Ivo zet de boel weer op stelten

Blow me away. Weer een briljant plan van Ivo Opstelten, de wietpas. Met deze pas kunnen vaste klanten een toegestane hoeveelheid van 5 gram per dag wiet bij hun favoriete coffeeshop halen, toeristen en incidentele gebruikers moeten hun heil ergens anders gaan zoeken, in het illegale circuit dus. Intussen kunnen we klaar gaan staan met onze camera’s.

Wordt de situatie helemaal onhoudbaar dan kan hij altijd nog de vrijwillige politie inschakelen voor zijn “lik op stuk” beleid. Mochten er in de huiselijke sfeer problemen ontstaan door het niet op tijd kunnen scoren van de wiet, ook dan kunnen we wederom verzekerd zijn van een veilig Nederland, de campagne “Nu is het genoeg, hulp inschakelen heb je zelf in de hand” is gestart. Zo werken we allemaal mee aan een veilige samenleving. Zouden de wietgebruikers bij de wiet ook extra Bonus Airmiles kunnen krijgen? Misschien wel net zo handig als ze nog een “tripje” willen maken.

En morgen allemaal weer gezond op met een “crimineel ontbijt“. Beschuit met wietjes en een plakje spacecake

3 gedachten over “Ivo zet de boel weer op stelten”

  1. Heb tijdens een voor de grap gespeelde politie inval wel eens een half ons opgegeten. Teer er nu nog op, is toch zeker 40 jaar. Vandaar is 3 grammetjes per maand voor mij ruim voldoende. Moet ik daarvoor een wietpas hebben?
    [die ontbijt-link doet het niet]

  2. Hè wat jammer nou. Had ‘m aan de spacecake willen zien. Maar achteraf toch maar niet. Wil nie weten hoe zijn downkick er uit ziet. Zouie helemaal door het afwasbakputje gaan richting riool.

Reacties zijn gesloten.