Van rassenrellen hoeft niet bij voorbaat een negatieve werking uit te gaan

Interessant berichtje in de Telegraf;

De binnenlandse veiligheidsdienst PET in Denemarken waarschuwt in een donderdag vrijgegeven rapport voor een aanstaande rassenoorlog in het Scandinavische land. „Een klein deel van het rechts-extremistische milieu houdt zich bezig met registratie van politieke tegenstanders en werkt onder meer aan het verkrijgen van vaardigheden in wapengebruik en gevechtstechniek”, schrijven experts van de dienst. (Telegraaf)

Net zoiets als in Duitsland. Daar doet de binnenlandse veiligheidsdienst er trouwens zelf leuk aan mee. Rechts-extremistische rabiaten die zich bezighouden met registratie van politieke tegenstanders daar hebben wij hier nog nóóit wat van gemerkt en we hebben ook een leuke bende criminele proleten die de baas spelen in het parlement waarvan de Grote Goeroe naar eigen zeggen rassenrellen op zich best ziet zitten.

Rechts Nederland likt er de vingers bij af.

15 gedachten over “Van rassenrellen hoeft niet bij voorbaat een negatieve werking uit te gaan”

 1. Bovenstaande uitspraak was van Wilders toch ? Nou laat maar komen dan maar die rassenrellen. Alleen hoop ik wel dat zij die daar op hopen wel beseffen dat moslims geen joden zijn en dat de geschiedenis zich dit keer niet zal herhalen.

 2. @2 Klopt die uitspraak was van de grote blonde lijder. En ik help met jou hopen dat degeschiedenis zich niet zal herhalen. Maar helaas leert de geschiedenis ons dat deze eindeloos herhaald wordt. Helaas. Laten we met zijn allen nu eens wat geleerd hebben van de geschiedenis en het tij keren. Weet zeker dat er mensen zijn die dat kunnen.

 3. In het boek met de onuitsprekelijke titel van Martin Bosma wordt ook al een hele lijst opgemaakt van (linkse doelwitten. Elsbeth Etty wees daarop in de NRC. Waar ze intussen als columniste is afgevoerd. Wilders heeft helemaal geen perspolitie nodig.

 4. Zijn al mensen die het goedlullen en er excuus voor verzinnen. Echt niet normaal, zijn net van die extreme moslims die goedlullen dat er een terroristische aanslag is geweest. Wat is er toch MIS met de mensen!

 5. HakanKapici Schreef:

  Bovenstaande uitspraak was van Wilders toch ? Nou laat maar komen dan maar die rassenrellen. Alleen hoop ik wel dat zij die daar op hopen wel beseffen dat moslims geen joden zijn en dat de geschiedenis zich dit keer niet zal herhalen.

  Wat wil je doen dan? Als zij op dezelfde manier bezig gaan zoals de knokploegen toen voor de oorlog (zoals de Socialisten die in Lantaarnpalen werden opgehangen en de eersten waren in het concentratie kamp.. iets wat de Israël haat lobby graag onder de tafel schuift) dan wachten ze je gewoon een keer op als je alleen bent met een man of 2 a 3. En dan niet van die makke lammetjes of ongewapend.

  Deden ze ook in het Weimar republiek, als bekend was dat je socialist, Communist of Joods was… kon je klappen krijgen tot je dood was of werd je ineens gevonden hangend van een lantaarn. Dat was VOOR dat Hitler überhaupt aan de macht was. Toen was het al redelijk open.. om de gemiddelde Duitse Reacties te quoten “Ach ik moet ze beiden niet… dus als ze op die manier elkaar opruimen… en soms zegt die Hitler wel ware dingen!”. Beiden dus doelend op “NAZI’s en Bolsjevikken” zoals de mensen dat noemden.

  Dit is hoe het begint… eerst 1… dan 2.. dan gaan ze patrouilleren ’s nachts… om zogenaamd de straten veilig te houden van de gewelddadig linkse terrorist (Gebeurde toen ook). Terwijl je ’s nachts toch het meest bang voor hun moest zijn. Daarna waren ze herkenbaar.. en als je ze eruit smeet als café eigenaar of of ze anders dwars lag… werd je gewoon een paar dagen later gevonden… dood. Hitler had er zelf geen enkele controle over in die tijd.. en zelfs die was er niet blij mee met dit soort acties. Het was pa na de nacht van de lange messen dat hij er wat controle over kreeg. Dus je hoeft ook Geert Wilders hierover niks aan te rekenen, die weten niet met wat voor machten ze spelen. Ze hebben er geen controle over… dit is gewoon de mens als groep die dit doet .. als opgejutte “angry mob” groep. Daar is niet mee te praten. Hopelijk pakt de Deense regering ze op… voordat ze echt schade kunnen doen.

  En je begint er als enige niks tegen hoor, Joden waren ook niet altijd vredelievend en durfden echt wel van zich af te slaan. Sommige verfden het haar blond en verstopten dat ze joods waren. Maar als er ineens 10 man om je heen staat.. en jij bent alleen.. begin je niks. Ja mag hooguit hopen dat je er 1 a 2 met je meeneemt het graf in. Of ze gingen heel laf al je ruiten ingooien of een brandbom naar binnen gooien. Dat soort lafbekken waren ze toen ook al.

