Update: welkom in nepliberaal Nederland

De nepliberale “vrijheid” roeptoeters zijn aan de macht. Daarom hebben we politie die met geweld T-shirtdragers wegsleept en in het cachot mept. Tevens hebben we nu ook pamfletuitdelertjes die een boete krijgen wegens “opruiïng”. Nepliberalen staan hier honderd procent achter. Tot zover het nieuws over de “liberalen” in Nederland.

Update: en we hebben beeld.

16 gedachten over “Update: welkom in nepliberaal Nederland”

 1. ja maar deze nepliberalen moeten hun koers varen zoals de PVV hun dat gezegd heeft…niet voor niets gaat de zon op…dus ook niet voor niets wordt er gedoogd…..mark trutte vaart zoals de gedoger dat aart..ligt er dik op,want geert zegt pas op trutte anders ga ik het kabinet eruit jutte…en nu met die guldens en paus en zwarte pietenshit weet geert dat hij met zijn aanhang goedzit….oppassen mark

 2. Ja hoor, opruiïng. Maar wat Wilders allemaal geroepen heeft sinds 2004 is ab-so-luut geen opruiïng volgens het Nederlands recht.

 3. Ik kan me een tijd herinneren dat Nederland nog gewoon Nederland was en dat vrijheid van meningsuiting iets doodsimpels was, maar de eisen van anderen culturen bestonden toen ook gewoon nog niet. Nederland was Nederland. En de mensen die in Nederland woonden waren Nederlanders of werden Nederlanders. Inclusief gebruiken. Zonder altijd maar weer hun eigen cultuur en gezeik op te willen leggen. Ondertussen ben ik dolgelukkig met een van oorsprong niet Nederlandse man. Maar hij werkt keihard en zeikt niet. Waarom altijd maar weer fouten willen zoeken in een land wat volgens mij toch echt behoorlijk tolerant is. Als je ermee zit dat we hier zwarte pieten hebben (net zoals altijd met het weer, het eten, de regering en al het andere waar altijd over geklaagd moet worden) dan is er echt niemand die je verplicht hier te blijven. Adieu.

 4. Ik ben dezelfde mening toegedaan en wens niet voor fascist uitgemaakt te worden.
  Jullie hebben de oorlog niet meegemaakt en weten niet eens wat fascisme heeft ingehouden.
  Ga eens werken voor je geld in plaats van je hand ophouden en hou op met:

  te discrimineren, te reductio ad hominem’en, kwetsen, beledigen, zuigen, piepen, klagen, jammeren.
  (redactie)

  @ jvdheuvel:

 5. Fatima Gotlieb Schreef:

  Ik ben dezelfde mening toegedaan en wens niet voor fascist uitgemaakt te worden.
  Jullie hebben de oorlog niet meegemaakt en weten niet eens wat fascisme heeft ingehouden.
  Ga eens werken voor je geld in plaats van je hand ophouden en hou op met:
  te discrimineren, te reductio ad hominem’en, kwetsen, beledigen, zuigen, piepen, klagen, jammeren.
  (redactie)
  @ jvdheuvel:

  Gut met een Allochtone voor én achternaam bent u het eens met de stelling van “jeugdsentiment” , Nee mevrouw u bent geen Fascist , meer een Bordvoordekopist …

 6. @ Fatima Gotlieb:
  Ja helaas Frau Gotlieb..een paard noem je ook geen aap en een slang ook geen ezel….dus jij wordt genoemd zoals je bent klaar of je het wil of niet,dan moet je jezelf maar vernaderen als je niet blij met jezelf bent,en dat kan ik heel goed begrijpen dat jouw persoonlijkheid,zoals je ook niet genoemd went te worden…en walgelijke persoonlijkheid is tja je bent wat je bent

 7. @ Jeugdsentiment:
  Hij werkt hard en zeikt niet van buitenlandse oorsprong…een dildo made in china?

  En jouw jeugsentiment tja was dat in 1903? dan ben je nu wel oud zeg

 8. Fatima Gotlieb Schreef:

  Ga eens werken voor je geld in plaats van je hand ophouden en hou op met:

  Ik blijf verbaasd staan van de dagelijkse beschuldigingen van groezelige rechtse elementen dat eerlijke mensen die hier hun mening uiten niet zouden wèrken!
  Hoe komen ze daar bij? Wat is toch hun obsessie met arbeid? Hitlers `Arbeit macht frei’ is toch immers achterhaald? En als ze zichzelf een slag in de rondte werken zouden ze toch vrije geesten moeten zijn?

