Krapuul Richard de Mos Award 2011 – Wie heeft het achterlijkste idee?

(bijna) Wekelijks publiceert Krapuul de nominaties voor de Richard de Mos Award 2011 voor het achterlijkste idee van het jaar 2011. Bezoekers van Krapuul kunnen suggesties mailen naar richarddemosaward2011@krapuul.nl, of plaatsen in richarddemosaward2011 draden, of in het krapuliteitenalarm. Moge het achterlijkste idee winnen!

Afwachtende het bestaan van een jury (jury lid worden? Meld je via meel of comments) nomineert de Krapuul Hoofdredactie vandaag:

Gerdi Verbeet (PvdA). Meer laagopgeleiden in de Tweede Kamer!

Gerdi vindt het kennelijk een beetje sneu dat de PVV zonderlingen een beetje weinig vriendjes hebben en een beetje (erg) voor paal staan wegens hun achterlijkheid. Ze wil kennelijk bij de volgende parlementaire enquêtecommissie de topbankiers daadwerkelijk de slappe lach laten krijgen bij de ondervragingen, in plaats zoals laatst met Graus dat die kerel zich nog kon bedwingen. Ik bedoel hoe laag opgeleid wil je het hebben Verbeet? Hoeveel lager opgeleid dan wat er nu al zit? Daar ben ik eigenlijk wel benieuwd naar. Of trouwens lamaar. Achterlijk idee maar niet echt stupide hilarisch. Daarom 2 punten.

PS vorige keer vergeten PVV stupide ideeëndiarree potpourri dag 2011 een punt toe te kennen, hoewel ik hem wel nomineerde. Vanwege de freakshow die de PVV’ers ervan wisten te maken geef ik ze een 8,5.

6 gedachten over “Krapuul Richard de Mos Award 2011 – Wie heeft het achterlijkste idee?”

  1. Ik vind dit eigenlijk een dikke 10 waard! Stel je voor, een kamer vol Telegraaf reageerders die de gulden, het kwartje van Kok, 100% grenscontrole en de Zuiderzee terugwillen. Iedereen aan het werk anders ga je maar dood!

  2. @5
    Als openlijk gezegd wordt dat je voor banen “te veel ervaring hebt” lijkt mij dat geen gek idee.

Reacties zijn gesloten.