Charlie Aptroot zegt wat u denkt

“Rijkswaterstaat moet stoppen met het ‘pesten’ van automobilisten door onnodig rijstroken dicht te gooien of snelheden te verlagen.” Dat zegt VVD-Kamerlid Charlie Aptroot.

Ik weet niet of u wel eens in een haperende auto hebt gereden, maar het zweet breekt je uit op die plekken waar er geen vluchtstrook is, kan ik u verzekeren. Vandaar dat we die hebben, en vandaar dat vluchtstroken die opengesteld zijn voor normaal verkeer in geval van pech alsnog moeten kunnen worden afgesloten.

Hoe weet men of er een pechgeval is? Door middel van camera’s die die strook bewaken. En die stroken moeten dicht als het mist omdat de beveiligingscamera’s dan niet kunnen zien of er iemand op stil staat.

Natuurlijk weet Aptroot dat ook allemaal wel, maar die denkt ‘ik doe even een PVV’tje: gewoon iets brullen waarvan ik weet dat het complete onzin is, maar waarvan ik ook weet dat er veel mensen zijn die dat denken. Staat goed in de Telegraaf, en zo winnen we misschien nog wat van die PVV-debielen terug.’

Po-pu-lis-me: meehuilen met het volk tegen beter weten in.

 

3 gedachten over “Charlie Aptroot zegt wat u denkt”

  1. Doet me denken aan slecht opgevoede kinderen die vinden dat de schoolmeester ze pest als hij ze enige discipline probeert bij te brengen. Zondagavond op de fiets naar huis gereden en heb heel wat auto’s gezien die 60 rijden bij 50 meter zicht.

  2. Het openstellen van vluchtstroken is inderdaad niet echt handig, maar er zijn voldoende plaatsten waar een spitsstrook is aangelegd maar waar dat asfalt slechts 6 uur per dag mag worden gebruikt. Dat is idioot, open gooien die hap.

Reacties zijn gesloten.