 6. PS: Dat straten veilig houden met Patrouilleren is al begonnen. Zie die Inbreker in coma. De “Linkse Terrorist” is namelijk ook een Criminelen liefhebben volgens hun. En elke Crimineel is dus Links in hun gedachten. Dat is ze aangepraat als “angry mob” en logica zit er niet meer in. Daarom kan je Geert Wilders er ook niet de schuld van geven. Dit is een groeps-gedrag van de mens.. oer gedrag. Als de mens constant gewaarschuwd word voor het kwaad… wat er aan komt.. en het heet Links/Moslim/Rechts/Joods/Geert WIlders/Pim Fortuyn/etc dan gaat hij zich in groepen vormen om zich te verdedigen tegen dit “kwaad”. Het is een oer instinct, dat was het toen ook. Daarom kan je Geert Wilders niks aanrekenen, hij weet gewoon niet waar zijn electoraal gewin vandaan komt.. uit welke oer emotie.. en met welke emotie hij speelt.

  Wist hij dat wel dan had hij zich echt wel anders uitgelaten dan dat hij doet.

  Spreek maar eens met mensen die hem gesproken hebben als de Camera er niet bij is, Marokkaanse Buurtvaders bijvoorbeeld :”Het is best een aardige man hoor, zolang de pers er maar niet bij is.. want dan gaat hij gelijk een showtje opzetten dat hij je niet moet. Anders is hij best wel redelijk”. Waar uit blijkt dat hij ook niet altijd doe soep eet zoals hij hem zelf opdient. Maar hij weet niet dat een bange Mens… net als de Chimpansee… zich zo verdedigt.. als groeps-dier. We zijn namelijk geen individu dier.. hoe graag Ayn Rand dat ook wil geloven. Ons instinct zorgt ervoor dat we ons gaan samen voegen en klaar maken voor de verdediging. Ze zijn bang gemaakt voor een niet bestaande dreiging, net als toen, en als een leider dat alleen maar als scapegoat wil gebruiken voor politiek gewin heeft hij niet door wat hij eigenlijk doet.

  Het was ook niet HITLER die met de endlösung kwam.. maar zijn ondergeschikten. De ergste plannetjes kwamen van hem die onder hem stonden. Heel vaak wist hij er niet eens wat van, zoals Rohm en zijn “Misdaden”, Hitler werd een heel ander verhaaltje verteld dan de waarheid. (En ja Röhm was een misdadiger). Door deze gouden kooi ging Adolf Hitler de raarste dingen geloven, dat hij god was en dat hij zelfs op het laatst toen de Russen al door Berlijn liepen de oorlog nog kon winnen. Begrijp me niet verkeerd, het was een hele kwaadaardige man, maar de mensen onder hem waren nog veel erger. Net als Hitler erger was dan Rohm toen hij second in command was onder Rohm.

 7. @8 Ik denk dat we nu niet echt in een stadium zitten zoals daar aangegeven. Want er zijn al voorbeelden van stadium 3 ,4 ,5 (Inbreker in coma meppen) en zelfs 6 (Breivik, Duitse NeoNazi’s, Alphen schutter) gevonden. Alleen nog niet georganiseerd.

 8. Dehnus Schreef:

  Wat wil je doen dan? Als zij op dezelfde manier bezig gaan zoals de knokploegen toen voor de oorlog (zoals de Socialisten die in Lantaarnpalen werden opgehangen en de eersten waren in het concentratie kamp.. iets wat de Israël haat lobby graag onder de tafel schuift) dan wachten ze je gewoon een keer op als je alleen bent met een man of 2 a 3. En dan niet van die makke lammetjes of ongewapend.

  Ze kunnen het krijgen zoals ze het willen vind ik. Knokploegen ? Alsjeblieft, moet je opletten hoe snel links, moslims, antilliaans, marokkaans,turks en alle andere kleuren van de regenboog hand in hand gaan om zich te verdedigen. En ach, ik zeg het ook een beetje gekscherend, zo’n vaart zal het niet lopen, de gemiddelde PVV’er is nou niet bepaald het toonbeeld van lef. Waar ik me wel zorgen om maak is dat white trash in gehuchten en dorpen zich door deze ontwikkelingen zich wel gesterkt voelen om de kleine allochtone minderheid (nog meer) het leven zuur te maken.

 9. Pingback: Wilders’ doublespeak | Krapuul

 10. Pingback: Verdachte van werpen molotovcocktail blijkt lid van DTG en DSDA | Krapuul

 11. Pingback: Fractieleiders pinnen Wilders eindelijk eens vast #APB2016 | Krapuul

 12. Pingback: FBI voorkomt terroristische aanslag op moslims te Kansas | Krapuul

 13. Pingback: Kees van der Staaij gáát voor die extra islamofobe zetel! | Krapuul

Reacties zijn gesloten.