan. Kotskrapuuletjes…

 10. Hansjepansje Schreef:

  Waar zijn onze tuinbroeken nu?

  Toevallig heb ik er net eentje aan (nee, serieus – echt onwijs handige dingen als er om postoperatieve redenen op taillehoogte niets strak mag zitten), ik zit hier, op een stoel, een halve meter uit de hoek vandaan aangezien mij buro daar staat en er wordt hier voorzover ik weet niet gebibberd.
  Zo, ook weer beantwoord. 🙂

 11. Hansjepansje Schreef:

  Dus doet onze enig overgebleven volksheld Geert Wilders het maar, voor al diegene van jullie die te schijterig zijn om tegen de moslims in te gaan. Kotskrapuuletjes…

  Je moet je niet zo druk maken, mankeert er wat aan je geestelijke vermogens? Wees blij dat men ook hier zijn mening mag uiten. Zoek een vriend inplaats van je frustraties op te kroppen.

 12. @16 Volgens Google is het een insekt:

  Hansje pansje kevertje,
  die klom eens op een hek.
  Neer viel de regen,
  die spoelde alles weg.
  Op kwam de zon,
  die maakte alles droog.
  Hansje pansje kevertje,
  die klom toen weer omhoog.

 13. jvdheuvel Schreef:

  Luctor et emergo. Een zeeuw dus.

  luctor et Somniculouse in bardus ( ik worstel en verdrink in stomheid ) zou toepasselijker zijn ..

Reacties zijn gesloten.