Geert Wilders was een vervelend ventje

En nee, voor de rest staat er ook niets verrassends in dit interview in de Panorama. Over dat Job Cohen de Nemesis van Nederland is, dat de PVV toch zo verschrikkelijk gemeen wordt behandeld en hij dus ook best eens iets terug mag zeggen over normaal doen en kopvoddentaksen, en over zijn Magnum Opus over de islam dat komend voorjaar in de VS gepubliceerd gaat worden, en ongetwijfeld een even belangwekkend werk en doorslaand succes gaat worden als Fitna the Powerpointpresentatie.

11 gedachten over “Geert Wilders was een vervelend ventje”

 1. “Ventje” zou ik hem niet willen noemen, hij is bijna 2 meter. 😛

  “Vervelende bonenstaak” kan echter weer wél. :mrgreen:

 2. Dat heeft hij al eens eerder gezegd en hij is her heel trots op. Ellende… maar is dat geen demonisatie Geert? Want toen dat over Pim werd gezegd werden de Fortuynisten boos. Nemesis van Nederland hehe.

 3. Gekke mensen zijn niet vervelende mensen! Ik denk dat Wilders gek is, zoals Fortuyn. Fortuyn was ook ziek in zijn hoofd! Er zijn geen mental ziekenhuizen voor Wilders in Nederland?
  Ik denk ook dat Wilders en Fortuyn de Nederlandse cultuur, samenleving en nationaal identiteit hebben vernietigden!

  Maar – wat helden en grote Nederlanders zijn deze (zieke) ventjes?!

 4. Ach wie leest er nog de Panorama , tieten genoeg op het internet …. Zelfs in beveiligingsloges zie je Panorama en Nieuwe Revu zelden nog liggen 😆

 5. “…en over zijn Magnum Opus over de islam dat komend voorjaar in de VS gepubliceerd gaat worden, en ongetwijfeld een even belangwekkend werk en doorslaand succes gaat worden als Fitna the Powerpointpresentatie.”

  Het schijnt dat publicaties op toiletpapier in de VS de laatste rage zijn. 🙂

Reacties zijn gesloten.