Extreem-rechtse terreur affaire Duitsland groter en groter

Dit keer zijn de fascistjes toch een tikje te ver gegaan. Met hun “döner-moorden“, wat een leuk eufemisme is voor extreem-rechtse racistische moorden, waar wij eerder al over bericht hebben, hier en hier. Merkel vindt het maar niks. Verstandig besluit.

De geheime dienst in Duitsland heeft trouwens boter op haar hoofd, want die hielden die gekken al sinds de jaren 90 in de gaten maar deden niks. (update 15 november: en nu was er opeens “een geheim agent aanwezig bij 6 van de moorden“). Ben benieuwd of de geheime dienst in Duitsland net als in Nederland de AIVD jaarlijks een verslagje uitbracht over hoe extreem-links heel gevaarlijk en hoe extreem-rechts heel onschuldig is.

Het smoesje dat dit eenzame verwarde individuen zijn, zoals Breivik, die toevallig vandaag terecht staat trouwens, zogenaamd was, hebben we van onze bruinrechtse vriendjes nog niet gehoord, zou dit keer ook een beetje té belachelijk zijn.

Het wachten is nu alleen nog op de de artikeltjes van Nieluller op dagelijksestinkiestankie en amsterdampost dat dit geen racistische moorden zijn (want turken zijn geen ras) en dat het de schuld van de PvdA is omdat ze niet genoeg naar de stem van Het Volk geluisterd hebben.

Leuke naam ook “Braune Armee FraKtion”. Dat is inderdaad: een subtiele Godwin. Ha ha ha. Daar hebben we Paternotte nog niet over klagen maar dat komt nog wel.

Nou extreem-rechtse vriendjes, Breivik apologeetjes, verwarde individuutjes, burgerjournalistjes, PVV-zakkenvullertjes, gristelijke godsdienstwaanzinnigjes, CDA-dissidentjes, kom maar op met jullie reactietjes dat het allemaal weer aan mij ligt. Of aan deze site. Of dat je vannacht niet op je wijf mocht.

27 gedachten over “Extreem-rechtse terreur affaire Duitsland groter en groter”

 1. (want turken zijn geen ras)

  Aangezien ze ongetwijfeld regelmatig langswippen voor hun dagelijkse dosis irritatie speciaal voor hen nog één keer hoe het echt zit:

  In 2004 zijn de definities voor racisme op Europees nivo gelijkgetrokken en gaat het niet meer om “ras / huidskleur”, maar om “afkomst, etniciteit of nationaliteit”. Turken zijn dus nog steeds geen ras, maar “[vul hier enge ziekte in]-Turken” geldt sinds 2004 in juridisch opzicht wel degelijk als racisme.

  Ook met een wollige of algemenere omschrijving kom je sinds 2004 niet meer weg; wanneer uit de context blijkt dat met “[vul hier enge ziekte in]-[vul hier een of ander geloof in]” expliciet bv Turken en Marokkanen worden bedoeld, ga je net zo hard voor de bijl (vandaar dat Wilders het altijd over de islam heeft i.p.v. moslims, want het is maar al te duidelijk welke etnische groepen hij dan bedoelt).

 2. Ik ben bang dat het nog veel erger word in de door de politiek gecreeerde ellende.
  Het loopt binnenkort totaal uit de hand.Mensen voelen zich bedreigt in hun eigen land en cultuur.
  Voor de politiek alles uit de hand liet lopen ,en nog steeds,hadden ze zelf ook geen beveiliging nodig.De Nederlander voelt zich minimaal even bedreigt maar moet zichzelf beschermen.

 3. Mike888 Schreef:

  De Nederlander voelt zich minimaal even bedreigt maar moet zichzelf beschermen.

  Moeten we dit als een biecht beschouwen dat jij iets met die moorden te maken heeft?

 4. Ik ben Nederlandse en voel me niet bedreigd, ja aangetast in mijn vrijheden door dit achterlijke kabinet, dat wel.
  Daarom hou ik die jongens en meisjes van dit kabinet ook zo in de gaten en volg ik de maatregelen die er gewenst zijn. Want die zijn helemaal van de pot gerukt.
  Maar op straat en in mijn huis voel ik me niet bedreigd. Kijk ook niet naar Opsporing Verzocht of Hart van Nederland, scheelt misschien wel in angst aan laten praten.

 5. Keira Schreef:

  Kijk ook niet naar Opsporing Verzocht

  Toch is het best wel fascinerend hoe het Telegrafpubliek uit het percentage van een bepaalde bevolkingsgroep in Oprisping Verkocht zomaar cijfers weet af te leiden over het percentage delicten dat door die bevolkingsgroep is gepleegd. Ik kom nooit verder dan dat ze kennelijk iets moeilijker zijn op te sporen. 😛

 6. Keira Schreef:

  Maar op straat en in mijn huis voel ik me niet bedreigd. Kijk ook niet naar Opsporing Verzocht of Hart van Nederland, scheelt misschien wel in angst aan laten praten.

