Ok we zullen de PVV kiezer niet onnozel noemen maar…

partij_van_verbidenHoe noem je mensen die op een partij stemmen die als “ononderhandelbaar breekpunt” een hoofddoekjesverbod heeft (Telegraaf). Niet alleen is een hoofddoekjesverbod op gemeenteniveau juridisch niet haalbaar, daarnaast wil niemand het, ook de gemiddelde PVV-stemmer niet als ik de gemiddelde PVV-stemmer mag geloven, en wordt het vanwege dat “breekpunt” dus alle partijen onmogelijk gemaakt om de stad samen met de PVV te besturen. Tenslotte wordt er met zo’n hoofddoekjesverbod, als het al zou doorgaan, natuurlijk niet 1 probleem in je stad opgelost. Ok, onnozel zullen we het stemmen op zo’n partij dan maar niet noemen. Maar hoe dan wel? Ik stel voor “niet echt super-intelligent”.

24 gedachten over “Ok we zullen de PVV kiezer niet onnozel noemen maar…”

 1. @Fruttekoek,

  Hahaha wat lachen is dat met jou! Ik ben benieuwd of je er nog steeds de humor er van inziet zodra binnen een jaar of 12 de PVV of soortgelijke partij de volledige macht in NL in handen krijgt, door het geklooi en het slappe links/christelijke optreden en besluitloosheid van de laatste jaren is er geen andere uitkomst mogelijk! Regenten die niet naar het volk luisteren (leert de geschiedenis) houden het nooit lang vol. Persoonlijk kan ik niet wachten op een ultra rechts regime; ik heb daar al te lang op moeten wachten..

 2. #3. Daphroze
  “Persoonlijk kan ik niet wachten op een ultra rechts regime; ik heb daar al te lang op moeten wachten.”

  wat is uw hoop?

  ach, dat speerpunt het “hoofddoekje” is gewoon bedacht om NIET mee te hoeven doen. dat is de geniale PVV strategie.

 3. Het schimpen op de PVV gaat maar door,
  lijkt wel op een hetze ten tijde Pim Fortuyn.

  Op 9 juni gaan alle Nederlanders die overlast
  ondervinden van Nieuwe Nederlanders toch
  echt op de PVV stemmen, en dat zijn er vele!

  Die kiezers mogen toch zeker wel voor hun eigen land
  op komen, zij die dat nalaten zijn lafaards.
  De Linkse partijen hebben Nederland overladen
  met emigranten, daar hebben wij niet om
  gevraagd, maar we zitten er wel mee!

  Zal nog veel verder gaan, als jullie de PVV
  blijven dwarsbomen, de mensen gaan dan
  het recht in eigen hand nemen, dan hebben
  jullie het gevonden……nee ik stem PVV.

 4. Jop:

  Wat bedoel je met “de mensen gaan dan het recht in eigen hand nemen” ?

  Treed ajb in details. Is dat een dreigement, racistisch minkukel ?

 5. ” Ok we zullen de PVV kiezer niet onnozel noemen maar…..” – maar volgens de medische wetenschap kun je een algemeen profiel maken (in de politionele wereld bekend als Profilen): Autistisch SuperEgoistisch Onderontwikkeld Haatzaaiend Egotripper. Ikke,Ikke,Ikke – het rest mag (echt hoor!) stikken!

  Bekijkt het maar als een tot het uiterste door ontwikkeld typisch narcistisch egomentaliteit (daarom proberen sommige meteen verband met PF te leggen) die zeker kenmerkend is voor bepaalde lagen en groepen van onze bevolking. Tenslotte het is hetzelfde verschijnsel die Hitler aan de macht bracht. Daar dromen ze van.

  Moet je met Hitler onderhandelen?

 6. Ik zit even in gewetensnood; ik heb een Belgische collega, een zwager uit Kameroen en mijn zus woont in Engeland.
  Moeten alle emigranten echt terug naar hun eigen land als de Partij Voor de Eigen Vrijheid aan de macht komt?
  Mijn moeder draagt vaak een hoofddoek als ze door wind en regen fietst. Dat mag dus straks ook niet meer; hoe vertel ik haar dat? Of laat ik dat over aan haar (Marokkaanse) thuishulp.

  Zal ik dan toch maar op een andere partij stemmen?

 7. @Tjerk: Leuk filmpje, zeker het tweede deel waar hij op zijn donder krijgt en met rode boei naar zijn bankje afdruipt.
  Straks hebben we een hele kamer vol van dit soort Heinsbroekjes zitten. Met een beetje mazzel worden de openbare zittingen dan live uitgezonden op Comedy Central.

 8. Volgens Van Dale:
   on·no·zel bn, bw 1 makkelijk te bedriegen; dom 2 onbeduidend

  Dus: We hebben helemaal geen toestemming van meneer De Roon nodig!

