Hilarische statenvragen/grappen PVV Noord-Holland – kerstbomen weer wie had dat achter de PVV gezocht?

Ze hebben nu bij de PVV Noord-Holland een ijzersterke humorist niveautje Graus in de arm genomen voor hun statenvragen. Lees bijvoorbeeld deze dijenkletser:

Opmerkelijk is dat in de aankomsthal van Schiphol wel islamitische moslims onder het genot van muntthee en lekkernijen op Perzische tapijten welkom wordt geheten door dit overheidsbedrijf, maar dat kerstbomen hier in ons eigen Noord-Holland kennelijk uitgebannen zijn.

En dan dit:

Waarom zijn kerstbomen uit deze aankomsthal gebannen? In de vertrekhal en bij het NS-station staan deze uitingen van onze westerse cultuur namelijk wel.

En nog veel meer moois hier (pas op PDF).

Misschien dat Brinkman de Schiphol-directie even een bebloede schedel kan slaan? LOL.

P.S. dit is trouwens een meesterwerk van PVV zakkenvulster Nunes, je weet wel waarvan zogenaamd iedere week een werkrooster op een PVV site geplaatst zou worden en wat vervolgens nog nooit iemand gezien heeft.

Monica Nunes - De Benny Hill van de PVV

10 gedachten over “Hilarische statenvragen/grappen PVV Noord-Holland – kerstbomen weer wie had dat achter de PVV gezocht?”

 1. islamitische moslims is wel een goeddoordachte vondst van de ghostwriter van de PVV

  meteen weer de NS er bij halen, de treinfascinatie van de PVV is ziek

  ik dacht dat alleen natuurliefhebber Henk Bleker wat had met omgezaagde bomen…

 2. Niet op de hoogte van het feit dat de kerstboom is geïntroduceerd door immigranten (Duitsers).

 3. “Staan deze utiingen van onze Westerse cultuur” he, niet joods-christelijk? Of toch wel beetje huiswerk gedaan?

  “De Germanen vierden rond Midwinter (21 december) reeds midwinter- of joelfeesten (winterzonnewende) waarbij het boze werd verjaagd en het licht werd begroet. In de Scandinavische talen heet Kerstmis tot op vandaag jul.”

  “De kerstboom (een spar, en geen dennenboom) gaat terug op een vruchtbaarheidssymbool. Over de ouderdom van het gebruik als kerstboom lopen de bronnen zeer uiteen. Waarschijnlijk hadden reeds de Germanen voor de kerstening rond de tijd van winterzonnewende (het joelfeest of Yule) een altijd groene boom in huis of op het erf. Vanwege deze heidense wortels heeft de Rooms-katholieke Kerk de boom lange tijd geweerd uit het christendom.”

  bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Kerstmis

 4. klikken op wikipedia had Monica en Hero kunnen leren dat er een ongeschreven regel is dat kerstbomen pas na sinterklaas worden neergezet

  aangezien de goedheiligman met Turkse roots kwalijk de territoriale wateren van Holland is binnengevaren is het derhalve op z’n minst prematuur om dergelijke vragen nu reeds te stellen

  overigens doen de meeste moslims helemaal niet zo krampachtig over kerstbomen maar dit is weer een typisch fabeltje om Henk & Ingrid in hun onderbuikgevoelens te bevestigen

  aangezien de PVV in Almere wil bezuinigen op hapjes en drankjes die van overheidswege worden verstrekt lijkt het mij dat een staatsbedrijf als Schiphol (toch, Dion?) ook de tering naar de nering zet om de teringlijers van de PVV te behagen

 5. Schrok me effe de pleuris van die muziek die opeens keihard begon te spelen. 😐

  (Autoplay kan ook uit hoor. 😉 )

 6. AAAA! Nou ben ik me alweer doodgeschrokken! Snel, een ambulance! TA-TUU-TA-TUU-TA-TUU!

  Overigens zijn de Kerstbomen helemaal niet uit de hal verbannen, maar komen de meeste bomen altijd pas na Sinterklaas:

  “Achter de paspoortcontrole staan al volop kerstbomen. Voor de paspoortcontrole is er in beperkte mate kerstversiering te zien, maar dat heeft niets met moslims, maar alles met Sinterklaas te maken. Als die weer terug naar Spanje is gaan we op en rond de luchthaven los met kerstversiering.”

  De welkomststand voor Mekkagangers is niets nieuws, zegt de woordvoerder. “Dit doen we al jaren, vanuit de gedachte van goed gastheerschap. Zo’n vijfduizend mensen komen jaarlijks familieleden en vrienden ophalen die naar Mekka zijn geweest. Net als tijdens de zomerdrukte, als we ijsjes of stroopwafels uitdelen, doen we dan iets extra’s.”

  http://binnenland.nieuws.nl/669968/pvv_boos_over_welkom_mekkagangers_op_schiphol

  Enne… Hero? Er is een verschil tussen een “overheidsbedrijf” en een zelfstandig commercieel bedrijf dat eigendom is van de overheid (in dit geval: de NL staat en de steden Amsterdam en Rotterdam). En hoezo “seculier”? Dan mag je toch juist NIET om een “christelijke traditie” lopen te zeuren?

 7. ze zijn nu echt zwakzinnig aan het dementeren daar

  dolle pret dat wel
  volwassen mensen hahahaha

 8. DarkSkywise Schreef:

  Enne… Hero? Er is een verschil tussen een “overheidsbedrijf” en een zelfstandig commercieel bedrijf dat eigendom is van de overheid (in dit geval: de NL staat en de steden Amsterdam en Rotterdam). En hoezo “seculier”? Dan mag je toch juist NIET om een “christelijke traditie” lopen te zeuren?

  Binnen het Wilderiaanse geloof mag je geen logische vragen stellen.
  Dat weet je best!

Reacties zijn gesloten.