  Dat zeg je donders goed!

 7. Ja, die Joost Niemoller, wat een hoerig type is dat toch zeg. Gister schreef-ie keurig netjes “Extreem-rechts executeerde Turken”, maar dat kwam hem op verwijten van het reaguurdersvolk te staan. Hij moest Bosma’s boek nog maar eens goed lezen. Vandaag luidde het ‘dus’ “Extreem-links schiet immigranten dood”. Zoek de verschillen: voor (http://www.dagelijksestandaard.nl/2011/11/extreem-rechts-executeerde-turken) en na (http://www.dagelijksestandaard.nl/2011/11/extreem-links-schiet-immigranten-dood) de behandeling.

 8. @10: Ai, precies op hun gevoelige plek! Dat 2e stukje lijkt trouwens wel heel ironisch, maar niet als je wel eens eerder wat van hem tegengekomen bent. Dat 1e is eigenlijk ook niet echt helemaal ‘Joost’. Ja, het is ze niet in de kouwe kleren gaan zitten die Breivik.

 9. #13 Ja, deze Joost N. is een gemankeerde Goebbels. En Bert Brussen is zijn profeet. Die schreeuwlelijkerds bestaan alleen maar bij de gratie van de PVV van Wilders. Ik weet een goed tuigdorp voor ze in een Limburgs klooster. Geef hun een gulden en zet ze op transport!

 10. Blijkens dit steunt Joost terrorisme.

  Hebben we nog geen terrorisme bestrijding in Nederland?

 11. Geheime dienst doet niets, politie ook niets…
  16 bank overvallen 9 keer moord. Als ze zich niet zelf opgeven, weet niemand het.
  Het kan allemaal, zonder enige gevolg!
  schande

 12. Bakra, denk het ook niet. Links is gevaarlijk he? Want heeft een geweten. En Rechts is OSM, dus betrouwbaar. 😥

 13. Al Bakrastani Schreef:

  waarom de Geheime dienst niets deed ?? waarschijnlijk is de situatie hier in Nederland niet veel anders..

  Dat weet ik wel zeker. Men ziet zelfs legaal links als onvoorspelbare, irrationele, bedreigende aliens. Rechtsextremisme, hoe gewelddadig en buitenwettelijk ook, hoort bij patriottisch eigen volk, is al sinds `45 zo. Zal ook nooit veranderen zolang Washington NL dicteert.

 14. Niks aan het handje mensen. Breivik, de donerkillers, allemaal individuele gevallen, einzelgangers, niks opkomst extreemrechts, niks met Wilders, Ellians, Jansens of de Winters te maken. Slaap lekker Rutte, met je puisterige corpsballenmuil.

 15. Extreem links moordt net zo hard,kijk maar naar Fortuin,en wat er in de jaren 70 in duitsland en italie aan de gang was dus……..

 16. Generaal B.D Schreef:

  Extreem links moordt net zo hard,kijk maar naar Fortuin,en wat er in de jaren 70 in duitsland en italie aan de gang was dus……..

  Je bent een trol en een leugenaar.

 17. @ Generaal B.D:
  nee dombo,die fortuin stond gewoon politiek in de weg met zijn zeer overdreven homoseksuele perverse uitspattingen die hij openlijk uitdroeg,plus dat hij veel rechtse politici een doorn in het oog was,is hij door vermoord door..wie jij moet geloven dat hij door vermoord is zo werkt dat.Hou eens op met dat shownieuws en rtl boulevard kijken,lees eens wat meer intelligent nieuwes,je hebt toch internet?

 18. @22

  Wel 40 jaar geleden, spannend zeg die ouwe koeien.

  Verander je nick in generaal B.C., wel zo toepasselijk

 19. Nou valt het niet op dat ned 1 wel heel rechts aan het worden is?
  iemand bij omroepzaken heeft invloed.

  Opsporing verzocht die alleen nog maar zaken behandelt waarvan ze weten dat de dader getint is
  Andere zaken laten ze met opzet liggen,ook de jingles en commercials worden steeds met volksartiesten ,en rechtse politici gewisseld tijdens reclames….

 20. Generaal B.D Schreef:

  Extreem links moordt net zo hard,

  Ja, dat zou rechts graag zo zien, desnoods zetten ze er een moordpartij voor in scène met `marxisten’ als schuldigen en `eerbare’ rechtse elementen als slachtoffer. Trappen wij niet meer in. Zg. `links’ is in alle opzichten weerbaarder geworden en een stuk minder naïef dan in 1977. Moet ook wel anno nu.

Reacties zijn gesloten.