 9. er zijn nog vele woorden te bedenken. 😎

  ik vraag mij wel af wat sommige volgers van de Stichting “nu” denken. de frisse wind. de man die zegt waar het op “staat”, ehm is bezig met een onzinnig item.

  “weg met de hoofddoekjes en lang leve de keppel en het kruis. en laten wij de Nederlanders met een dubbel paspoort het land uitzetten”.

  ook heeft hij goede pr verricht voor Nederland in het buitenland. de “zelfbenoemde” MP.

  ridicuul vind ik ook wel een mooie woord.

 10. #15. en dan te denken dat als zijn vader niet ontslagen was tijdens een verlof in Nederland, Wilders nu rijst zou eten en MP van een “groot” land had kunnen worden 😆

 11. Jullie kortzichtig ultra links gelul over rascisme komt zo raar over! Links vecht al decennia lang tegen zo ongeveer alles waar de Islam voor staat! En nu verdedigd men deze religieuze waanzin. Wilders is misschien ’n komisch figuur, net als Balkenende overigens, maar het gevoel van de “gewone” mensen kun je toch niet afdoen als dom en onwetend? Kijk om je heen… De multiculturele samenleving is ’n illusie, zolang religie en tradities ons blijft verdelen. Nergens ter wereld leven verschillende volkeren op grote schaal met elkaar, hooguit naast elkaar! Helaas. Wilders zaait geen haat, positieve discrimminatie wel!

 12. Als ik even voor mezelf mag spreken; ik ben ab-so-luut niet ultra links, maar gewoon links.
  Ik zal nooit een gevoel afdoen als dom en onwetend, want dat kan helemaal niet. De ideëen daarentegen zijn dat wel.
  En als ik om me heen kijk zie ik wel een goed functionerende multiculti samenleving. Ik woon en werk in zo’n samenleving. En u?
  Uw stelling “Wilders zaait geen haat” vraagt om nadere uitleg. Men hoeft geen taalkundige te zijn om te weten dat zijn uitspraken per definitie haat zaaien. Daarover is 90% van de west-europese samenleving het mee eens; zelfs de andere rechts-populisten.

 13. Beste Jan,

  Lees aflevering 6 van de serie ‘Internet is geweldig!’ eens (het liefst nadat je eerst aflevering 1 t/m 5 hebt gelezen) en laat dan weten, of je nog steeds van mening bent, dat Wilders geen haat zaait. Als je dat dan nog altijd niet vindt (en dat zou natuurlijk kunnen, waarom niet), hoe zou je het dan wel willen noemen? Realistisch? Empathisch?

  Met vriendelijke groet,

  Martin Harlaar

 14. Ik woon zelf in R’dam en dat is dus ’n vrij grote schijn multiculti-stad. Schijn multicultureel omdat het lijkt alsof iedereen gezellig met elkaar bouwt aan de sameleving maar dit lijkt alleen zo door de oppervlakkige gesprekjes op straat of op het werk met de buren of collega’s die ’n andere religie/cultuur aanhangen (uitzonderingen daargelaten). Nogmaals, verschillende culturen leven NAAST elkaar, NIET MET elkaar en daar kan geen buurtfeest iets aan veranderen! Je moet toch wel vrij blind zijn als je niet ziet hoe vooral de Islam ZELF niet openstaat voor invloeden van buiten hun eigen cultuur. Deze mensen zijn zeker niet slechter dan ons maar waarom toch dat geknuffel? . In vrijwel alle Moslimlanden worden anders gelovigen en anders geaarde mensen flink tegengewerkt! Zeg niet dat het wel meevalt want ik heb het met eigen ogen gezien in Egypte. Koptische Christenen hoeven daar nergens op te rekenen. Als je beter kijkt naar de multi culturele samenleving zie je dat al die verschillende mensen elkaar eigenlijk alleen maar tolereren in plaats van accepteren! In Joegoslavie, Rwanda, Noord Ierland, Darfur, Israel, Kasjmir lukte het ook niet en in alle grote multicultisteden zijn er gigantische problemen. Wilders kaart aan waar eerst niet over gesproken mocht worden! Er waren gewoonweg geen problemen. Nu er wel over gesproken wordt blijkt ineens dat het hele integratieverhaal mislukt is, duh. Als je links bent waarom ben je dan niet tegen het fascisme, dat schuilt namelijk ook in religie/cultuur. Wilders hoeft geen haat te zaaien, dat doet de media toch al? Wilders demoniseren is immers veiliger dan kritiek op de islam te hebben! Blijven jullie nu maar lekker in Utopia wonen, straks in ’n geislamiseerd nederland zijn de de mensen met liberale idealen als eerste aan de beurt! Over die 90% die het niet met Wilders eens zouden zijn wil ik het volgende zeggen: Waneer we op ’n dag wakker worden en alle Moslims blijken te zijn verdwenen zal 90% van de Nederlanders feesten zoals nooit te voren, maar dit geeft niemand toe uit angst of omdat ze dan voor nazi uitgemaakt worden, denk je niet? Weltrusten…

 15. oei niet aan mij gericht maar @jan #21

  quote
  Waneer we op ’n dag wakker worden en alle Moslims blijken te zijn verdwenen zal 90% van de Nederlanders feesten zoals nooit te voren, maar dit geeft niemand toe uit angst of omdat ze dan voor nazi uitgemaakt worden, denk je niet? Weltrusten…
  unquote

  ehm tot nu een 18 procent?
  overdrijven is een schone zaak, verder heeft niet iedereen last van “angststoornissen” .

