PVV zet ‘Commissie Lucassen’ op, of wordt het ‘Commissie Hernandez’?

Zouden ze dat de ‘Commissie Lucassen’ noemen? 😀
Of meer Hernandez, met zijn onverwachte kopstoten op straat bij het uitgaan. Of misschien Graus, niet te beroerd om zijn zwangere vrouw het ziekenhuis in te slaan. Sharpe deed het met schoenen met spijkers, keihard meppen. Of Hero die in een dronken bui weer eens te hard van stapel loopt.

Het lijkt wel of de PVV steeds taken van de politie wil overnemen, eerst de registratie van de burgerservicenummers van bezoekers van bijeenkomsten en nu dit weer. Vertrouwt de PVV de politie niet? Zijn toch vaak ook rechtse vriendjes, dus oke?

In ieder geval zitten er genoeg ervaringsdeskundigen in de fractie, kennis van overlast en geweld is er ruim aanwezig. Ik heb wel het zware vermoeden heb dat als er klachten over PVV-fractieleden of helpers komen, deze gewist worden en in de afvalbak verdwijnen.
Als het ‘rapport’ ooit gepresenteerd wordt, ben ik bang dat het weer een erg gekleurd geheel zal worden, net als met dat Nyfer rapport. Ze maken er gewoon een voor hen kloppend iets van en brengen dat dan als de ‘waarheid’!

Zou ook niet weten wie dat meldpunt gaat mailen. Ik zou dat toch echt nooit, maar dan ook nooit! mailen. Zal daar gek zijn!

5 gedachten over “PVV zet ‘Commissie Lucassen’ op, of wordt het ‘Commissie Hernandez’?”

  1. Dit is weer een typisch geval van allochtonen pesten. Wanneer het gaat om de overlast van oer hollandse roomblanke ettertjes, dan geeft de pvv niet thuis sterker, het is een aanbeveling om tot de pvv-gelederen te mogen toetreden, gezien het bovengemiddelde criminele gehalte van de pvv-fractie.

  2. Zou er ergens een lijstje zijn van commissies die de NDSAP allemaal had , lijkt me dat er vast een “Kommision des Juden misträgunngen ” of zo bestaan moet hebben …..

  3. Elk allochtoon wordt met zijn brievenbus erin vermeld zodat de verantwoordelijke Lucassen van de PVV ” “Comissie Lucassen” d’r langs zou kunnen om zijn vloeibare opmerkingen te kunnen plaatsen. 🙂

    Regeringsbeleid. Het is niet anders.

Reacties zijn gesloten.