Gedeputeerden (PVV) worden eerder moe dan normale mensen

De Limburgse gouverneur Theo Bovens (CDA) roept de twee Limburgse PVV-gedeputeerden Antoine Janssen en Theo Krebber op voortaan na een lange werkdag niet meer zelf te rijden. Bovens vreest dat vermoeidheid na een lange werkdag het risico op ongevallen vergroot.

Of hij vindt dat gedeputeerden minder recht op een auto-ongeluk hebben dan andere mensen die na een lange werkdag zelf naar huis rijden, dat kan ook. Het lot van de twee PVV’ers gaat hem in elk geval blijkbaar erg aan het hart en de PVV-ers hoeven van hem niet voortaan met een dienstauto te reizen. Een taxi volstaat ook, vindt Bovens.

Maar natuurlijk, per taxi forensen tussen Brussel en Limburg, waarom ook niet. Dat zouden meer mensen moeten doen.

4 gedachten over “Gedeputeerden (PVV) worden eerder moe dan normale mensen”

  1. Dit is een wijze conclusie: ” Gedeputeerden (PVV) worden eerder moe dan normale mensen”.

    Het is ook de directe conclusie van regelmatige psychiatrische onderzoeken vastgesteld door wetenschappers: gekken worden eerder moe dan normale mensen.

  2. Rijden die PVV-gedeputeerden echt ‘s-avonds NAAR HUIS? Volgens mij gaan ze meestal de kroeg in. (Waar Daniel vd Stoep op ze wacht)

  3. Heee, we hebben er weer een mooie bijbaan bij voor een pvv’er in het Limburgse, naast fractiemedewerker persoonlijk chauffeur. Nu de veiligheidsdienst nog.

Reacties zijn gesloten.