VVD-Jood Rosenthal krijgt lesje raszuivere Realpolitik van PVV’er De Roon

PVV-Kamerlid Raymond de Roon heeft minister Uri Rosenthal vandaag aangesproken op zijn joodse afkomst.

De Roon noemde Rosenthal de minister ‘waarvan ik verwacht dat hij zich positief opstelt richting de joodse staat gelet op zijn eigen joodse achtergrond.’

Nou precies. Daarom moet dat ANC ook weg uit Zuid-Afrika, want dat gaat helemaal in tegen de keurige welvaartsstaat die wij Nederlanders daar hadden gevestigd, en ook het Tropenmuseum moet om die reden plaats maken voor een Koloniaal Museum. Want dat is de natuurlijke Orde der Dingen, toen wij Nederlanders het nog voor het zeggen hadden zo’n 6000 km van hier vandaan. Dat die zwartjes wel even weten wie hier de baas is.

Die joden, daar hadden we het tot voor zo’n zestig jaar geleden eigenlijk ook niet zo op, maar vooruit, sinds we negentig procent ervan hebben weten af te voeren hebben we er niet meer zo’n last van, maar toen begon er nota bene een ándere jood, Job Cohen, met vele honderdduizenden weer andere raar gekleurde types te importeren. Altijd wat met die lui. Ja nee, dat was niet Job Cohen, die heeft die immigratie eigenlijk weer beperkt, maar dat weten onze kiezers toch niet.

Enfin, omdat die immigrerende types nogal eens moslim zijn (alhoewel dat eigenlijk wel meevalt, maar wederom: dat weten Henk en Ingrid toch niet, en we moeten íets om onze joodse financiers tevreden te houden), kunnen we daar de joden weer mooi voor gebruiken om dat tegen te houden.

Maar dan moet zo’n Rosenthal dus niet ineens gaan dwarsliggen.

Update: proleet De Roon (PVV) doet huilie.

21 gedachten over “VVD-Jood Rosenthal krijgt lesje raszuivere Realpolitik van PVV’er De Roon”

 1. Er zijn vele wegen die naar Jeruzalem leiden. De ware weg is de nazionistenweg zoals een neonazionist als Uri Rosenthal hem bewandelt. Joods-christelijke JHWH die links en rechs de water naar de zee dragers van de zeebodem blaast helpt ‘m een de zeebodem rakend bommentapijtje op weg zodat het pad naar de Apartheidsstaat Israel vrij is en alle weerstand wordt verzwolgen in de bla bla U$$A christenzionisten lobby-leugens-dodezee.

 2. Een christenzionist als *Halleluja Kortenoeven*, daar kon je zoieys van verwachten, maar van een ex-procureur-generaal als Raymond de Roon?
  De Roon was in zijn studentenjaren lid van een extreem-rechtse jongerenorganisatie, verbonden met Gladio (rond 1972-1975), tot zijn vader het hem verbood. Vervolgens actief in de SGP en carrière in de zittende magistratuur. Onderscheidde zich in zijn PVV-tijd onder meer door de suggestie om rechtse knokploegen de achterstandwijken in te sturen, knieschoten af te vuren op baldadige moslim-jongeren en (ontwikkelingshulp?) Nederland de spoorlijn Tel-Aviv-Jeruzalem te laten aanleggen, deels over Palestijns grondgebied.
  Er valt veel op Uri Rosenthal aan te merken, maar toch niet dat hij een overijverige zionist is. Rosenthal zelf en zijn partij, de VVD, zouden klip en klaar moeten melden, dat Rosenthal niet op BuiZa zit voor Israel, maar voor Nederland. En, dat joodse, turkse of arabische achtergronden bij Nederlandse functionarissen geen rol spelen bij uitvoering van het beleid.
  Maar daarover zul je de VVD en het CDA niet horen.
  Waar is de PvdA trouwens, in dit debat?

 3. Joden zijn pro Israël, maroccanen zijn crimineel, negers zijn lui, moslims zijn terroristen…

  \o Sieg Heil @de Roon

 4. Zo te zien wil de PVV nog dit jaar óver zijn hoogtepunt heen zijn.

  Tenzij het allemaal nog een stapje lomper gaan worden de komende tijd.

  Het is mij trouwens niet duidelijk wanneer je op de site van Telegraaf (zie link) nu wel of niet massaal je onderbuik mag uitstorten, danwel je reactie geven.

