Hoger opgeleide vluchtelingen, weet Geert Wilders veel

Die is niet verder gekomen dan HAVO, daarna poosje in een kibboets lopen freewheelen en daarna als ambtenaar aan de slag gegaan. De man bralt altijd wel zo dat alles anders moet, want blablabla. Maar zelf is hij zijn hele werkende leven al in de comfortabele positie dat hij een gegarandeerde baan heeft die betaald wordt van onze belastingcenten.
Nu hij TK-lid is, is zijn kostje helemaal gekocht, want als hij ooit stopt wacht hem een riante wachtgeldregeling met zo veel dienstjaren als ambtenaar. Uiteraard van onze belastingcenten!

Sorry liet me even gaan.

Om terug te komen op het onderwerp van dit stuk. De UAF maakt zich terecht erg boos over het huidige vluchtelingenbeleid in Nederland.

‘Geert Wilders wil het aantal vluchtelingen dat Nederland binnenkomt met 25 procent terugschroeven”, zegt Kees Bleichrodt, directeur van het UAF, een stichting die zich inzet voor vluchtelingenstudenten. Zijn ogen spuwen vuur. “Zo werkt dat niet. Als hij dat wil, moet hij dat tegen die achterlijke Assad in Syrië zeggen die zijn eigen volk doodschiet, of tegen die idioot in Ivoorkust!”

Tja, daar hoor je Geertje niet over, die heeft een nieuw populair onderwerpje gevonden. Gulden moet terug in Nederland. En scoort er nog mee ook. Dankzij de totaal imbeciele sektevolgers van hem. Vraag me wel eens af hoe ver de Nederlander nog kan afzakken qua intellectueel niveau.
Volgens mij zitten we toch al wel op de bodem van de strontput.

3 gedachten over “Hoger opgeleide vluchtelingen, weet Geert Wilders veel”

 1. Nee geertje heeft alleen havo,maar hij zit wel in zijn eentje het hele land te regeren!
  Hij schoffert andere landen,hij beledigt koningshuizen,hij bespot ministers,hij polariseert zo volop zonder schroom,hij daagt Europa uit,hij beschimpt talloze burgers.
  En hij is de baas,niemand durft hem te berispen,niemand heeft tegenspraak in de tweede kamer,en via de VVD krijg hij alles erdoor gedouwd wat hij wil……doe dat dus maar eens na!

 2. binnenkort ontvangen we een heleboel laag opgeleiden in de 2e kamer
  wordt dan een soort cabaretkabinet
  ik hoop dan ook op de terugkeer van de ‘vrouw met die tanden’ van de lpf

 3. Het UAF roept de PVV-demagogie wel een beetje over zichzelf af nu ze Mauro’s MBO3-studie gaan financieren. Dat heeft weinig met Universitaire studenten te maken.

Reacties zijn gesloten.