Henk Kamp gaat gehele woningmarkt omvormen

‘Werkloze moet voor baan verhuizen’ vindt minister Henk Kamp.  Ik zeg Doen! als hij dan en passant ook even de hele woningmarkt omvormt, zodat je binnen drie maanden een voor een modaal inkomen betaalbare huurwoning kunt vinden in zeg maar Amsterdam of Utrecht, als je daar een baan mocht vinden. Want kopen met een modaal inkomen kan al vijftien jaar niet meer, voor het geval het je nog niet was opgevallen, Kamp. Zeker niet nu die aflossingsvrije hypotheken worden afgeschaft.

6 gedachten over “Henk Kamp gaat gehele woningmarkt omvormen”

  1. Het zal er wel op neer komen dat er voor het seizoenswerk een soort goelags wordt ingericht, zodat gedwongen ambulant werkenden jaarlijks op toernee moeten van het ene arbeidskampement naar het andere, daar waar `werk’ is. Al doende worden sexfähige meiden met ingeschatte marktwaarde ertussen uitgepikt door VVD-bonzen en ranzig omhooggevallen reactionair grauw voor privédiensten thuis.

    Viviane Forrester heeft het in `96 allemaal al voorspeld in haar essay: `l Horreur de `l économie’ , ofwel in de NL uitgave: `Terreur van de economie’.

  2. de zogenaamde Kamp-kampen

    bij de opening van het eerste exemplaar zal Henk trost melden op het moment dat hij het lintje doorknipt dat het toch een beetje “mijn kamp” is…

  3. @3
    Ah ja, dat boek van Forrester, snel uit de roulatie genomen in NL na 11 september 2001, terreur moest iets anders wezen.

  4. wat een slecht idee.ik moet minimaal vier jaar wachten om een andere woning te kunnen krijgen als je geluk heb,ben je daan aan de beurt.kopen geen optie en huren wordt ook moeilijk,omdat de wonongbouw alles in de verkoop gooit.wat moet je dan als burger?heel nederland gaat naar de verdommenis,dank aan de heren in DEN HAAG.bah

Reacties zijn gesloten.