 5. Gedurfde titel. Ik verwacht spoedig de Likoedeenheden om rectificatie te reclameren. 😀

 6. Keira Schreef:

  Abdul, die zijn de laatste tijd opvallend stil volgens mij (althans hier dan).

  Ja, en volgens mij omdat ze te druk zijn met een hasbarastrategie uitwerken voor als Israel straks Iran gaat bomben. Mocht dat gebeuren, dan gaat het zio’s regenen in pers en blogs.

 7. Het is zo jammer dat dhr. Wilders malloten als Raymond de Roon aan het woord laten, het lijkt wel een tegenwoordig net of de partij diarree heeft, geen controle meer over hun eigen verstand, een goed minister wordt zo in verlegenheid gebracht door halve garen. Geert neem toch meer tijd om kwaliteit binnen te halen

 8. Henk en Ingrid hebben een behoorlijk zooitje schorriemorrie in de Kamer gestemd. Staan ze niet door brievenbussen te pissen, slaan ze hun vrouw niet bont en blauw of trekken ze in een stomdronken bui een barkeeper over de toog dan slaan ze wel de meest smerige racistische en anti-semitische teksten uit. Niet te geloven!

 9. Helemaal wat Huib @#2 zegt.

  De Roon verontschuldigt zich door te stellen dat hij ‘verkeerd is overgekomen’. Als je zo vlot een vergissing opbiecht kun je erna ook snel weer zondigen. In de gaten houden, die man

 10. Klaas van K Schreef:

  @6 Vunzigheid mag je eigenlijk nooit onbeantwoord laten. Anders wordt het normaal.

  O, was dat een statement naar mij, gelet op je @6? staat daar wat raars soms?

  Nou, verklaar, wat is er nou weer vunzig? Had ik je eerder al eens niet te verstaan gegeven dat je hier niet
  hoeft te komen lezen en daarna slachtofferig doen over fatsoen enzo? Komt zo masochistisch over.

 11. #9 een ondemocratische partij van halve gare roeptoeters en incapabele verdwaasden die onder leiding staan van een hele gare tweet-and-run racistische opperbevelhebber heeft geen enkele baat bij kwaliteit. je zou zomaar wat zeteltjes verspelen. ik heb het idee dat je met je hoofd in bruine wolken loopt. je mag nooit zomaar ‘geert’ zeggen natuurlijk, pas maar op. zeg je lidmaatschap maar op dus…als je kunt ,-)

 12. sital Schreef:

  Geert neem toch meer tijd om kwaliteit binnen te halen

  Daar is het hem helemaal niet om begonnen, Henk & Ingrid moeten geen kwaliteit, alleen tweede en derderangs goedkoop gebral van domme angstzaaiers, kneuzen en onderbuiks uitschot.

 13. @9

  de grootste oppermalloot met permanente verbale diarree en een totaal gebrek aan kwaliteit en verstand is nog altijd Geert Wilders zelf, een staatsruifeter pur sang die zich als haatautist aan een bestaan als backbencher bij de VVD heeft ontworsteld

  het woord partij is te veel eer voor de one man show met rariteitenkabinet (LPF 2.0)

  een goed minister? incapabele marionet zul je bedoelen

 14. De Roon sprak Rosenthal aan omdat deze geen dubbele loyaliteit had?
  Dus wat Moslims by de PVV niet mogen, moeten joden juist doen? Namelyk 2landen dienen.
  ””””””””RARE JONGENS BY DE PVV””””””””

 15. Ik weet nog steeds niet wie er erger is, de Roon of Rosenthal. De Roon roept Rosenthal op om vanwege zijn joodse achtergrond Israel te steunen, maar Rosenthal doet dat vanwege zijn joodse achtergrond juist al anderhalf jaar.

 16. HanzChristian Schreef:

  De Roon verontschuldigt zich door te stellen dat hij ‘verkeerd is overgekomen’. Als je zo vlot een vergissing opbiecht kun je erna ook snel weer zondigen. In de gaten houden, die man

  Nee, dat is juist het vunzige waar Wilders en z’n discipelen goed in zijn en die zo verraderlijk zijn.
  Hij zegt niet dat hij zelf fout was maar dat anderen hem verkeerd hebben begrepen. Hij legt de schuld dus bij de anderen. Het Wilderianisme kenmerkt zich o.a. door andere van dingen te beschuldigen waar ze zelf schuldig aan zijn.

Reacties zijn gesloten.