Tijdelijk buiten gebruik

smurfMogelijk is het al opgevallen maar ik heb dus tijdelijk even geen tijd voor de site. Dit gaat vandaag of morgen weer opgelost worden dus het komt weer goed. Tot die tijd stel ik voor dat jullie de geweldige serie Internet is geweldig eens goed doorlezen. Of misschien schrijft een andere redacteur wat moois. In ieder geval bedankt voor de mails en de tips. We zijn snel weer terug.

14 gedachten over “Tijdelijk buiten gebruik”

 1. Nou beterschap dan maar, je bent toch niet getroffen door het gevreesde wilderitus virus, hoop ik?

  Daar heb ik wel een remedie voor, nog van mijn moeder zaliger: ‘niks aan doen dan houd je het het langst’

 2. Beste initiatiefnemers achter deze site,

  Jullie hebben werkelijk geen enkel idee voor welk een walgelijke religie jullie hier je hand in het vuur steken.
  Ook hebben jullie geen idee op welk een grove wijze jullie gewone Nederlanders schofferen door ze continu weg te zetten als onderontwikkelden etc, indien ze het lef mochten hebben op Geert Wilders en zijn PVV te stemmen.
  Jullie noemen jezelf niet links? laat me niet lachen zeg.
  Blijf maar lekker ontkennen dat Nederland op rappe wijze wordt geïslamiseerd.
  Blijf maar ontkennen dat Marokkaans geweld in NL overdreven wordt.
  Dat dat ook helemaal niet islam-gerelateerd is.
  Blijf maar lekker pappen en nathouden.

  Ik wil jullie graag eens verzoeken je te verdiepen in waar islam voor staat en wat het creëert overal waar het heerst in de wereld.

  De opkomst van GW en PVV in NL kun je simpelweg classificeren als een strijd tussen barbarij en onze westers levensstijl.
  Laat me jullie garanderen dat Nederlanders liever leven volgens de westerse levensstijl dan de levensstijl onze moslimbroeders uit de steentijd.
  Moslims eisen overal waar ze verschijnen respect, maar tonen dit zelf nimmer.
  Waarom zouden Nederlanders respect moeten tonen aan groepen mensen die NIETS bijdragen aan NL behalve het importeren van haat, criminaliteit en drang tot destructie?
  Stel voor dat jullie je hier> http://www.thereligionofpeace.com/ beginnen in te lezen in waar islam voor staat.

  Ik hoop dat de PVV in juni de grootste partij wordt en rap daarna een einde maakt aan de infiltratie van NL door godsdienstwaanzinnigen en criminelen.
  Nederland verdient nl. niet wat er nu hier gebeurd.

  Als jullie zo pro moslim en moslimgebruiken zijn, doe me dan een plezier en ga zelf in een moslimland wonen.
  Ik blijf liever in een vrij Nederland.
  De groeten dus!

 3. “een vrij Nederland”, maar dan alleen voor de witte gristelijke mensch ????
  Heb je al ooit langer dan 5 minuten met een allochtoon gesproken, laat staan een Marokkaan of Turk (al dan niet praktiserend Moslim)?
  Zo ja; heb je dan ook gehoord hoe moeilijk het voor hen is om een gewoon bestaan op te bouwen in een land waar de gevreesde leiders niet in staat zijn om onderscheid te maken tussen religie, nationaliteit en taal.
  Ik luister namelijk wél aandachtig naar deze allochtone Nederlanders (jawel!) én naar GW. Het beeld dat GW en jij schetsen is niet realistisch. In de realiteit van alledag is het merendeel van de over één kam geschoren allochtonen heus geen religieuse fanatici, maar gewone mensen zoals jij en ik.

 4. dat “onvrije nederland” stond mij tegen.

  wel de acceptatie van de indo, maar elk ander tintje is verdacht en crimineel. beetje een gekleurde blik op de samenleving. (een miskleurde blik).

 5. Dag @Burger – broken link!
  Helaas, pindakaas!
  Geen uitzicht meer op Wilders als de Grootste…
  Maar, ’t kan natuurlijk nog altijd verkeren (Breero, Nederlandse cultuur!).
  Ik heb een suggestie voor u: denk er eens over na, hoe, in de open democratie die Nederland heet, straks maatregelen die echt werken genomen kunnen worden, samen met uw minder xenofobe landgenoten, om het door u gevreesde samenleven van echte Hollanders (en Friezen) met de neven van minister Ahmed Marcouch, voor ons allen, niet alleen draagbaar, maar zelfs productief, te maken?
  Nu goed lezen, de vorige zin, 2 maal, 3 maal, zoveel als nodig.
  En wij zijn benieuwd naar wat u komt voorstellen.
  Ter informatie: Ik ken al een paar manieren die WERKEN.

 6. vreselijk. ik voel mij net een kind, ik durf het niet te schrijven. maar ik weet de “oplossing”.

  hmm alleen meerdere manieren die werken?

  wel blijf het volgen hier.

 7. En oh ja: Beste meneer Burger, weest gerust: mijn koffertje staat al gepakt voor het geval uw Wilders op 9 juni de grootste gaat worden. Ik hoop dat ik de laatste boot uit IJmuiden nog kan halen of anders de laatste trein naar Info in Istanbul. Elk ‘Moslimland’ is beter dan hier te blijven onder de knoet van Gerrit Wilders en zijn kompanen.

  Kent u deze nog:

  Red Marsman, die in Frankrijk woont, o God.
  Geef hem een tempel om naar toe te vluchten.
  Een kruis om het te kussen, als het moet.
  Gij kent de kogels en parachutisten,
  die springen in zijn lot.
  Wie eens met Uw soldaten heeft gevochten,
  is voor een andere overmacht te groot.
  Schrijf zijn gedichten tegen Uwe luchten
  en leg Uw vingers voor dit domme lood.

 8. Geachte Burger,

  U schrijft: “Ook hebben jullie geen idee op welk een grove wijze jullie gewone Nederlanders schofferen door ze continu weg te zetten als onderontwikkelden etc, indien ze het lef mochten hebben op Geert Wilders en zijn PVV te stemmen. Jullie noemen jezelf niet links? laat me niet lachen zeg.”

  Ik begrijp uit dit citaat, dat u mijn serie ‘Internet is geweldig!’ niet hebt gelezen en ook niet bij de lijst met redacteuren hebt gekeken. Daar heb ik mij voorgesteld als ‘overtuigd lidmaat van de Links Kerk’. Ik veronderstel, dat u zichzelf niet als links beschouwt en ik denk dat er bij de redacteuren van Krapuul niemand is die u dat misgunt. In een democratie stemt een ieder naar zijn of haar overtuiging en uit zich dienovereenkomstig.

  Ik zou u toch willen voorstellen om mijn serie te lezen en als u geen zin hebt om alle afleveringen te lezen, dan in ieder geval aflevering 6. Ik zou graag met u (en anderen) over de inhoud van deze aflevering discussiëren. Het vrije debat is een onderdeel van de democratie. Met alleen maar heen en weer roepen zonder op elkaars argumenten in te gaan komen wij niets verder.

  Met vriendelijke groet,

  Martin Harlaar

  PS Het verwijt dat ‘wij’ ons grof uitdrukken brengt ongewild een glimlach om mijn mond, want ik moet meteen aan de heer Wilders en aflevering 6 denken.

Reacties zijn gesloten.