Verhagen snapt het – Niet

Verhagen (CDA) in de bocht. Hij geeft de onrust in Europa de schuld van een falende economie! Hoe gek kun je zijn als minister? Gek dus.

De onrust over Europa krijgt vat op de Nederlandse economie, waarschuwt minister Verhagen van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I) naar aanleiding van externe link: de cijfers over het derde kwartaal die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dinsdag 15 november 2011 heeft gepubliceerd.

Lees hier verder.
Terwijl in Duitsland en Frankrijk de economie groeit neemt de groei in ons land af. Telegraaf.
Misschien moet hij eens nadenken over het bruine geval waar hij zelf deel van uitmaakt: FAIL!

2 gedachten over “Verhagen snapt het – Niet”

  1. Het herstel van de economie is door het achterlijke en bekrompen beleid van het kabinet in de kiem gesmoord.. Alle energie, innovatiekracht en, dat is het belangrijkste, het vermogen en de openheid om samen te werken en elkaar te vertrouwen worden door Verhagen en Bleker kapot gemaakt. Organisaties en individuen die zich inzetten voor duurzame energie, voor natuurbeheer en natuurontwikkeling of internationale samenwerking worden door deze waarden-loze politici genegeerd en dwars gezeten.

  2. p van dam Schreef:

    Het herstel van de economie is door het achterlijke en bekrompen beleid van het kabinet in de kiem gesmoord.. Alle energie, innovatiekracht en, dat is het belangrijkste, het vermogen en de openheid om samen te werken en elkaar te vertrouwen worden door Verhagen en Bleker kapot gemaakt. Organisaties en individuen die zich inzetten voor duurzame energie, voor natuurbeheer en natuurontwikkeling of internationale samenwerking worden door deze waarden-loze politici genegeerd en dwars gezeten.

    Zo is het.

Reacties zijn gesloten.