 16. In iedere krant staat ’n ander getal, peilingen zeggen niets, schattingen evenmin. Mensen hebben hier nu wel geleerd voorzichtig met hun “echte” mening om te gaan. De media bonzen en de gevestigde orde, lees: Balkenende, Halsema en Bos, schilderen mensen zoals Bolkestein, Fortuyn, Verdonk en Wilders graag af als nazi’s, zo vegen ze hun eigen straatje schoon en worden ze in geen geval met islamkritiek in verband gebracht . Mede door deze vorm van demonisatie schamen veel mensen zich voor hun eigen stemgedrag en zeggen ze heel voorzichtig dat ze op Wilders gaan stemmen, zogenaamd uit protest. Sinds de tweede wereldoorlog hebben we in Europa ’n grote angststoornis voor mensen zoals Wilders en wordt iedereen die tegen de multiculstroom in zwemt met Hitler in verband gebracht, terwijl fascistische imams het land niet uitgezet mogen worden volgens sommige linkse figuren. Deze haatpredikende imams wordt geen strobreed in de weg gelegd en de media besteed dan ook bijna geen aandacht aan hun uitspraken. Een dezer dagen is er ergens in Nederland weer ’n soort congres van deze lieden en dit is gewoon toegestaan, vanwege de vrijheid van religie!! De A.I.V.D. heeft al te kennen gegeven hier zeer bezorgd over te zijn. Wat ’n lachertje!
  Even alles op ’n rij: Wilders zaait haat door te zeggen dat Moslims haat zaaien, toch? Althans sommige imams! Vanwege zijn uitspraken mocht hij Groot brittanie niet in. Deze imams mogen overal in (op de v.s. na!) En geen haan die er naar kraait! dit gebeurt echt, zoek het maar op.
  Moslims dulden geen afvalligen dus volgt de Moslim massa hun leiders. kijk maar naar de kwestie met Salman Rushdie, Bijna de halve Moslimwereld is analfabeet en voor de rest had bijna geen Moslim, Rushdies boek, “de duivelsverzen” gelezen. Toch liep door de “fatwa” die Khomeini over hem uitsprak, bijna de hele moslimwereld met spandoeken waarop stond dat Rushdie dood moest! Deze man zat vervolgens twintig jaar ondergedoken! En er was zover bekend geen “gematigde moslim” die zich hiertegen verzette. Niet zo gek dus, dat Balkenende en Bos hun vingers hier niet aan willen branden!
  Door al dat linkse geknuffel, sinds de jaren zestig, zitten we nu met al die onduidelijke wetten en regels, daarbij wordt zowat alles hier “gedoogd”. Nooit opgevallen dat Balkenende nooit iets concreets zegt over de integratie problematiek? Nee, dat soort lastige kwesties doet hij liever af met ’n lulverhaal over “samen de handen uit de mouwen steken”, “we moeten niet klagen” en ook iets over de “V.O.C. mentaliteit”. Dit soort mensen zitten alleen in den Haag vanwege het mooie baantje en de leuke extra’tjes die het politicus zijn met zich meebrengt. Deze lui waaien met alle winden mee. Wanneer Jan Peter Balkenende ten tijde van de V.O.C. geleefd zou hebben en daarbij ’n bestuurlijke functie zou hebben bekleed zou hij met z’n Christelijke harses waarschijnlijk ook niets ingebracht hebben tegen de handel in slaven . De V.O.C. handelde namelijk niet alleen in specerijen. Ik hoop dat de volgende premier iemand is die iets durft te veranderen, iemand met lef, iemand die tegen alle meebrallende schijnbestuurders durft te zeggen waar het op staat. Verder hoop ik dat jullie linksslapende sukkelaars gelijk hebben en dat het allemaal wel meevalt en dat ik alleen maar ’n angststoornis heb want als ik gelijk heb ziet het er slecht uit voor Europa!

 17. En wat die link van “de Geldrelander” betreft: Zo’n klootzak van ’n buschauffeur is niet het prototype Wilders stemmer. Wilders heeft het niet zo op rascisten, anders dan de linkse media ons graag wilt doen geloven, maar dit bericht is wel weer ’n sterk staaltje demonisatie van Wilders. Kijk toch eens goed naar ’n bericht!

Reacties zijn gesloten.