5 gedachten over “PVV-bestuurders blijken niet zo PVV als ze zelf wilden”

 1. Dit heet : ” back to the roots” , toen we 20 jaren geleden gewoon vertelden dat wij allemaal nette mensen zijn maar als we de gelegenheid krijgen, laten we altijd zien dat we een ingeboren hekel aan buitenlanders hebben.
  Terug naar de “nette” Nederland: Allemaal middenmotters, inclusief Ultra-Rechts.

 2. In Limburg wonen weinig moslims maar vooral heel veel grijze autochtonen. Kortom de PVV daar kan weinig met anti-islamisme en ook niet zoveel met anti-immigratie, Limburg heeft vooral nieuwe jongeren nodig wil het niet over 25 jaar op een leeg gelopen DDR-spookstad lijken. Anderzijds wil men wel graag meeliften op het succes van Geert. Zie daar de onmogelijke spagaat voor de lokale PVV, die in zijn eigen opportunisme verstrikt dreigt te raken.

 3. Ik vroeg me al af waar dit door kwam (uit de Alarm-rubriek)

  PVV Limburg gelooft stiekem toch in hoger water door het klimaatgebeuren? 😮

  “De overheid steekt ruim vierhonderd miljoen euro in de waterveiligheid van Limburg. Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu Joop Atsma (CDA) heeft hierover donderdag overeenstemming bereikt met de provincie (= PVV, CDA en VVD) en de Limburgse waterschappen. Bij de aanleg, verlenging en verhoging van de keringen wordt rekening gehouden met de prognose dat de Maas meer water moet verwerken als gevolg van klimaatverandering.”

  http://frontpage.fok.nl/nieuws/472740/1/1/50/miljoenen-voor-droge-voeten-limburg.html

  Ook na de aanpassingen zal Limburg overigens niet voldoen aan de landelijke normen dat een overstroming slechts 1 keer in de 1250 jaar mogelijk mag zijn. De aanpassingen zijn slechts goed voor eenvijfde van de norm, namelijk 250 jaar.

 4. HAHA! En hier blijkt weer dat we in een Lobbycratie leven. Het maakt niet uit welke partij je stemt want de lobbies beslissen. Wil je wat gedaan hebben dan moet je een lobby oprichten met veel centjes om je standpunten door te drukken. Een partij is niks meer dan een groep mensen die carriere willen maken en bij de PVV was dit gewoon een kans voor mensen om in de politiek te komen, zonder dat ze eerst het lange pad naar boven moesten maken via andere regionale postjes ;).

  Let maar op ze worden er niet eens op afgerekend ;). Maar het “ik moet het even aan mijn grote leider vragen” zat er ook in dit interview weer goed in me :”Daar ga ik niet over”

 5. Jos Schreef:

  In Limburg wonen weinig moslims maar vooral heel veel grijze autochtonen. Kortom de PVV daar kan weinig met anti-islamisme en ook niet zoveel met anti-immigratie, Limburg heeft vooral nieuwe jongeren nodig wil het niet over 25 jaar op een leeg gelopen DDR-spookstad lijken. Anderzijds wil men wel graag meeliften op het succes van Geert. Zie daar de onmogelijke spagaat voor de lokale PVV, die in zijn eigen opportunisme verstrikt dreigt te raken.

  Toch zijn ze gekozen op hun Moslim standpunten daar ;). De meeste Limburgers zijn heel angstig voor Buitenlanders die gepersonifeerd als Moslim. Zelfs de Pool word daar met de nek aangekeken en dat er daar boeren zijn de ze opsluiten en paspoort afpakken vinden ze daar heel normaal.

Reacties zijn gesloten.