Antwoorden op SUPERKAMERVRAGEN van Prof. Dr. Mr. Ir. Richard de Mos (PVV) over klimaatatlas EINDELIJK binnen

Hierbij doe ik u de antwoorden toekomen op de schriftelijke vragen die door het lid De Mos op 14 oktober 2011 zijn gesteld over de klimaatatlas.

Richard de Mos:

bent van mening dat bral bral bral jank jank jank huil huil huil zo nee waarom niet?

De minister:

Go fuck yourself

Met dank aan anderhalf miljoen malloten die we serieus moeten nemen.

8 gedachten over “Antwoorden op SUPERKAMERVRAGEN van Prof. Dr. Mr. Ir. Richard de Mos (PVV) over klimaatatlas EINDELIJK binnen”

 1. Wanneer gaat de kamer eens paal en perk stellen aan deze idote en sugestieve vragen van prof. dr.mr. ing. de Mos. Wat zijn trouwens de kosten van het beantwoorden van deze vragen?

 2. Als je alle vragen, met antwoorden, van de PVV achter elkaar voordraagt heb je een aardige oudejaarsconference. Geeft wel een beeld van de intellectuele achteruitgang van Nederland.

 3. @#1 – ca. € 2200,– heb ik hier wel eens voorbij zien vliegen, we zitten deze week al op € 24.200,–,
  zoals ik eerder al aangaf daar kan ons team intussen al 2,5 jaar dagelijks een uurtje een zieke voor verzorgen.

 4. Jaap stb Schreef:

  Als je alle vragen, met antwoorden, van de PVV achter elkaar voordraagt heb je een aardige oudejaarsconference. Geeft wel een beeld van de intellectuele achteruitgang van Nederland.

  We hebben goede intellectuelen maar niettemin geeft PVV vooral de intellectuele achteruitgang van de Nederlandse politiek weer. Het is inderdaad belachelijk en belabberd.

 5. Ik vind die klimaatontkenning door bestuurders wel een poging tot dood door schuld met voorbedachte rade eigenlijk. Ik zeg oppakken en veroordelen die de mos. Levensgevaarlijke gek.

 6. Aan de antwoorden van de laatste tijd te zien is Atsma het geklooi van prof. dr. mr. ir. de Mos al een heeeeeeele tijd spuugzat.

  Ik vrees dan ook dat Atsma (een van de weinigen in Ons Kabinet die over enige kennis van zaken lijkt te beschikken) de komende kabinetsreformatie wel eens niet zou kunnen overleven.

 7. @5 Ik zie binnen 10 à 20 jaar nog wel gebeuren dat een aantal mediabazen en politici zich voor de rechter zullen moeten verantwoorden. Sinds mede-recordjaar 2010, het zichzelf debunken van 1 van de prominentste sceptici, fraude in 1 van de prominentste anti-klimaatonderzoeken en het BEST-onderzoek (mede gefinancierd door oliemagnaat Koch Industries) waar geheel tegen de bedoeling in uitkwam dat de bestaande temperatuurdata zo gek nog niet waren, zijn de meeste sceptici óm of roepen dat ze nooooooooit hebben beweerd dat de aarde afkoelt of dat er een ijstijd op komst was. Je zou dan toch verwachten dat sommige media en politici… nee dus.

  Het probleem met prof. de Mos is dat hij geen bal verstand van het klimaat had toen hij deze portefeuille van Madlener moest overnemen en (zoals hij zelf zei) “zijn mailbox had opengezet” voor iedereen die het niet met het toenmalige NL klimaatbeleid eens was.

  Die mailbox stroomde natuurlijk vol met blog-artikelen en achterhaalde (pseudo-)wetenschap en dat werd toen zijn “klimaatkennis”. Geen wonder dat die “kennis” bol staat van fouten, misvattingen en ononderbouwde meningen. 😐

 8. Zoals we allemaal weten is het klimaat op de Noorderlijke en Zuiderlijke Halfronden van onze aardkloot, de planeet Aarde afhankelijk van stromingen in de stratosfeer en van zeestromen die de temperatuur op de ‘hogere’ breedtegraden beduidend verhoogt. Zonder deze convergentie zouden daar de temperatuur en neerslag geheel anders zijn in ongunstige zin. De woestijnen der Aarde zouden bijvoorbeeld zeer vruchtbaar zijn en de toendra’s zouden veel zuidelijker cq. noorderlijker gelegen zijn, evenals de boomgrens.

  @5 GJ_

  Een prof. dr. mr. ir. Richard de Mos Award zou uit kunnen gaan naar een Willie Wortel die dezelfde wetmatigheden kan duiden in de economie. En hoe de NWO [nieuwe wereld orde] deze wetmatigheden zonder die te benoemen ge[mis]bruikt om de Tropische en sub-Tropische gordel van de Aarde te koloniseren voor de goederen en grondstoffen stromen naar de hogere breedtegraden mee te bewerkstelligen. Hoe deze kolonisatie van onze aardkloot, de gehele planeet Aarde, want vergis je niet dit proces heeft ook een keerzijde voor ons die op die hogere breedtegraden leven, alle leven op Aarde uitbuit.

  De klimaatdiscussie die in nu afnemende mate woedt zou ook daarover moeten gaan. Het is geen kwestie van alleen de CO2 uitstoot die alleen de gemiddelde temperatuur doet stijgen, de zogenoemde klimatologische opwarming van de Aarde. M.i. is het probleem veel groter. De holistische benadering van het probleem staat nog maar in de kinderschoenen terwijl deze benadering toch het enige antwoord kan zijn die het gehele probleem kan onderzoeken.

  Occupy the Occupy-er. In het Nederlands, bezet de kolonisator doormiddel van internationale solidariteit. Onze planeet Aarde is een eenheid, het is de kolonisator die haar verdeelt. Laten we niet laten gebeuren wat gebeurt omdat het onze planeet althans wat het leven erop betreft uiteindelijk catastrofaal beschadigt.

Reacties zijn gesloten.