 9. Jeugdsentiment Schreef:

  k kan me een tijd herinneren dat Nederland nog gewoon Nederland was en dat vrijheid van meningsuiting iets doodsimpels was, maar de eisen van anderen culturen bestonden toen ook gewoon nog niet. Nederland was Nederland.

  O ja? Amerika heeft heel wat opgeëist hoor. Zo wentelt het populistische grauw, aangestuurd door commercie & media zich nu ook in de `genoegens’ van lelijke feestdagen als Halloween, Amerikaanse Kersttoestanden, Valentine, en godbewaarme straks hopelijk ook niet nog Thanksgivingday. Jeugdsentiment Schreef:

  Ondertussen ben ik dolgelukkig met een van oorsprong niet Nederlandse man.

  Weet jij veel of hij vreemd gaat met een truus van kantoor.

 10. Mensen die hier ’s nachts komen vertellen dat IK moet werken voor mijn geld. Dat levert voortaan direct een ban op. Ik ben het nu beu.

 11. Jeugdsentiment Schreef:

  Ik kan me een tijd herinneren dat Nederland nog gewoon Nederland was en dat vrijheid van meningsuiting iets doodsimpels was, maar de eisen van anderen culturen bestonden toen ook gewoon nog niet. Nederland was Nederland. En de mensen die in Nederland woonden waren Nederlanders of werden Nederlanders. Inclusief gebruiken. Zonder altijd maar weer hun eigen cultuur en gezeik op te willen leggen. Ondertussen ben ik dolgelukkig met een van oorsprong niet Nederlandse man. Maar hij werkt keihard en zeikt niet. Waarom altijd maar weer fouten willen zoeken in een land wat volgens mij toch echt behoorlijk tolerant is. Als je ermee zit dat we hier zwarte pieten hebben (net zoals altijd met het weer, het eten, de regering en al het andere waar altijd over geklaagd moet worden) dan is er echt niemand die je verplicht hier te blijven. Adieu.

  Liefje, het is goed dat meerdere mensen kennis maken met je uitlating want het is typisch ventilatie van “nette” burgers die de hekel aan buitenlanders hebben maar zoeken elke mogelijkheid om te vertellen dat het niet zo is (getrouwd met een allochtoon).

  Heeft meneer Pastoor verteld dat de buitenlanders hier moeten hun mond maar houden, ze hebben geen recht op eigen mening, hé?

  Mond houden en vooral hard werken – zo willen we altijd de zwarte pietjes hebben, wij echte Nederlanders, toch? Zodat we ons ziek kunnen melden, laten categoriseren en lekker achter het raam gaan kijken.

  Bah, wat een hoop vieze voordelen, meid! Je kan toch beter. Probeer het maar ’s even om die vooroordelen eens achter je te laten. Dan zie je de zaken ineens heel anders aan.

 12. Jeugdsentiment Schreef:

  Ik kan me een tijd herinneren dat Nederland nog gewoon Nederland was en dat vrijheid van meningsuiting iets doodsimpels was,

  Ik kan niets aan doen dat Wilders voor je het anders heeft gemaakt.

  Nog leuker is dat uit mijn gesprekken met duizenden Nederlanders blijkt dat iedereen het over ” mijn Nederland” heeft, maar die is dan weer telkens naders. Voor iedereen ziet Nederland heel anders uit. Werkelijk grappig.
  Zo anders dat in het verleden vetes tussen kerkgenootschappen bijvoorbeeld werden uitgevoerd om een of andere woord uit de Bijbel.

  Hieruit kwamen alle “zuilen” uit.

  Maar wat weet jij van die Nederland?
  Natuurlijk niets, want nu de buitenlanders zijn het grote probleem!

  En hoef je ook niets te weten want je paspoort is tevens je bewijs dat je etnisch zuiver ben en dan mag je rustig op alle buitenlanders afgeven, nietwaar?

 13. jvdheuvel Schreef:

  Mensen die hier ‘s nachts komen vertellen dat IK moet werken voor mijn geld. Dat levert voortaan direct een ban op. Ik ben het nu beu.

  Uw wijze beslissing word door deez loonslaaf met luid applaus begroet …

Reacties zijn gesloten.