Fascist Graus (PVV) wil “perspolitie”

This just in. Het laatste geintje van die bende tuig waar rechts Nederland zijn vingers bij aflikt: “perspolitie“;

In een Kamerdebat over de inspectie van de veesector werd de PVV’er gisteren opvallend concreet: “Mevrouw Marcia” [Nieuwenhuis (Twitter)] en haar “roddelkrantje De Pers”. (NRC).

Vroegâh schreef Marcia nog stukjes in het voordeel van Wilders, maar daar is ze kennelijk van afgestapt, en ja dat kan natuurlijk niet.

Dank aan @edgeofeurope voor vinden bijbehorende afbeelding

19 gedachten over “Fascist Graus (PVV) wil “perspolitie””

 1. “De “hufterigheid” en de “schofterigheid” van de journalisten die zijn dierenpolitie al enige tijd gratuit aanvallen, zo vervolgde Graus, daar “zou de Kamer toch eens iets aan moeten doen”. Eigenlijk, zei hij, zou er naast zijn dierenpolitie “ook een soort perspolitie” moeten komen. ”

  Een soort politie om de hufterigheid en schofterigheid van politici aan te pakken lijkt me ook wel wat.

 2. GJ_ Schreef:

  Een soort politie om de hufterigheid en schofterigheid van politici aan te pakken lijkt me ook wel wat.

  Dit is de functie van Krapuul, toch? 😛 😛

 3. wellicht heeft Dion ooit gehoord van de Raad voor de Journalistiek

  heeft hij al een klacht ingediend over de staatsomroep?

  waarschijnlijk is hij daar ook te dom voor

 4. Zijn glansrijke carrière is eerder beschreven. Hij lult zich overal in, maar verpest het daarna door zijn domheid en ze zijn blij als ze van hem af zijn. Een domme narcist. Zijn meest domme actie is dat hij met zijn huidige (goedbetaalde) baantje als kamerlid opeens alle publiciteit krijgt. Nationaal bekend. Vindt hij vast prachtig, maar hierna krijgt hij helegaar niets meer. Mooi toch?

 5. waarschijnlijk is de maat nu echt vol bij Geert en zal de “laatste Limburgse ridder” op afzienbare termijn te voet het politieke toneel via de zijuitgang moeten verlaten, er moet alleen nog een smoesje verzonnen worden

  “hij gaat werken aan zijn autobiografie (25 delen)”

  “hij gaat een gezin stichten”

  “hij gaat zich uitsluitend nog bezighouden met dierenwelzijn”

 6. kaaskop Schreef:

  waarschijnlijk is de maat nu echt vol bij Geert en zal de “laatste Limburgse ridder” op afzienbare termijn te voet het politieke toneel via de zijuitgang moeten verlaten, er moet alleen nog een smoesje verzonnen worden

  Zekersnie. Graus’ rechterarmpje is nodig voor het in stand houden van t gedoogwrak. Brievenbuspisser Lucassen ging ook niet weg. “Saboteur” Hero Brinkman gaat ook niet weg.

  Wilders vindt ALLES goed. Heeft namelijk geen keus.

 7. Van Stef Blok cs zul je ook hier geen tegengeluid op horen. Zogenaamd omdat de VVD niet ingaat op provocaties van de PVV. Volgens mij omdat er helemaal geen verschil is tussen PVV en VVD

 8. Volgens Hero hebben wij geen gevoel voor humor: https://twitter.com/#!/HeroBrinkman/status/137124507520479233.
  O.
  Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.

 9. In mijn beleving komt het gezicht van een grappenmakende Dion Graus over als een rolmops die uit z’n pot is gegroeid.

Reacties zijn gesloten.