PVV offert graag wat Afghaanse vrouwen op voor eigen gewin

Laurence Stassen - PVV fractievoorzitter Limburg
De EU wil een bepaalde film over vrouwen in Afghanistan niet uitzenden omdat men denkt dat de betrokken vrouwen hierdoor in gevaar komen. Hier heeft de PVV natuurlijk schijt aan (mocht die vrouwen wat overkomen dan is dat alleen maar mooi meegenomen voor de PVV) en dus bralt PVV dubbelverdiener Laurence Krijsie Krijsie Stassen (in 1 van haar PVV functies, dit keer in het EU parlement) hierover het hoogste woord!7 gedachten over “PVV offert graag wat Afghaanse vrouwen op voor eigen gewin”

 1. Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid. Afgaanse slimme meiden iets minder want dàmagnie van fundamenteel geloofssexisten die in hun land de gevangenissen vullen met slimmerts. Typisch dat in de gedoogconstructie van ons Kabinet zulke zelfde talibanners een crusiale stem hebben als er weer een discriminatiewetje moet worden doorgedouwd. eerstens vind ik dat die pvvtante wel een punt heeft. Maar tweedens zou zij zich dan ook kunnen roeren tegen het Nederlandse fundamentele geloofssexistische talibanbeleid. Maar dan is ze niet zo consistent. Dus is mijn vraag wat haar eigenlijk beweegt om dit standpunt naar voren te brengen. Op die vraag moet die eenmanspartij nog een antwoord formuleren. De baas zegt dat het zo is dus is het zo. Wie in de bajus beland heeft iets op zijn/ haar kerfstok en moet maar ondergaan wat de Afgaans/Nederlandse poldertaliban in petto heeft. Nederland is vergeven van dit soort treitertrutten als deze Stassen in alle maten en soorten, met de kut danwel links brallend of rechs of recht in het midden. Maar van maar een beetje voorzienigheid over de gevolgen, laat staan de oorzaak [zij is dit namelijk zelf] daar schiet haar slimmigheid dus duidelijk tekort. Daarom beantwoord ik mijn vraag met dat het geen slimmigheid is die haar beweegt maar onderdanigheid. Onderdanigheid aan haar führer. En daar is er maar één van dus wijst ze een dienstauto met chauffeur af! Daarin is zij dan weer wel consistent.

 2. Wat is de islam toch een verschrikkelijk geloof he! In afghanistan worden vrouwen afgeslacht in de naam van allah, meisjes mogen niet naar school en nu willen die mensen allemaal massal hier heen!
  Onbegrijpelijk hoe (s)links dit toelaat, maarja met mensen als Fatwa Elatik, gaat Nl wel ten onder.

 3. Wat lief!!! dat jij zo met die afghaanse meissies bent?
  allemaal afgeslacht ja door drones en granaten die opbouwers????? gooien.

  maar lieve Mike die lieve afghaanse meisjes willen ook leren en net als barbie van oh oh cherso erbij lopen…mag toch wel allemaal hierkomen want jij zegt dat je dat zielig voor die meiden vind?nou dan ook b zeggen

 4. mike Schreef:

  In afghanistan worden vrouwen afgeslacht in de naam van allah, meisjes mogen niet naar school

  Wat een onzin. Spui je minderwaardige bruine pvv-gal liever op Saoedie-Arabië waar vrouwen daadwerkelijk worden onderdukt maar waar het zg. `Westen’ op last van een herenakkoord van de imperialistische USA met S.Arabië sinds eind jaren veertig niks van mag zeggen om de olievloed die ze ons toepompen.

 5. Abdul Alhazred Schreef:

  mike Schreef:
  In afghanistan worden vrouwen afgeslacht in de naam van allah, meisjes mogen niet naar school
  Wat een onzin. Spui je minderwaardige bruine pvv-gal liever op Saoedie-Arabië waar vrouwen daadwerkelijk worden onderdukt maar waar het zg. `Westen’ op last van een herenakkoord van de imperialistische USA met S.Arabië sinds eind jaren veertig niks van mag zeggen om de olievloed die ze ons toepompen.

  De PVV vind de honden van Saud juist lief , want die leveren olie aan “israel “

 6. mike Schreef:

  Wat is de islam toch een verschrikkelijk geloof he! In afghanistan worden vrouwen afgeslacht in de naam van allah,

  Dakanie. mike we hebben ze al lang daar bevrijd!
  Als het nog gebeurt dan heeft het zeker iets met ons (jij) te maken. snapie?

 7. @ #6 nexus:
  http://www.nu.nl/buitenland/2670248/irak-executeert-11-mensen-wegens-terrorisme.html

  Ja, Irak zou óók zijn bevrijd. Wat heeft het voor nut gehad om NL-missies naar ‘ bevrijd’ Irak en Aghanistan te sturen, nu de mensenrechten er door het regime nog erger worden geschonden dan voordat USA er zg. `democracy’ invoerde. Teiltje 😥
  En nu mutst het `beschaafde’ westen over dat Iran niet democratisch zou zijn zodat een US-Natoregime dat land straks voorzien van eigen westerse `beschaving’ inzake mensen- en burgerrechten.

Reacties zijn gesloten.